2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
عزیزم سیگار کشیدن مشکل خاصی نیست اگه به خاطر تاثیرش رو اسپرم میگی ، سعی کن با زبان خوش ازش بخوای تا ...

خ برام مهمه دوس ندارم بوی سیگاربده...داغونم اینقدگریع کردم دوتاقرص ارام بخش خوردم خوابم ببره..دارم این همه زجرمیکشم ک ی بچه خدابده بهمون اونوقت اون اینکارومیکنه خ سخته...مرسی ازجوابت دوست گلم🌹

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

لاله جون ااستراديول والرات ٢ميلي هستش

اين داروخونه قبلا داشته و ارسال به شهرستانم دارن

ESTRADIOL ESTRADIOL VALERATE 2 mg
دکتر قاِئم(عج)
خيابان سپهبد قرني نرسيده به پل كريمخان روبروي بانك شهر داروخانه قائم (عج)
2188948801
ESTRADIOL ESTRADIOL VALERATE 2 mg
داروخانه دکتر پردیس
تهران-خیابان سپهبد قرنی-نبش چهار راه طالقانی
88934656

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکتر من برا کسایی که جوش میزنن با ال دی یا سر درد میشن یا لک بینی پیدا میکنن، دزوسپتیو میده خ ...

لاله جون نمیدونم منظورت از مهار کننده چیه!

اگه منظورت ستروتاید هست چرا داشتم تو هر دوتا سیکل میکرو ستروتاید داشتم

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
لاله جون نمیدونم منظورت از مهار کننده چیه! اگه منظورت ستروتاید هست چرا داشتم تو هر دوتا سیکل میکرو ...

همون ستروتاید و مشابهش منظورمه

خب برای شما این سیکل خیلی مناسب نیست
چون عدد ذخیره شما خیلی زیاد نیست
بهتره یا سیکل اگونیست داشته باشین
یعنی به جای ستروتاید ، دکا پپتیل یا سوپر فکت ، دیفرلین ....اینا استفاده بشه یا کلا هیچ مهار کننده ای ندن

تا تعداد تخمک هاتون بیشتر باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جان ضخامت اندومتر برای روز 18 سیکل ک روز دوم انتقالمم هست 12خوبه؟ب نظرم کمه تازه هیچ دارویی هم ...

ضخامت خوبه
ضخامت دوم اتتقال رو از کجا میدونین؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اون طور که من فهمیدم برا ثمین تعداد گلوبولهای قرمزش بالاست اما حجمش پایینه اینو چه جوری میشه تفسیر ک ...

آناجون کسانی که تالاسمی مینور دارن ۲نوع هستن کسانی که تعداد گلبول قرمزشون کمه وکسانی که تعدادشون نرماله ولی اندازشون ازحدطبیعی کوچیکتره ظاهرا ثمین جون ازنوع دوم هستن من خودمم همینطورم که البته وقتی فولیک ۵نخورم تعدادشم کم میشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

ثمین جون هروقت دوباره رفتی دکتر حتما بگو مینور هستی شاید شماهم فولیک۵نیاز داشته باشی چون من هردکتری که میرم متوجه میشن مینورم میگن فولیک۵رواصلا قطع نکن.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
همون ستروتاید و مشابهش منظورمه خب برای شما این سیکل خیلی مناسب نیست چون عدد ذخیره شما خیلی زیاد نی ...

لاله جون برای چه کسانی ستر و تايد و دکا پپیتل و انتا گو نیست انتخاب می کنند که چی بشه؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

راستی بچه ها ستروتاید گیر آوردم فقط 13 آبان داشت سه دونه..... یکی کم گرفتم متاسفانه دیگ نداشت 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
هر چند گاهی واقعا از یه پزشک بهتر و درست تر پیش میری انا جون میگم ماها چرا دکتر نشدیم اخه گور باب ...

آره لاله جون واقعا نمیدونم چرا فکر میکردیم چون تاپیم حتما باید ریاضی بخونیم.....

البته من هنوزم عاشق رشتم هستم اما واقعا اینجا بهش بها داده نمیشه.....

اگه یه جای بهتر بودیم مطمئنا پشیمون نبودیم....

فکر کن الان دیگه تو بهترین شرکت یه مهندس کاربلد هنر کنه پنج تومن بگیره اونم باید صبح کله سحر بره شب خسته کوفته بیاد....

البته مهندس بیسوادم داریم که صد برابر مهندس باسواد بها داشته باشه....

والا چی بگم.....

تو بهترین دانشگاههای ایران درس بخونی آخرشم....

بگذریم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون برای چه کسانی این سیکل تجویز ميشه؟ اگر آمپول گیرم نياد چی ميشه؟ تهران و شیراز و اهواز ندارن. ...

عزیزم خوب میشه برا هر کسیم این سیکل رو اجرا کرد با تغییر دزاژ داروها.....

ظاهرا الان بیشتر رو این سیکل داره کار میشه.....

اما من خودم دو تا سیکل آخرم آنتاگونیست بود.....

عزیزم خوب معادل ستروتاید رو بگیر الان خیلیا با اورگالوتران سیکلشونو پیش بردن.....

عزیزم معمولا سر موقع پریود میشی حالا نهایت یه چند روز تاخیر بندازه.....

اکثر دوستان سر موعد پریود شدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان یه سوال دکترم بهم گفت این سری پریود شدی از روز 5 پریودی ال دی یا اچ دی بخور تا پریودی بعدی ب ...

عزیزم داشتن ال دی لازمش داشتن سوپرفکت نیست.....

من هر سه سیکلم ال دی داشتم و هر سه سیکل کوتاه بودن.....

اگه همزمان با ال دی هیچی نداری پس کوتاهه....

من دو سیکل آخرم کوتاه از نوع آنتاگونیست بوده.....

با ذخیره ۱/۱۸ تو سیکل آخرم ۱۰ تخمک عالی لزم گرفتن.....

احتمالا برا تو هم سیکل آنتاگونیست انتخاب بشه....

البته احتمالا دز داروهات پایینتر باشه برا من دز داروها خیلی زیاد بودن....

ایشالله این دفعه بدنت به داروی انتخابی جواب خوبی میده.....

راستی منم کلا با ال دی لک بینی دارم.....

اما چون سابقه لک بینی با ال دی داشتم دکترم برام استروژن کنژوگه ۱/۲۵ تجویز میکرد که هر وقت به لک بینی افتادم به همراه بقیه ال دی ها از اون به بعدش استروژنم بخورم.....

مثلا اگه ۷ تا ال دی مونده بود تموم بشه ۷ تا استروژنم با ۷ تا ال دیم میخوردم.....

حالا باز به دکترت بگو شاید طبق بدنت تجویز مکملی هم برات داسته باشه.....