2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047260 بازدید | 684585 پست

آنا جون عزیزم من اونسری بخاطر ترشح قهوه ای دکتر گفت اگه میخای ده تا شیاف استفاده کن البته روزی دوتا امپول رو هم دارم . خداروشکر قط شده الان به نظرت من بعد ده تا چطور قطش کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد؟ خودم که دوس دارم حداقل تا وقتی میرم سونو سه ماهگی استفاده کنم یعنی دو هفته دیگه هم شیاف رو داشته باشم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم خیلی متاسفم از این حالی که داری قطعا خیلی سخته خیلی سخت تر از منفی شدن فقط یه چیز خیلی مهم ...

لاله جون به نظرت الان بگیرم هپارین رو اصلا برام فایده داره؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه بله

یعنی حتی با وجود پردنیزولون بازم ممکنه؟خوب پس من تا ابد نمیتونم بچه دار بشم دیگه درسته؟با روزی 2تا پردنیزولون بازم مشکل پیش بیاد دیگه چطوری میخواد حل بشه اخه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
والا ثمین جون حس من میگه وقتی ایمنی بیاد وسط احتمالا کلا نذاره لانه گزینی کنه الان که برا تو لانه گز ...

آنا جون هیچ پیشنهادی به ذهنت نمیرسه ؟من دقیقا چه کنم؟فقط صبر؟

ثمین جون عزیزم خوبی ایشالا کی میری سونو  لاله جون منم استرادیول ایرانی میخوردم حتی دکتر میگفت ...

ظاهرا فعلا باید بصبرم تا 23 بهمن شایدم تا 30بهمن اصلا نرفتم خیلی خسته ام از اینهمه مصیبت و سختی آخرشم هیچ

ظاهرا فعلا باید بصبرم تا 23 بهمن شایدم تا 30بهمن اصلا نرفتم خیلی خسته ام از اینهمه مصیبت و سختی آخرش ...

ثمین جان شما گفتی مشکل انعقادی داری چی هست

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

آنا جان به نظرت من با ذخیره 1/3،،،فقط روزی دو تا پرگوریس از روز دو پریودم تا هفت که سونو شدم برام کم بوده نه؟؟؟شما اون سیکل که ده تا تخمک داشتی چه آمپولهایی داشتی؟؟؟یعنی ممکنه سیکل بعدی از اول پریود داروهام عوض شه تعداد تخمکم بیشتر شه،،،،،امکان داره دکترم حواسش به ذخیرم نبوده باشه،،،،،فردا شاید برم سونو یا یکشنبه،،،،به نظرتان بهش بگم چرا دارو کم دادی با این ذخیره،،،،حرفم منطقیه؟؟خیلی استرس دارم ،،،،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ثمین جان شما گفتی مشکل انعقادی داری چی هست

والا نمیدونم اصلا مشکل انعقادی دارم یا نه ازمایش که داده بودم دکتر گفته بود مشکلی نیست ولی خوب الان که رشد جنین کم هست حتما مشکلم انعقادیه دیگه.نمیدونم چرا این دکترا دلشون به حال ماها نمیسوزه.میگم امپول هپارین بزنم میگه خانم بذار ببینیم قلب تشکیل میشه بعد.خوب لامذهب من میخوام بخرمش من میخوام تزریقش کنم بده دیگه .هرروز افسرده تر میشم آخه این چه عذابیه خدا بهم داده

والا نمیدونم اصلا مشکل انعقادی دارم یا نه ازمایش که داده بودم دکتر گفته بود مشکلی نیست ولی خوب الان ...

عزیزم،،،،خدا دلتو آروم کنه،،،،،حق داری،،،،ولی سعی کن آروم باشی،،،،خودتو سرگرم کن،،،فیلم ببین،کتاب بخون،،،،،بذار این چند روز هم بگذره،،،،امیدوارم بهترین  برات پیش بیاد

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

ثمین عزیزم خدا تا اینجاشو کمکت کرده ایشالا بعد اینم خودش هواتو داره توکلت ب خدا باشه انشالا ک بچت سالم میاد بغلت گلم زیادم خودتو صددرصد امیدوار نکن چون واقعا منطقی نیس خودتو هم برا اتفاقای خوب هم خدایی نکرده هر اتفاق دیگه ای آماده کن خدا بخواد میمونه نخوادم ک هر کار کنی نمیتونی جلو خواست خدا وایسی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
همون ستروتاید و مشابهش منظورمه خب برای شما این سیکل خیلی مناسب نیست چون عدد ذخیره شما خیلی زیاد نی ...

ممنون لاله جون

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
آنا جان به نظرت من با ذخیره 1/3،،،فقط روزی دو تا پرگوریس از روز دو پریودم تا هفت که سونو شدم برام کم ...

پریا جون بنظرم برا کساییکه ذخیرشون کمه باید دارو قوی بدن چون من برا آی یو آی دارو گرفتم فقط ی دونه فولی18داشتم دیگه آی یو آی نکردم.ذخیره من از توم کمتره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پریا جون بنظرم برا کساییکه ذخیرشون کمه باید دارو قوی بدن چون من برا آی یو آی دارو گرفتم فقط ی دونه ف ...

چنده ذخیرت عزیزم،،الان تو سیکل میکرو هستی؟؟