2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست

1.04هست.ن میخوام بعد عید برم شرو کنم شوهرم میگه الان بریم شاید بیفته تو ایام تعطیلی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

من تازه24سال شدم نمیدونم چرا اینقد ذخیرم پایینه.شاید بخاطر کوتر تخمدونام بوده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هاتوروخداکمک کنید..من بعدعکس رنگی الان13پریودیم هستم زمان تخمک گذاریم..رفتم دستشویی لک قهوه ای دیدم..امکان داره پریودبشم??یااین لکاطبیعی هستن?

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
بچه هاتوروخداکمک کنید..من بعدعکس رنگی الان13پریودیم هستم زمان تخمک گذاریم..رفتم دستشویی لک قهوه ای د ...

عزیزم تا دو سه روز بعد از عکس لک طبیعیه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
1.04هست.ن میخوام بعد عید برم شرو کنم شوهرم میگه الان بریم شاید بیفته تو ایام تعطیلی

ایشالا عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم خیلی متاسفم از این حالی که داری قطعا خیلی سخته خیلی سخت تر از منفی شدن فقط یه چیز خیلی مهم ...

عزیزم آسپرین داشتم روز ۹ انتقال افتادم به لکه بینی بهم گفتن قطعش کن و یه شیاف سایکلو ژست اضاف شد و بعدش که خونریزیم قطع شد هیچ کس نگفت باز ادامه بده فکر کنم حتی یه بارم تلفنی ازشون پرسیدم ولی گفتن نمی خواد 

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد

سلام دوستان عزیزم، امروز صبح اومدم ببینم چه خبر چیکارا میکنین، مخصوصا اومدم از احوال ثمین جون با خبر بشم.

ثمین جان عزیزم یکم به خودت مسلط باش دختر خوب، خیلی از ماهاتجربه این سختیهارو داریم، اگر دارم این حرفو بهت میزنم کسی هستم که تجربه سقط رو دوبار چشیدم، میدونم وقتی دکتر میگه ختم بارداری یعنی چی؟ 

عزیزم فکر نکن زدن هپارین بدون دلیل خیلی خوبه ممکنه باعث صدمات جبران ناپذیر به بدنت بشه، آرامشتو حفظ کن عزیزم میدونم سختی کشیدی ولی این استرس خودتو از پا میندازه .ایشالله که خدا خودش کمک میکنه . امیدت به خدا باشه. 

عزیزم،،،،خدا دلتو آروم کنه،،،،،حق داری،،،،ولی سعی کن آروم باشی،،،،خودتو سرگرم کن،،،فیلم ببین،کتاب بخ ...

مرسی عزیزم بخدا اصلا دست خودم نیست یکسره خونه ام یک ثانیه این قضیه از ذهنم نمیره بیرون.میدونی اگر از اول ازمایشم منفی میشد نهایتا 2روز ناراحت میشدم مثل همیشه بعد خودمو جمع و جور میکردم اینبار اصلا نمیتونم خودمو جمع و جور کنم همش میگم اگر این بچه برام نموند جدا بشم بهتره.با این شرایط محاله من هرگز بچه دار بشم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین عزیزم خدا تا اینجاشو کمکت کرده ایشالا بعد اینم خودش هواتو داره توکلت ب خدا باشه انشالا ک بچت سا ...

دقیقا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اتی جون امپول زدم فردا بتا دارم.به نظرت حل می شه یا کار به عمل می کشه؟خیلی حالت تهوع دارم.دردمم هی م ...

امیدوارم هرچه سریعتر خودش حل شه و کارت به عمل نکشه.چقدر ما باید ضجر بکشیم

دوستان انقدر استرس نداشته باشین ، انواع اقسام سیکلای میکرو وجود داره ، انواع درمانها وجود داره ، اگر از پزشکتون راضی نیستین یه پزشک دیگه انتخاب کنین ولی باید به پزشک اعتماد کرد به هر حال کلی درس خونده و سالها تجربه داره ، نمیشه گفت چرا برای یکی این سیکلو انتخاب میکنن چرا برای اون یکی یه مدل دیگه ، امید داشته باشید.

هیچکدوم از این ناراحتیهای ما تقصیر خداوند نیست، خداوند مارو آفریده این دنیا رو آفریده اما بر اساس یه نظم و قانونی ، اگر اون قانون جایی دچار اختلال بشه خب نظم بهم میخوره، خدا هیچ دردی به هیچ کس نمیده، اگر در بدن ما یه ژن دچار اختلال بشه مشکلاتی بوجود میاره ولی این تقصیر خدا نیست ، میتونیم دعا کنیم معجزه خداوند نصیبمون بشه ، شاید هم نشه ولی گردن خدا نباید انداخت ، دوستان آرامشتونو حفظ کنین، دنبال دلیل چیزی که نمیدونین نباشین ، باور داشته باشین ، حتما موفق میشین.

سلام دوستان عزیزم، امروز صبح اومدم ببینم چه خبر چیکارا میکنین، مخصوصا اومدم از احوال ثمین جون با خبر ...

لیلا جون بخدا خیلی سعی میکنم بزنم به بیخیالی و آروم باشم ولی مگه میشه؟همش میگم خدایا توکل برخودت ولی باز فکرایه احمقانه میاد سراغم.آخه چرا دلمو شاد کرد بعدش هر روز هرروز ی استرس .چقدر امتحان الهی آخه.بازم کاری ازم برنمیاد توکل برخدا

مرسی عزیزم بخدا اصلا دست خودم نیست یکسره خونه ام یک ثانیه این قضیه از ذهنم نمیره بیرون.میدونی اگر از ...

ثمین جون این حرفا چیه دختر تو میزنی ، تویی که خدا برات معجزه کرده در مورد اون بیماریت ؟عزیزم تو باردار میشی ، شرایطتت چیه ، ایمنی که درمانش داری قرص میخوری ، اگر یه بارداری مشکل داشته باشه تقصیر تو نیست . باید فقط صبر کنی میدونم سخته ولی چاره چیه.

مرسی عزیزم بخدا اصلا دست خودم نیست یکسره خونه ام یک ثانیه این قضیه از ذهنم نمیره بیرون.میدونی اگر از ...

این چه حرفیه گل دختر،،،،محال وجود نداره،،،،خدا بزرگه،،،،امیدوارم جوجه مبارزمون واست بمونه ،،،،ولی اگه خدایی نکرده نشد باید با اگاهی بیشتر و نیرو بیشتر بازم تلاش کنی،،،،هممون هم دردیم،،،،هممون باید فقط نیرو مثبت به خودمون بدیم،،،البته منم الان استرس این دوران خودم رو دارم