2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047645 بازدید | 684621 پست
آتریسا جان امیدوارم بهترین برات پیش بیاد،،،،شما قبل ازاز سونو روز ده بازم سونو داشتید مثلا روز هفت؟؟ ...

مرسی عزیزم به همچین پریا جان...بله من سونو روز 7 رفتم که تقریبا همین بود..موفق باشی عزیزم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
والا یه کم عجله ای میشه..... داروهای مقدماتیت..... والا نمیدونم چی بگم..... به جات استرس گرفتم... ...

آنا جان من هم دقیقا اصلا نمیدونم داره چه اتفاقی می افته. .از طرفی میگم از دکتر نصر بعیده که بخوان بدون در نظر گرفتن شرایطم پیشنهاد پانکچر و انتقال بدن

جالبه که شما همیشه به راه حل دارید واسه دوستان..اما فک کنم شرایط من خاصه که حتی شما هم چیزی نمیگید😊😊

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ببخشید من با یک مشکل جدید روبه رو شدم راستش تا الان شوهرم با 4 تا دکتر معاینه شدن از جمل ...

عزیزم شوهرم واریکوسل عمل کرد ولی بهتر که نشد بدترم شد ،به نظرم اگه دکتر طب سنتی خوبی میشناسید برید تا زالو بندازه واسه شوهرت خیلی هارو دیدم و شنیدم که با زالو خوب شدن 

سترو تايد گیرم نمياد چکار کنم 

عزیزم زنگ بزن 1490 اسم داروتو بده میگه کجا داره،،،حتی میتونی بگی تو کدوم محدوده داروخانه معرفی کنه،شماره تلفن دا و خانه رو بگیر ازشون مطمین شو بعد برو

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
مرسی عزیزم😚😍🌹شما خیلی مهربونی..امیدوارم که شرایط شما خیلی عالی باشه و اصلا درگیر این مسائل نشی..آ ...

خيلي لطف داري عزيز دلم💋💋💋💋

انشالله توكل به خدا دوستم خيلي روزهاي سختي اميدوارم هممون به حاجت دلمون برسيم🙏😍

آره میدونم اما تجویز درستو نمیدونم...... شاید مثل اواخر بارداریم که هم سلکسان داشتم هم آهن اون مدلی ...

فکر میکنم درسته همینه که گفتی
اما در نهایت ماها نمیتونیم تجویز داشته باشیم
در حد انتقال اطلاعاته تا ثمین جون هم بره با متخصص مشورت کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون کاملا میفهممت....... وای چه قدر از نداشتن حریم خصوصی بدم میاد....... یه چیز بگم بخندین... ...

اره انا جون کاملا درست میگی
برای همین دکتری که براش مهم نیست این حریم ، به نظرم داره به بیمار توهین میکنه
اخه چه معنی میده 3 تا بیمار با هم تو اتاق باشن
یکی لخت یکی در حال انتظار یکی در حال صحبت کردن

خب اونی که رو تخته اذیت میشه!!
دکتر وظیفه داره وقتی این قدر بیمار داره که چند تا چند تا مجبوره ویزیت کنه، محل درمانش رو بزرگ تر کنه
یا حد اقل بین بیمار رو تخت با بیمار منتظر یه پرده و حریم بذاره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون دکتر جون مجبوریم تحمل کنیم من فک کردم دکترای تهران سرشون شلوغ اینطوری تند تند مریض می بین ...

ملحفه ببرم میگن ما اینجا رو انداز داریم
یه ملافه یک بار مصرف قدّ کف دست با چسب یا نخ وصل کردن به دسته ی تخت معاینه!!! صد سال یه بار هم نمیشورن فک کنم
شلوار تنم باشه از نظر بهداشتی هم بهتره فکر کنم

افسون جان به نظرم به شلوغی مطب نیست به وجدان دکتره و اینکه چقدر برا بیمارش که هر سری داره کی پول میده، ارزش قائله
وگرنه یه پرده خریدن و نصب کردن چقدر هزینه داره؟

والا دکتر قبلی من بیماراش بیشتر بودن
اما هرگز نشد بیماری اون یکی رو ببینه
تازه من ته دلم شاکی بودم چرا دستیارش باید تو اتاق باشه و ماها رو ببینه

الان فهمیدم والا چقدر پر توقع بودم

سلام لاله جون ببخشید من دلیل استرادیول قبل پانکچر را نمیدونم برای چی استرادیول مگه چند روز قبل از ان ...

فکر کنم برا اماده کردن اندومتر میدن
از یه ماه قبل تقویت بشه و ضخیم تر بشه و موقع پریود هم کاملا رحم تخلیه بشه
که برا ماه بعد اندومتر تمیز تر و یکدست تری داشته باشیم

سلام دوستان ببخشید من با یک مشکل جدید روبه رو شدم راستش تا الان شوهرم با 4 تا دکتر معاینه شدن از جمل ...

عزیزم واریکوسل 3 تا گرید داره
دکتر جنتی مهارتش عالیه
گاهی واریکوسل فقط تو سونو مشخص میشه یا زمانی که به بیمار بگن پشت دستش رو با شدت فوت کنه
همزمان دکتر بیضه رو معاینه میکنه
شوهر منم در حالت عادی واریکوسلش مشخص نبود، دکتر معاینه کرد و یه جا بهش گفت فوت کن پشت دستت رو
بعد برامون توضیح داد گریدش پایینه و نیاز به عمل نداره
احتمالا مال شوهر شما هم همینه

کلا واریکوسل در صورتی که بیمار درد داشته باشه، گریدش 3 باشه و بیمار جوان باشه، عمل میکنن
برا ماهایی که چندین ساله تو انتظاریم و سنمون هم بالای 30 هست اصلا امید بهبود شرایط با عمل نیست
کما اینکه خیلی ها با عمل بدتر میشن

داروهاش چی هستن؟

حتما سلن پلاس و کیوتن و ویتامین ای و سی و فولیک و ال کارنتین و یه مکمل مثل فرتیل اید یا پروفرتیل داشته باشه
انتی اکسیدان ها دی اف ای رو بهبود میدن

والا اونجور که من خوندم و دکترا گفتن ویتامینهای محلول در آب مثل ویتامین ب و  سی اضافه شون دفع م ...

یاس جون شما دکترت تجویز کرده
من مد نظرم ثمین بود که رو فولیک نباید بدونمشورت دکتر کاری کنه
شما همون 5 رو بخور چون شرایط شما فرق داره و دکتر برات صلاح دونسته

البته مبحث دفع ویتامین های محلول در اب و چربی که گفتی کاملا درسته
اما بعضی داروها متابولیسم کبدی دارن و برای همین ذخیره میشه تو بدن
کما اینکه خیلی از بچه ها بعد از چند ماه مداوم مصرف کردن اسید فولیک آز دادن و دیدن بیشتر از حد مجاز هست

ممنونم ازت لاله جان...من بکشنبه پانکچر دارم■ همون روز میگم همسرم بره پیش دکتر زرنانی  اما واسه ...

اره حتما سرم رو به نظرم تاییدش رو زرنانی بگیرین که براتون نسخه کن
در مورد جنین هم اگه گاندی داری پانکچر میکنی خیالت جمع باشه
اکثر بچه هایی که با نصر میکرو میکنن ممکنه تعداد تخمکشون کم باشه اما اکثرا همه شون جنین میشن یا بیشتر از 50 درصدش
پس نگران تعداد جنین نباش

در مورد دکا هم اگه اندومتریوز داشتی حتما برا مهار همون داده بهت نگران نباش
امپول بدی نیست ، اما چون قبل از پانکچر نمیدن برام سوال شد که ایا اندو داشتی که تجویز شده برات برا همین پرسیدم