2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684583 پست
اينجا بنظر مياد فقط آنا جون به همه پيغامها توجه ميكنه وراهنمايي ميكنه وبراشون اهميت داره من هر موقع ...

عزیزم نه اشتباه میکنی.....

احتمالا دوستان متوجه سوالت نشدن.....

ببین من چون مدیر تاپیکم اعلان هر پست جدیدی میاد.....

البته من دونه دونه پستارو میخونم و به اعلانا توجه نمیکنم....

چون با اعلانا یه سری از پستا برام اعلان نمیشه.....

مثلا فرض کن تو یه پست میذاری مامان سبحان جواب میده.....

تو اعلانای من نمیاد.....

تو اعلانای من یا پست جدیدا میان یا پاسخهای پستای خودم.....

پس اگه کسی بخواد با اعلاناش پیش بره که خیلیا اینکارو میکنن ممکنه اصلا پستتو نبینن.....

عزیزم اگه احیانا خواستی سوالتو مثلا لاله جون یا مامان سبحان یا لیلا جون یا هر کس دیگه ای جواب بده یکی از پستاشو رپلای کن و تو رپلایت سوالتو مطرح کن دیگه اینو به احتمال ۹۹ درصد میبینه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان ی سوال من هرشب ساعت 9 دوتا امپول پروزسترون دارم.امشب اون کسی که تزریقاتمو انجام میداد نتونست ...

چاره ای نیست دیگه بذار....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمای باردار یا مامان های که نی نی دارید میشه بگید دل درد های بارداری داشتید چطور بوده تیر کشیدن کم ...

عزیزم من که کلا دیگه تو اون مدت لک بینی درد و گرفتگی گاها داشتم.....

در مورد جنسیتم معمولا حدس میزنن و اکثرا هم درست در میاد اما قطعیش معمولا هفته ۱۴ به بعد معلوم میشه.....

آنا جون بعدازظهر زدم امكان داره اشتباه يا خطا داشته باشه بيبي چكم حالا فردا صبح ميرم آزمايش واسم دعا ...

عزیزم بله احتمال خطا هست چون اگه بتات پایین باشه صبحم شاید نشون نده چه برسه بعد از ظهر.....

چاره ای نیست دیگه بذار....

آنا جون با یکساعت تاخیر رفتم درمانگاه زدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون با یکساعت تاخیر رفتم درمانگاه زدم

کار خوبی کردی عزیزم......

بووووووسسسسسس...

منم برم لالا دارم از حال میرم......

مامان ثمین جون برو تو هم لالا کن......

کار خوبی کردی عزیزم...... بووووووسسسسسس...

فردا رو چه کنم؟ساعت همیشگی بزنم یا مثل امشب؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم برم لالا دارم از حال میرم...... مامان ثمین جون برو تو هم لالا کن......

شبت بخیر آنایه عزیزم 

فردا رو چه کنم؟ساعت همیشگی بزنم یا مثل امشب؟

ساعت همیشگی بزن ایراد نداره!!!!

جابجا نکن طبق برنامت برو.....

ساعت همیشگی بزن ایراد نداره!!!! جابجا نکن طبق برنامت برو.....

فدات بشم ممنون شب خوش

مامان سبحان عزیزم با یک ساعت تاخیر رفتم آمپولا رو زدم .

خدا رو شكر عزيزم ولي اگر همسرت ميتونست بزنه خيلي خوب بود خانمي ، من تازه بعضي وقتها كه همسرم نبود پروژسترون رو هم توي آينه خودم زده بودم ، بقيه آمپولها رو كه همه رو خودم تزريق ميكردم ، ترس نداره آخه .

عزیز دلم ممنون از حرفهای قشنگت..... اتفاقا من هنوزم عاشق یادگیریم از هر نوعش..... چه تحصیل، چه مطا ...

متوجه شدم عزيزم منظور شما رو ، واقعا همه ما ميدونيم كه خيلي چيزها توي كشورمون اشتباهه ولي منظور من هم اين بود كه با فكر كردن بهشون چيزي درست نميشه ، مهم اينه كه توي زندگيهاي خودمون تغيير و تحول ايجاد كنيم . 😍😍😍😍

خدا رو شكر عزيزم دخملي من هم خوبه ، ان شا الله اين روزهاي آخر باباش از من مشتاق تره كه زودتر تمام بشه و ببينيمش . ان شا الله قسمت همه دوستان گلم بشه .

عزيزم آمپول بتا رو همون ١٠ روز پيش كه رفتم دكتر و يه مقدار فشار min بالا بود گفتم به دكترم گفت چون فشارم ميره بالا خطر داره بزنم اون موقع كه رفتم بيمارستان بهم گفت اگر لازم باشه برام تزريق ميكنن ولي توي بيمارستان هم همون حرف دكتر رو تاييد كردن و بهم گفتن نگران نباشم اگر خدايي نكرده مشكلي برام پيش بياد و مجبور به تزريقش بشم تا ٦ ساعت بعد از تزريق آمپول اثر ميكنه ، حالا به همين خاطر هنوز نزدم آمپول رو . 😘😘😘

لاله جان من میتونم برات یکم بهتر منظورم رو توضیح بدم ، انتخاب پزشک ،پزشکی که واقعا علمشو داشته باشه ...

لیلا جون اینکه باید دکتری که علمش کافی باشه پیدا کنیم قطعا درسته اما متاسفانه تو ایران تو خیلی از شهر ها همچین دکتری در دسترس نیست
بد بختی اینه که اکثر  دکترای معروف هم کاری میکنن که برای خودشون منفعت بیشتر داشته باشه
نام نمیبرم ، اما دکتری هست تو تهران که خیلی معروفه و کلینیک داره خودش و اسم ببرم خیلی ها میشناسن و تعریفش رو شنیدن، اما فقط اونایی که از نزدیک با متد کارش اشنا هستن میدونن چطور تیغ میزنه مردم رو
یا تو شیراز و اصفهان
و اینا همه اشون متاسفانه معروفترین ها هم هستن مثلا!!

یه دوستی هفته ی قبل زایمان کرد که تو یکی از مراکز تهران میکرو کرده بود و مرکز خوبی هم هست ،  اما نام نمیبرم چون میدونم عده ای ممکنه اونجا تحت درمان باشن و نگران بشن

این بنده خدا نه تنها براش داروهای انعقادی تجویز نشده بود بلکه قبل از میکرو حتی تست های روتین که مشخص میکنه مشکل ترومبوز داره یا نه هم براش انجام نشد ، هفته ی قبل تو هفته ی 36 میبینه خیلی درد داره تو ناحیه پا و همین طور حرکت جنینش کم شده به شدت
میره پیش دکترش و دکتر میگه مشکلی نیست و ورم معمولیه و .....
یه هفته ای این دکتر اون دکتر رفت و امد میکرد
تا اینکه میره پیش دکتری که قرار بود سزارینش رو پیش اون انجام بده ، اون قدر اصرار میکنه که خانم دکتر مشکل من عادی نیست ورم پام یه طرفه اس حتما یه مشکلی هست ، برام سونو بنویس از پاهام ، دکتر هم با ناراحتی قبول میکنه و میگه معلوم نیست شماها دکتر هستین یا ما!!
تو سونو مشخص میشه تو پاهاش مخصوصا پای چپش ، مقدار زیادی لخته وجود داره
براش نوبت سز میزنن چون بچه در خطر بوده به علت مشکل ترومبوز
عمل میشه و شکر خدا بچه حالش خوبه اما خودش هر روز پاهاش ورمش بیشتر و بیشتر میشد
بعد از عمل برای پایین اوردن غلظت خون و از بین رفتن لخته ها مجبور میشن هپارین براش بزنن ، که باعث میشه محل عملش هم هماتوم تشکیل بشه
خوش شانسی که اورد این بود که هماتومش زیر اولین لایه پوستش تشکیل شد و هر روز با فشار دادن محل عمل،  خون ها خارج میشد

یعنی خدا فقط به این بچه و مادر رحم کرده !!

راستش خودم رو سرزنش میکنم که چرا وقتی دیدم داروهای ضد انعقادی نداره، بهش توصیه نکردم با چند تا دکتر مشورت کنه
اگه براش مشکلی پیش میومد قطعا خودمو مسئول میدونستم ، هر چند دکتر نیستم اما میدونم باید این مسائل رو چک کرد
و حتی به قیمت استرس دادن بهش ، بهتر بود بهش میگفتم

در نهایت میرسیم به حرف انا جون که مسائل انعقادی رو واقعا باید جدی گرفت
چون هم با جون خودمون هم بچه سر و کار داره

دوستایی که مامان هستین و باردارین ، راستش تو این چند وقت خیلی دو دل بودم که بگم این جریان رو یا نه
میترسیدم استرس بگیرین
اما در نهایت به این نتیجه رسیدم که باید بگم چون ممکنه به درد کسی بخوره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو