2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزیزم بستگی داره مثلا من سیکل اولین میکروم تا یه هفته داروهام جواب نداد بعد تغییر داد و یه تکونی خور ...

ببخشید هی سوال میکنم،،،یعنی مثلا مال شما هم دو تا بود ولی بعدش شد چهار تا،،،،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیز مهربون پس یعنی اگه درست سونو کرده باشه دیگه امکان نداره زیاد تر از دوتا شه،،،،،مرسی عزیرم

تو فرض رو بذار رو اینکه سونوی دکترت در مقابل سونوی روز پانکچرت خیلی ضعیفتره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ذارم پیش دکتر رزاق ای وی اف می شم 

اگه ميتوني برو با دكتر مشورت كن شما اصلا احتياج به اي وي اف نداري

مشكلت بالا بودن اف اس اچته كه دكتر علوي با امپول برات مياره پايين بعد بهت امپول تحريك تخمك گذاري ميده

من چند روز پيشم گذاشتم كه اف اس اچم صدو شصت بود دكتر علوي برام اورد پايين زير ده

تنها مشكل من اين بود من ذخيرم زير يكه ودكتر گفت بايد بالاي يك باشه كه خدارو شكر براي شما بالاست

ثمین جون من اوایل بارداریم tsh ام 3.5 شد دکتر روزی نصف قرص لووکسین ناشتا گفت بخورم, که با همین خوب شد

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
فدات بشم خیلی ناراحت شدم..... ایشالله خدا برات جبران کنه..... ولی به نظر میاد میخواست اتفاقی بیفته ...

انا جان باید منتظر لخته باشم...یا ساک جنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای انتقال بعدم جز کاریوتایپ . ایمنی و انعقادی چیو کنترل کنم؟میشه اگه نکته خاصی هست بگین...

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
ببخشید هی سوال میکنم،،،یعنی مثلا مال شما هم دو تا بود ولی بعدش شد چهار تا،،،،

عزیزم مال من کلا هیچ اتفاقی نیفتاده بود انگاری اصلا آمپولی نزده باشم......

خودمم فهمیده بودم اصلا تکون نخوردن.....

یه هفته تموم روزی ۳ تا فوستیمون داشتم با سه تا منوتروپین اما چون سینافکت داشتم اصلا تکون نخورده بود......

بعد تازه شروع کرد یه تکونی خورد و یواش یواش تخمدانام تیر میکشیدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ناشتا باید بخوری و حداقل نیم ساعت بعدشم چیزی نخوری...... تا چهارساعتم بعدش گردو، کلسیم و لبنی ...

آنا جون پژمان رو فرستادم خارجیشو گرفت 100میکرو گرمی .دکتر داروخونه گفته فعلا روزی 1دونه بخوره با این عدد تیروئیدش .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جان باید منتظر لخته باشم...یا ساک جنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برای انتقال بعدم جز کاریوتایپ . ایمنی و انعقادی ...

عزیزم الان چیزی نیست.....

ساک به این زودی تشکیل نمیشه.....

وقتی پریود بشی با همون دفع میشه اصلا متوجهش نمیشی.....

ثمین مال من 3 بود دکتر غدد گفت هفته ای 4 تا بخورم روزی یه دونه یعنی 4 روز بخورم سه روز نخورم

مرسی نادی جون برا منم 3.4 هستش 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به نظرم چون شرایط -ثمین خیلی خاصه هر روز روزی یکی  بایذ بخوره به خاطر تشکیل قلب جنین حداقل فردا ...

عزیزم روزی 1دونه میخورم خارجیشو .از فردا صبح

آنا جون پژمان رو فرستادم خارجیشو گرفت 100میکرو گرمی .دکتر داروخونه گفته فعلا روزی 1دونه بخوره با این ...

آره یه دونه بخور......

لازم باشه کم و زیادش میکنه.....

احتمالا دو هفته ای پایین بیاد.....

فقط خودت نرو بده همسرت آزاتو ببره.....

مرسی نادی جون برا منم 3.4 هستش 

ثمین جونم حتما با دکتر مشورت کن هر چه زودتر،،،عددت زیاد بالا نیست،،،،،بیشتر از یکی نخوری فردا

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ثمین جونم حتما با دکتر مشورت کن هر چه زودتر،،،عددت زیاد بالا نیست،،،،،بیشتر از یکی نخوری فردا

اره حتما فردا میزنگم بهش.هرچند که ایشون مرغشون یک پا داره و میگه ختم بارداری

آره یه دونه بخور...... لازم باشه کم و زیادش میکنه..... احتمالا دو هفته ای پایین بیاد..... فقط خود ...

خودم نمیرم چشم