2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047636 بازدید | 684621 پست
نه. بعد بهم دکا پپیتل داد که سه روز بزنم بعدش پریود میشم بعد وارد سیکل تحریک تخمدان میشم... نه چون س ...

فدات شم نفهمدم چی نوشتی 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
[QUOTE=52996818]سها جون عزیزم خوبی من نمیدونم این سیکل چی هست . ایشالا که این سری به نتیجه برس مرسي ...

دکا پپتیل هم مهار کننده اس
قبل از سیکل میدن برای مهار ال اچ و مهار تخمدان
بین روز 19 تا 21
گاهی کاربرد های دیگه هم داره

مشکل اندومتریوز که ندارین؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والا هیچی تازه مشکل از شوهرمه 

خوب پس آی یو آی یا هورمون تراپی به چه دردت میخوره؟

اگه شرایط همسرت بهتر بود ارزش داشت.....

بازم ببین دکترت چی صلاح میدونه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من حتی بگه آی یو آی نمیکنم چون اعتقادی ندارم .آنا مورفوی ۳ درصد جواب میده تو مبکرو .البته دک ...

عزیزم بله سه درصد برا میکرو درصد خوبیه......

ما با صفر الی یک درصد جواب گرفتیم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان. من امروز سونو شدم همه چیز خوب بود دکتر بهم آمپول دکا پبتل داد.سه روز بزنم. بعد برم که د ...

عزیزم خدارو شکر.....

عزیزم سیکل آنتاگونیست اول تحریک تخمدان داری بعد با ستروتاید مهار اتفاق میفته......

برا تهیش باید از دوستانی که اخیرا داشتن مشورت کنی......

غلظت خون و کمبود اهن تناقضی ندارن با هم 

آره میدونم اما تجویز درستو نمیدونم......

شاید مثل اواخر بارداریم که هم سلکسان داشتم هم آهن اون مدلی باید دارو تجویز بشه برای کنترل غلظت خون و کمبود آهن.......

ظاهرا با سلکسان غلظت خونم کنترل میشد با آهن پایین اومدن هماتوکریت و هموگلوبینم.......

البته اگه برداشتم درست بوده باشه.......

بچه ها از الان تا اخر سیکل باید غرای منو تحمل کنین 🙁🙁🙁🙁🙁 اینجا میرم اعصابم به هم میریزه 3 تا ا ...

لاله جون کاملا میفهممت.......

وای چه قدر از نداشتن حریم خصوصی بدم میاد.......

یه چیز بگم بخندین........

یادمه یه بار سونو داشتم تو همین جریان سیکلام بود......

دکتر سونوم که کرد من از رو تخت بلند شدم و با مانتو و بدون شلوار در همون حال تند تند سوالامو میپرسیدم......

بعد یهو خانوم دکتر گفت میتونی لباساتو بپوشیا.......

خخخخخخخخخخ.....

فکر کن حالا من فقط زانو به پایینم بیرون بود و هیچ کسیم جز من و دکتر اون تو نبود و از هیچ جا هم دیده نمیشدم......

از هول اینکه سوالام یادم بره تند تند داشتم میپرسیدم و حواسم نبود اما خانوم دکتر حواسش بود چون میدید کلا چه قدر معذبم......

حالا فکر کن بعضی دکترا جلوی مریض یا مریضای دیگه لختت میکنن......

ایشالله به زودی برا زایمان لختت کنننننننن.......

خخخخخخخخخ.....

بچه ها از الان تا اخر سیکل باید غرای منو تحمل کنین 🙁🙁🙁🙁🙁 اینجا میرم اعصابم به هم میریزه 3 تا ا ...

لاله جون دکتر جون

مجبوریم تحمل کنیم

من فک کردم دکترای تهران سرشون شلوغ اینطوری تند تند مریض می بینن

برا معاینه ام 

خوذت یه ملحفه ببر

بیخود کردن ناراحت شن

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام لاله جون ببخشید من دلیل استرادیول قبل پانکچر را نمیدونم برای چی استرادیول مگه چند روز قبل از انتقال نمیدهند؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

سلام دوستان ببخشید من با یک مشکل جدید روبه رو شدم راستش تا الان شوهرم با 4 تا دکتر معاینه شدن از جمله دکتر جنتی و هیچکدوم نگفتند واریکوسل داری حالا رفتیم سونو گرافی دکتر سونوگرافی گفت واریکوسل داره و با عمل مشکلتون حل میشه مشکل اسپرم شوهر من مورفولوژی 3 درصد و دی اف آی 25 است ولی بعد که بردیم دکتر دید البته منشی برد تو گفته بود فقط داروهاشو ادامه بده 2 ماه و بره آزمایش جدید و بیاد برای معاینه حالا نمیدونم واقعا عمل نیاز داره یا نه و این عمل چقدر روی دی اف آی اثر داره؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
آنا جان میگم لینک گروه نداری یه کم از تجربیاتشون استفاده کنم ؟

عزیزم من تو گروه عضو نیستم اما یه کانال داریم......

اگه به دردت میخوره بذارم..... 

اما دوستان گروه دارن بیان لینکشو میذارن......

سلام لاله جون ببخشید من دلیل استرادیول قبل پانکچر را نمیدونم برای چی استرادیول مگه چند روز قبل از ان ...

عزیزم تو سیکل انتقال فریز غیرنچرال ظاهرا باید تجویز بشه بر حسب نیاز......

چون در حالت عادی تو سیکل نرمالت بدنت این هورمونو تولید میکنه ولی وقتی سیستم باروریت مهار شده باشه از یه جایی باید این هورمون تولید بشه.....