2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047375 بازدید | 684596 پست
سلام دوستان خصوصا آنای مهربون تابستون۹۵ که آی وی اف داشتم اینجا زیاد میومدم و کلی اطلاعات گرفتم ولی ...

عزیز دلم چه قدر سختی کشیدی اما از رحمت خدا ناامید نباش چون بخواد نشد نداره.....

همین که داره تلاششو میکنه یعنی مامان من دارم تلاشمو میکنم پس ناامید نباش و از خدا بخواه بهم توان بیشتری بده......

عزیزم کاملا میفهمت......

خدا میدونه روزی که به خونریزی افتادم چه حالی داشتم.....

اما خدا خواست و پرنسسم برام موند.....

ایشالله فرشته تو هن زمینی میشه......

مشکل انعقادی نداری؟

ممکنه به خاطر خونرسانی باشه این شرایط......

خدایا به عظمت و کرمت قسمت میدونم امید دوستانو ناامید نکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان ی راهنمایی میخام..ب شوهرم شک.دارم ک سیگارمیکشه ..چ رفتاری باهاش کنم??همش.انکارمیکنه...وقتی حت ...

والا چی بگم وقتی انکار میکنه یعنی اگه سیگارم میکشه خودشم ناراحته از کشیدنش و معذبه و نمیتونه رک بهت بگه پس اولین کارت اینه که قضیه رو لوس نکنی که دیگه راحت بی رودربایستی بکشه.....

چون اگه دیگه قبحش بره هم تعدادش میره بالا هم پیش تو هم میکشه و ضررش شامل حال هر دوتون میشه......

اگه بخواییم باید غیر مستقیم بهش بفهمونی براتون خصوصا که تو مسیر مامان بابا شدنین خوب نیست.....

ببین میتونه تصور کنه بچش سیگار بکشه؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ی سوال تکراری.ممکنه مشکل من و رشد کند بتا و ساک و مخلفات ناشی از همین مشکل ایمنیم باشه؟؟؟وقتی ...

والا ثمین جون حس من میگه وقتی ایمنی بیاد وسط احتمالا کلا نذاره لانه گزینی کنه الان که برا تو لانه گزینی کرده یعنی احتمال خیلی زیاد ایمنیت کنترل شده.....

من بیشتر رو بحث خونرسانی یا ضعف خود جنینت شک دارم اما در کل نمیتونم نظر مستدلی بدم.....

اما حسم اینو میگه.....

لاله جون نمیدونم منظورت از مهار کننده چیه! اگه منظورت ستروتاید هست چرا داشتم تو هر دوتا سیکل میکرو ...

خوب پس عزیزم سیکلات آنتاگون بوده.....

عزیزم داروهای تحریک تخمدانت چیا بودن شاید باید رو تغییر اونا کار کنه دکترت......

من سیکلهای قبلیم منوتروپین و مونوگون و منوپیور داشتم اما سیکل آخرم مریونال.....

البته خوب من آندومتریوزمم درمان کردم بعید نیست اونم رو کیفیت تخمکام اثر داشته باشه......

ضخامت خوبه ضخامت دوم اتتقال رو از کجا میدونین؟

فکر کنم چون حالش بد شده رفته سونو و....داشته همون بحث کیست و سنگ و.....

آناجون کسانی که تالاسمی مینور دارن ۲نوع هستن کسانی که تعداد گلبول قرمزشون کمه وکسانی که تعدادشون نرم ...

آهان پس شاید ثمین جون نیاز به فولیکم داره.....

چون تعدادش بالا بود ولی حجمش پایین بوده.....

ایشالله دکترش تجویز به جایی براش داشته باشه.....

لاله جون برای چه کسانی ستر و تايد و دکا پپیتل و انتا گو نیست انتخاب می کنند که چی بشه؟ 

جالبه سها جون تو هم دکا داری هم ستروتاید.....

یعنی سیکل بلند نوع آنتاگونیست.....

البته اگه اشتباه متوجه نشده باشم......

من فکر میکردم سیکلهای کوتاه فقط از نوع آنتاگون هستن.....

پس سیکل بلند نوع آنتاگونم داریم......

راستی بچه ها ستروتاید گیر آوردم فقط 13 آبان داشت سه دونه..... یکی کم گرفتم متاسفانه دیگ نداشت  

یکی دیگشم پیدا میکنی......

نگران نباش.....

خالا کو تا ستروتاید......

تازه باید پریود بشی.....

داروهای تخریک تخمدانتو بزنی....

احتمالا از روز ۷-۸ سیکل بعدیت تازه ستروتایداتو بزنی.....

دفعه بعد که برات دارو تجویز کرد بگو ۳ تا ستروتاید گرفتی که اگه کم بود برات مجدد نسخه کنه که بگردی پیدا کنی یا به جاش اورگالوتران بگیری.....

سلام چشم انتظارا

سلام مامانا

امروز روز یازدهمه میکرو کردم

طاقت نیوردم و بی بی زدم منفی😭😭

امیدوار بودم خیلییییی اما امیدم ناامید شد

امکانش هس زود بی بی زده باشم 😔 و اینکه تاریخ انقضا بی بی چک اخراشه😔

سلام چشم انتظارا سلام مامانا امروز روز یازدهمه میکرو کردم طاقت نیوردم و بی بی زدم منفی😭😭 ...

عزیزم بله امکانش هست ایشالله چند روز دیگه از حال خوشت میگی.....

سلام چشم انتظارا سلام مامانا امروز روز یازدهمه میکرو کردم طاقت نیوردم و بی بی زدم منفی😭😭 ...

سلام عزیزم ایشالا ک تست اشتبا بوده یا هنوز وقتش نبوده چن وقت دیگه دوباره امتحان کن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام دوستای نازنین حالتون خوبه 

من یه مدتی نبودم دلم براتون تنگ شده بود . 

نسرین جان عزیزم خوبی من شمارو یادمه تو تاپیک شاپرک جون . خیلی ناراحت شدم از پستت ایشالا که قلب نی نی مشکلی نداشته باشه و واست بمونه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

ثمین جون عزیزم خوبی ایشالا کی میری سونو 

لاله جون منم استرادیول ایرانی میخوردم حتی دکتر میگفت بهتره 

سها جون خوبه سه تاپیدا کردی ایشالا تا اینارو استفاده میکنی یکی دیگه هم گیرت میاد . داروخانه ابن سینا معمولا همیشه همه ی داروهارو داره 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉