2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست

منم بعضی وقتها انقدر بهم فشار میاد که وقتی میخوام به نتیجه انتقال فکر کنم به خودم میگم بی خیال شد شد نشد دیگه از دست من که کاری برنمیاد انقدر فکر میکنم که شبا چند بار از خواب بیدار میشم

خدایا شکرت😙

دوستان ی راهنمایی میخام..ب شوهرم شک.دارم ک سیگارمیکشه ..چ رفتاری باهاش کنم??همش.انکارمیکنه...وقتی حتی ازجیبش پیداکردم.میگه مال من نیس...دارم داغون میشم..من ک این همه مشکل دارم اینوکجای دلم بزارم....

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خصوصا آنای مهربون تابستون۹۵ که آی وی اف داشتم اینجا زیاد میومدم و کلی اطلاعات گرفتم ولی ...

عزیزم امیدوارم خدا نینیهاتو برات حفظ کنه.یاد بدبختیای خودم افتادم باز .ای خدا یا نده یا میدی استرس نده قربونت برم خدا اخه تو به این بزرگی این چه کاریه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم بعضی وقتها انقدر بهم فشار میاد که وقتی میخوام به نتیجه انتقال فکر کنم به خودم میگم بی خیال شد شد ...

انشالله که همین بار اول مثبت میشی و بی استرس ی بارداریه راحتی رو میگذرونی.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان ی راهنمایی میخام..ب شوهرم شک.دارم ک سیگارمیکشه ..چ رفتاری باهاش کنم??همش.انکارمیکنه...وقتی حت ...

والا چی بگم خواهری مردی که بخواد زیر آبی بره تویه دستشم بگیری نمیتونی گردنش بذاری

دوستان ی سوال تکراری.ممکنه مشکل من و رشد کند بتا و ساک و مخلفات ناشی از همین مشکل ایمنیم باشه؟؟؟وقتی دکتر میگه مشکل ایمنی باعث میشه هر جسم خارجی رو پس بزنه و جنین هم جسم خارجی محسوب میشه ممکنه بخاطر این موضوع این اتفاق برام افتاده باشه با وجود روزی 2تا پردنیزولون؟

سلام به همه دوستان ، حالا توي رويان خودشون شلوار معاينه ميدن ، اين كارشون خيلي خوبه واقعا . شما هم ب ...

اره رویانو میدونم میدن
باید بخرم
امیدوارم پیدا کنم

فک کنم باید کاندوم هم بخرم
به جای کاندوم کاور استفاده میکنه این دکتر :IIIIIII

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون اين مدلشم ميگن خوبه خارجيه مال من خارجي كه گرفتم تو كارتن بود

ممنون عزیزم
فقط یه چیزی ، این استرادیول والرات هست یا استروژن کونژوگه؟
دوزش 2 هست یه 1؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان یه سوال دکترم بهم گفت این سری پریود شدی از روز 5 پریودی ال دی یا اچ دی بخور تا پریودی بعدی ب ...

عزیزم دکتر من برا کسایی که جوش میزنن با ال دی یا سر درد میشن یا لک بینی پیدا میکنن، دزوسپتیو میده
خودم خوردم خیلی کم عارضه تر از ال دی ایرانیه

برای شما سیکل بدون مهار کننده در نظر بگیرن فکر کنم

سیکل های قبلی هیچ مهار کننده ای نداشتین؟

من از روز 3پریود روزی 3تا استرادیول ایرانی خوردم روز 10 ضخامتم 11.6 بود 

ممنون
حالا این ماهو که ایرانی دارم
برای سیکل بعد خارجی تهیه میکنم

سلام دوستان خصوصا آنای مهربون تابستون۹۵ که آی وی اف داشتم اینجا زیاد میومدم و کلی اطلاعات گرفتم ولی ...

عزیزم خیلی متاسفم از این حالی که داری
قطعا خیلی سخته
خیلی سخت تر از منفی شدن

فقط یه چیز خیلی مهم
هپارین و اسپرین نداری؟
خیلی مهمه
والا تقریبا به همه میدن
نمیدونم چرا بعضی ها رو میبینم ندارن
هپارین اصلا خودش عامل مهمیه برای رشد جنین

دوستان ی راهنمایی میخام..ب شوهرم شک.دارم ک سیگارمیکشه ..چ رفتاری باهاش کنم??همش.انکارمیکنه...وقتی حت ...

به نظرم بهش گیر نده چون اگه قبحش براش شکسته بشه تو خونه جلو تو هم میکشه 

خدایا شکرت😙

عزیزم سیگار کشیدن مشکل خاصی نیست
اگه به خاطر تاثیرش رو اسپرم میگی ، سعی کن با زبان خوش ازش بخوای تا وقتی لازمه بذاره کنار یا کمش کنه
اما اگه گوش نکرد، سعی کن با انتی اکسیدان های طبیعی و دارویی تاثیرش رو کم کنینتی اکسیدان های طبیعی که میوه ها و سبزی ها لیمو ترش سیب قرمز کاسنی عسل و......
انتی اکسیدان دارویی هم سلن پلاس و ویتامین سی و ای و مکمل ها هستن

دوستان ی سوال تکراری.ممکنه مشکل من و رشد کند بتا و ساک و مخلفات ناشی از همین مشکل ایمنیم باشه؟؟؟وقتی ...

ممکنه بله