2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
بچه هاتوروخداکمک کنید..من بعدعکس رنگی الان13پریودیم هستم زمان تخمک گذاریم..رفتم دستشویی لک قهوه ای د ...

عزیزم بعضا موقع تخمکگذاری ممکنه لک ببینی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی روزی هشت تا؟؟؟؟من از هشت سیکل دوتا مریونال،،،،دوتا سینال اف،،،یک دونه ستروتاید،،،یعنی بازم هم. ...

عزیزم خوب بسته به ذخیره دار. میدن و شرایط دیگم مهمه.....

من روزی ۷ تا داروی تحریک تخمدان داشتم و از روز ۸ سیکل تا سه روزم ستروتاید داشتم.....

عزیزم پاسخ بدن با بدن فرق داره.....

ضمنا نمیشه یهویی همچین دزی برا یکی تجویز کرد.....

من چون پانکچر قبلیمم با همین دکتر بود یه عیاری دستش بوده خوب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان عزيز ، آنا جون زياد فكر اين چيزها رو نكن ، من خودم هم رشته ام مهندسي هست اون هم ت ...

عزیز دلم ممنون از حرفهای قشنگت.....

اتفاقا من هنوزم عاشق یادگیریم از هر نوعش.....

چه تحصیل، چه مطالعه، حتی هنر و آشپزیم برام جذابیت خاص خودشو داره.....

اتفاقا خوبه که تک بعدی نباشیم چون خیلی مخربه.....

شاید تو یه برهه زمانی به نظر یه آدم تک بعدی موفق دیده بشه اما ته تهش باخته.....

گلگی من از این بود که خیلی خوب میشد از پتانسیلهای تحصیلکرده هامون استفاده کرد....

حالا تو هر شاخه ای.....

اتفاقا یه چیزی بگم.....

اصلا باید بهترینا و تاپترینا معلم بشن......

چون همین دکتر مهندسا از زیر دست معلما رد میشن.....

درستش این بود که رتبه های برتر معلم بشن اما متاسفانه اکثرا رتبه های پایین میرن تو این شاخه.....

البته به غیر استثناها.....

بگذریم.....

جیگر طلا چطوره؟

ایشالله دیگه به زودی و صحیح و سالم میاد بغلمامان باباش....

راستی بتامتازون زدی؟

سلام گلم خوبی فدات شم  خبر خاصی ندارم فردا اگه خدا بخواد پانکچر دارم تعداد تخمکام خوبه ولی سای ...

عزیزم ایشالله کلی جنین عالی خواهی داشت......

سلام ،من امروز روز ١٤ انتقالم بود بيبي زدم منفي شد

عزیزم خیلی ناراحت شدم.....

ایشالله بتات سورپرایزا میکنه.....

عزیزم کلا سیگل دو نوع داریم بلند و کوتاه سیکل بلند درش ار مهار کننده های ال اچی استفاده میشه که مک ...

لاله جون پس سیکل اول منجزء کدوم دسته هست؟

من سینافکت داشتم اما از روز دوم پری یه روز قبل از شروع داروهای تحریک تخمدان.....

یعنی از ماه قبلش شروع نشده بود.....

انا جون سیکل اولت کلا بدون مهار کننده بود؟

نه عزیزم مهار کننده داشتم.....

تا جایی که میدونم سیکل کوتاه با سینافکت داشتم.....

یعنی سینافکتم از روز دوم پری شروع شد و سونوی دوم که روز ۸ بود رفتم وقتی دیدن اصلا تخمدانام تکونی نخوردن قطعش کردن....

به دکتر ظهیری گفتم در مورد هپارین میگه بذار اول ببینیم قلبش به تپش میاد بعد هپارین میدم.میگم سرم میگ ...

بگو خانوم دکتر اگه اینا کمک کنه به تپش قلبش و انجام ندین چی میشه؟

لاله جان من میتونم برات یکم بهتر منظورم رو توضیح بدم ، انتخاب پزشک ،پزشکی که واقعا علمشو داشته باشه ...

لیلا جون منم کاملا تاییدت میکنم در عین هوشیاری ته تهش باید به دکتری که انتخاب کردی اعتماد کنی.....

یعنی تا قبل انتخاب باید حواستو جمع کنی.....

قبل اینکه خودتو بهش بسپری باید دقت کنی.....

دیگه انتخابتو کردی ته تهش مجبوری بهش اعتماد کنی اما اگه با روحیاتت سازگاره و بهت استرس نمیده بازم حواست باید جمع باشه.....

مثلا من سیکل سومم خانوم دکتر میخواست برام سینافکت بده چون قبلیو خودش آنتاگون در نظر گرفته بود. تا گفت سریع گفتم به سینافکت بدن من اصلا خوب جواب نداده.....

یه شرحی از میکروی اول دادم گفت پس سینافکت کنسل.....

یه سوال این جنینایی ک انتقال داده میشه دوراز جون همه بعد از آز منفی جذب شدن یادفع شدن؟

اگه اشتباه نکنم هر دو حالت امکان داره.....

بگو خانوم دکتر اگه اینا کمک کنه به تپش قلبش و انجام ندین چی میشه؟

همون دیگه مشکل اینجاست به هیچ صراطی مستقیم نیست دکترم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم خیلی ناراحت شدم..... ایشالله بتات سورپرایزا میکنه.....

آنا جون بعدازظهر زدم امكان داره اشتباه يا خطا داشته باشه بيبي چكم حالا فردا صبح ميرم آزمايش واسم دعا كنيد خيلي غمگينم

گفتي بيا گفتم كجا ؟گفتي ميان جان ما....

آنا جون من آمپول امشبم رو با 1ساعت تاخیر زدم قردا رو مثل امشب ساعت 10بزنم یا همون ساعت 9 هر روزه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون بعدازظهر زدم امكان داره اشتباه يا خطا داشته باشه بيبي چكم حالا فردا صبح ميرم آزمايش واسم دعا ...

انشالله که بیبی چکت اشتباه کرده باشه امیدوارم با ی بتایه تپل فردا بیای و خبر خوش بدی بهمون