2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047590 بازدید | 684616 پست
آنا جان من هم دقیقا اصلا نمیدونم داره چه اتفاقی می افته. .از طرفی میگم از دکتر نصر بعیده که بخوان بد ...

عزیزم والا آخه دیدم یهویی تا دیروز میخواست کنسل کنه الان یهویی میخواد انتقال فرش بده.....

مگه نقص ایمنی و انعقادی نداری؟

البته ظاهرا دکترت به این بحثها اعتقادی نداره.....

اما خوب اگه جنینت کم باشه حیفه هدر برن پس موازی باهاش با زر نانیم در ارتباط باش که بتونه تو حفظش بهت کمک کنه.....

میدونی چرا نتونستم اون لحظه چیزی بگم چون یهویی خودمو جات گذاشتم واقعا موندم اون لحظه چی بگم.....

اما الان که بهتر فکر میکنم میبینم خوب میتونی موازی پیش بری.....

شایدم واقعا حکمتیه.....

یادته ستایش سیکل آخرشو چه قدر با ناامیدی رفت اما شکر خدا جواب گرفت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فکر میکنم درسته همینه که گفتی اما در نهایت ماها نمیتونیم تجویز داشته باشیم در حد انتقال اطلاعاته ت ...

درسته عزیزماتفاقا منم همیشه هدفم انتقال اطلاعات و تجربیات بوده و اینکه کمک کنم بتونن دوستان جواب سوالاشونو بهتر از دکتراشون بگیرن وگرنه به هیچ وجه ماها در مقامی نیستین بتونیم تجویز کنیم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره انا جون کاملا درست میگی برای همین دکتری که براش مهم نیست این حریم ، به نظرم داره به بیمار توهین ...

البته من بازم فقط به پرده راضی نیستم.....

من حاضر نیستم حتی بیمار دیگه حرفامو بشنوه و در جریان مشکلم قرار بگیره.....

به نظرم باید ویزیتاشون کاملا تکی و تو حریم کاملا خصوصی و امن باشه.....

خوب میتونن کمتر ویزیت کنن....

این همه دکتر خوب داریم حالا چه لزومی داره همه فقط برن پیش فلان دکتر.....

که بخواد ده تا ده تا ویزیت کنه.....

خوب وقتی بخواد ده تا ده تا ویزیت کنه بدون شک دقت پایین میاد.....

نخبه هم باشه ممکن نیست شرایط ده تا مریضو در مدت زمان کم تحلیل کنه.....

مگه اینکه بخواد سری دوزی کنه.....

راستی بچه ها من استرادیول خارجی گیرم نیومد البته خیلی هم نگشتم راستش  میخوام ببینم لازمه حتما ...

لاله جون والا دکتر من تنها دارویی که میگفت ایرانیو خارجیش یکیه استرادیول بود....

اما خوب بعضی دوستان خارجی بهتر براشون جواب داده......

فکر کنم مشکل ضخامت نداشتی پس ایرانیشم احتمال زیاد برات جواب بده......

من ایرانی داشتم.....

اسم کاربری قبلیم حسرت بود...انشالله به زودی نی نی های خوشگل میاد تو دلت...منم پارسال میکرو کرده بودم ...

فکر کنم همه مون اعتراض داشتیم به اسم کاربریتون نه؟
خوبه که عوض کردین

خدا دختر گلت رو نگه داره برات عزیزم
و سال بعد بری سراغ نی نی دوم

دکتر مهر افزا عالیه
متاسفانه من مجبور شدم این سری با دکتر ظهیری کار کنم تا دو بیمارستان الزهرا پانکچر بشم
اما بعد از باردار شدن میرم پیش دکتر مهر افزا دوباره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اره عزیزم اول با باقری صحبت کردم گفت دکتر وقت نداره ساعت 8باید بره منم سرش داد زدم که برجهنم وقت ندا ...

20 دقیقه؟؟؟؟
واقعا خوشا به انصافش
دیشب پرواز داشت
یه سری مریضا رو گفت بگین برن !!
یعنی تصور کن طرف 3 ساعت نشسته منتظر بعد خیلی راحت میگن بگو برن!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
درسته عزیزماتفاقا منم همیشه هدفم انتقال اطلاعات و تجربیات بوده و اینکه کمک کنم بتونن دوستان جواب سوا ...

هر چند گاهی واقعا از یه پزشک بهتر و درست تر پیش میری انا جون
میگم ماها چرا دکتر نشدیم اخه

گور بابای اونی که زمان ما رشته ریاضی رو کرده بود اولویت اول!!!!!!
ما هم خنگ فکر میکردیم وقتی کسی اولویت اول قبول بشه یعنی شاهکار کرده !!!
اخرشم شدیم این !!

البته من بازم فقط به پرده راضی نیستم..... من حاضر نیستم حتی بیمار دیگه حرفامو بشنوه و در جریان مشکل ...

انا جون والا وقتی همه لخت و عور همو ببینن ، همون پرده هم راضی کننده اس
وگرنه که من کاملا موافقم باهات
خودم دیشب اون قدر تو فشار عصبی بودم یادم رفت چی میخوام بگم و بپرسم

فقط به زبونم اومد یه لحظه تیکه بندازه برا شلوار معاینه!!!

لاله جون والا دکتر من تنها دارویی که میگفت ایرانیو خارجیش یکیه استرادیول بود.... اما خوب بعضی دوستا ...

اره مشکل ضخامت نداشتم
اما یادمه دکتر خودم همیشه تو مرکزشون خارجی داشتن

حالا این ماه مهم نیست
چون هنوز وارد سیکل نشدم و فکر کنم فقط برا پیش زمینه و امادگی رحم داده استرادیول رو
اما وارد سیکل شدم اگه استرادیول داد حتما خارجی میخرم

عزیزم خدارو شکر..... عزیزم سیکل آنتاگونیست اول تحریک تخمدان داری بعد با ستروتاید مهار اتفاق میفته.. ...

انا جون برای چه کسانی این سیکل تجویز ميشه؟ اگر آمپول گیرم نياد چی ميشه؟ تهران و شیراز و اهواز ندارن. گیرم دیگ نمياد .بعد چقدر بعد اینکه دکا پپیتل زدم پریود میشم؟ یعنی بدون پریودی وارد سیکل میشم؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
دکا پپتیل هم مهار کننده اس قبل از سیکل میدن برای مهار ال اچ و مهار تخمدان بین روز 19 تا 21 گاهی کا ...

نه عزیزم ولی دکتر بهم گفت چون رحمت فیبروم خیلی ریز و کوچولو و تعدادی داری بهتره این سیکل باشی. لالهجون تروخدا بهم بگو اگر ستروتاید پیدا نکنم سیکل م چی ميشه؟ حتما باید ستروتاید باشه؟ کنسل ميشه؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
عزيزم منم گشتم گير نياوردم جاش الگولتران گرفتم

جدی؟ پس جایگزین دارن خوبه بازم شکر حالا این الگو لتران به راحتی گیر مياد؟ یا اون هم کمیاب شده