2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
سلام چشم انتظارا سلام مامانا امروز روز یازدهمه میکرو کردم طاقت نیوردم و بی بی زدم منفی😭😭 ...

عزیزم زود زدی خب
اشتباه کردی اما کاریه که شده
تا روز آز سعی کن امیدت رو حفظ کنی فدات شم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون به نظرت الان بگیرم هپارین رو اصلا برام فایده داره؟

ببین ثمین جون من خودم اگه دکترم نده، که میدونم نمیده میرم پیش دکتر دیگه و ازش میخوام برام بنویسه
اما راستش نمیتونم به دیگران هم همین توصیه رو بکنم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمين جون آخه اين چه حرفيه ميزني ، ميدونم خيلي سختي كشيدي ، شايد با خودت بگي من كه نتيجه گرفتم دلم خو ...

انشالله عزیزم.فکره دیگه میاد به ذهنم دست خودم که نیست به شوهرم میگم پژمان این بچه نمونه ازت جدا میشم میگه تورومیکشم بعدم خودمو میکشم نمیذارم جدا شی.هرکی ازش میپرسه میگه با خداست کار ما معلوم نیست انشالله که میمونه.نموند هم فدایه سر زنم.ولی من واقعا داغونم .اصلا آروم نمیتونم باشم.همش میگم آخه ثمین خله هربار رفتی سونو فقط یک هفته عقب بود و صبور باش ولی واقعا دست خودم نیست اصلا انگار هنگم .تویه ی تاپیکی لاله ی سرخ عزیز به استارترش گفت کسی که این وضعیه احتمالا بارداریش پوچه یا خارج رحمی.اون بنده خدا هم شرایطش مثل من بود .میگم خوب خارج رحمی که نبود حتما پوچه دیگه اصلا مغزم دیگه کار نمیکنه خدا بهم رحم کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یعنی حتی با وجود پردنیزولون بازم ممکنه؟خوب پس من تا ابد نمیتونم بچه دار بشم دیگه درسته؟با روزی 2تا پ ...

شاید نیاز به سرم داشتی مثلا
ثمین جون از الان خودتو نذار برای منفی شدن
اما حق میدم بهت یه گوشه چشمی هم داشته باشی دنبال علت احتمالی اینکه اگه مشکلی باشه ، باشی
من توصیه ام اینه که اول صبر کنی تا دو هفته بگذره و سونو کنی
بعد اگه لازم بود بری با یه متخصص ایمونولوژی ویزیت بشی
یا از همین دکتر بخوای برات سرم تجویز کنه

ببین ثمین جون من خودم اگه دکترم نده، که میدونم نمیده میرم پیش دکتر دیگه و ازش میخوام برام بنویسه ام ...

به دکتر ظهیری گفتم در مورد هپارین میگه بذار اول ببینیم قلبش به تپش میاد بعد هپارین میدم.میگم سرم میگه بذار اول ببینم قلبش میتپه بعد سرم میدم هر چی میگم میگه بذار ببینم قلبش میتپه ...

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جان به نظرت من با ذخیره 1/3،،،فقط روزی دو تا پرگوریس از روز دو پریودم تا هفت که سونو شدم برام کم ...

پریا جان هر پرگووریس معادل یه مریونال هست + یه گونال
اینو مد نظر داشته باش

شاید نیاز به سرم داشتی مثلا ثمین جون از الان خودتو نذار برای منفی شدن اما حق میدم بهت یه گوشه چشمی ...

میدونی ترسم چیه؟همش از این میترسم نکنه به سرم احتیاج داشتم و نداد به ی چیزی احتیاج داشتم و نداد کل فکرمو اینجور چیزا مشغول کرده

والا نمیدونم اصلا مشکل انعقادی دارم یا نه ازمایش که داده بودم دکتر گفته بود مشکلی نیست ولی خوب الان ...

ثمین جون خدا میدونه چقدر برات ناراحتم
اما بیا بدترین اتفاق ممکن رو تصور کنیم
اون وقت حد اقل روزنه ی امیدی که وجود داره اینه که تو باردار شدی
پس سری بعد فقط با دکتری ادامه بده که حتما برات سرم تجویز میکنه و هپارین و اسپرین میده
شاید گزینه ی پی جی دی هم بد نباشه برای شما

و 100 در 100 من دکتر مهر افزا رو توضیه میکنم برای ادامه ی راه
اونجا الان فقط جنین بلاس انتقال میدن
به بحث سرم و اینا هم اهمیت میدن

ثمین جون خدا میدونه چقدر برات ناراحتم اما بیا بدترین اتفاق ممکن رو تصور کنیم اون وقت حد اقل روزنه ...

دیگه توانی برام نمونده اگر هم روزی تصمیم بگیرم برای ادامه ی دوباره احتمالا بعد 40سالگیمه.

اتی جون امپول زدم فردا بتا دارم.به نظرت حل می شه یا کار به عمل می کشه؟خیلی حالت تهوع دارم.دردمم هی م ...

افسون جان با بتای 3000 هم با تجویز چند بار متوترکسات ، سقط اتفاق افتاده
نگران نباش عدد بتات خطرناک نیست 

من تازه24سال شدم نمیدونم چرا اینقد ذخیرم پایینه.شاید بخاطر کوتر تخمدونام بوده

عزیزم کوتر عدد ذخیره رو کم میکنه دیگه

مگه چقدر بوده عدد ذخیره ات که کوتر کردن؟
بالای 7 یا 8 رو کوتر میکنن!!

کدوم دکتر تو کدوم شهر کوتر کرد شما رو؟

بچه هاتوروخداکمک کنید..من بعدعکس رنگی الان13پریودیم هستم زمان تخمک گذاریم..رفتم دستشویی لک قهوه ای د ...

کلا بعد از عکس رنگی بهتره اون ماه جلوگیری داشته باشین عزیزم
اگه نگران این مورد هستین نگران نباشین چون بهتره کلا این ماه باردار نشین

اما اگه نگانیتون برای مورد دیگه ای ، اول بگین عکس گرفتین درد داشتین؟

عزیزم آسپرین داشتم روز ۹ انتقال افتادم به لکه بینی بهم گفتن قطعش کن و یه شیاف سایکلو ژست اضاف شد و ب ...

خب هپارین و اسپرین رو با هم میدن ، در صورت لکه بینی اسپرین قطع میشه
مخصوصا که اندومتریوز خودش عاملیه برای اینکه تو خونرسانی مشکل ایجاد میکنه

مرسی عزیزم بخدا اصلا دست خودم نیست یکسره خونه ام یک ثانیه این قضیه از ذهنم نمیره بیرون.میدونی اگر از ...

ثمین این حرفا چیه میزنی
جدا بشم یعنی چی