2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان سبحان عزيزم خوبي خداروشكر شما روزهاي اخري كاش منم اخراش بود خيلي توخونه موندن و درازكشيدن سخته ...

مينو جون ان شا الله شما هم زودي به سلامتي به آخراش نزديك ميشي ، من هم عزيزم به خاطر فشار كلا استراحت تقريبا مطلق شدم ، قبلا غذا ميپختم و يه مقداري كار خونه هم ميكردم ولي الان با اينكه فشارم خيلي هم بالا نيست ولي چون دكتر بهم گفته كار كردن خودش تاثير داره در بالا رفتن فشار و بايد استراحت كنم ديگه به حرف دكترم گوش كردم ، ان شا الله كه خدا به همه ما كمك كنه .

عزیزم الان چیزی نیست..... ساک به این زودی تشکیل نمیشه..... وقتی پریود بشی با همون دفع میشه اصلا مت ...

انا جان قبل انتقال چه ایتمهایی بررسی کنم...

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
مرسی عزیزم .باشه حتما امشب اگه خارجیش نبود ایرانیشو میخرم فردا شوهرمو میفرستم رشت برام تهیه میکنه

حتما فردا نتیجه ازمایشتو به یه دکتر غدد نشون بده سرخود تو این دوران هیچ دارویی رو نخور عزیزم با مشورت پزشک متخصص

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

بچه ها من چی بخورم تو این پنج روز فولی هام زیاد شه و کیفیتشون خوب شه؟؟؟امیدی هست اصلا😢😢

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بچه ها من چی بخورم تو این پنج روز فولی هام زیاد شه و کیفیتشون خوب شه؟؟؟امیدی هست اصلا😢😢

چرا نباشه دکتر بهت امپول نداده مگه ؟

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
چرا نباشه دکتر بهت امپول نداده مگه ؟

چرا عزیزم،،،ده تا پرگوریس زدم،،،روز هفت که امروز بود فقط دوتا فولی ده داشتم،،،،دکتر داروهامو زیاد کرد تا روز دوازده،،،،خیلی خورد تو ذوقم،واسه ای یو ایم با یه قرص لترزول دوتا تخمک عالی داشتم،،،اصلا فکر نمیکردم با این آمپول ها تعداد فولی هام امروز کم باشه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
دوستان روز 14 انتقالم رقم بتا 7 شده....فک کنم کنسله دیگه

عزیمز داشتیم کسانی که روز 15 انتقال بتاشون 10 بوده
نگران نباش و داروهاتو ادامه بده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
برا من اصلا هیچ ازمایشی قبل میکرو ننوشت هیچی.جز ایمنی که خودم گفتم و انعقادی هم ی دکتر دیگه پیگیریم ...

اره منم ایمنی رو قبلا داده بودم که گفت ناقصه و به ماما گفت کاملش رو براش بنویس 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون از کدوم دکترت راضی هستی؟ فامیلش چیه؟ تهرانه؟ 

فدات شم دکتری که قبلا پیشش میکرو کردم رو میگم
نه تهران نیست شماله عزیزم
دکتر مهرافزا

سلام من دوباره اومدم،شوهرم نمیزاره بیام توگوشی الانم اینقد هولم کرد نتونستم صفحاتو کامل بخونم فقط خو ...

مبارکه عزیزم به سلامتی
ان شاء ا... اون یه بسته میمونه برا بارداری بعدیت :)))

بله عزیزم اتفاقا میخواستم بگم خورشت هویج فرق داره ها..... ببین ما یه رنده داریم هویج رو باریک و خلا ...

پس باید اینم امتحان کنم که