2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
عزیزدلم tsh تو بارداری باید زیر  2.5 باشه. بخدا راس میگم. حتما برو دکتر داخلی. قرص رو امشب بگیر ...

باشه عزیزم حتما حتما میگیرم خداکنه خارجیش گیر بیاد اینجا خراب شدست 1دونه داروخونه شبانه ریزی هست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزدلم tsh تو بارداری باید زیر  2.5 باشه. بخدا راس میگم. حتما برو دکتر داخلی. قرص رو امشب بگیر ...

آزاد بدون نسخه میدن این قرص رو؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوبه پس قراره حسابی بعدا پدرتو در بیاره..... دختر من یه شیطونی بود الانم دقیقا همونجوریه..... ...

والا يه يك هفته اي هست قبلش خيلي كم بود درحد نبض يه ساعاتي كمه يه ساعاتي نه شديد 

مامان سبحان عزيزم خوبي خداروشكر شما روزهاي اخري كاش منم اخراش بود خيلي توخونه موندن و درازكشيدن سخته البته يكم ميشينم و راه ميرم توخونه نميدونم دراين حد تحرك اشكال نداره يا داره ولي خوب بعضي ساعات احساس خفگي ميكنم از بس افقي ام

ممنونم یاس جون باشه عزیزم مشکلم خیلی حاده نه؟یعنی ممکنه بخاطر جریان تیروئید باشه رشد نکردن؟

عزیزم ان شالله باهمین مشکلت حل میشه. تمام موهای بدنم سیخ شده! تو همین نی نی سایت یه خانومی گفت تو سونو سن جینین یه هفته عقب بود. بهش گفتم برو آزمایش تیرویید بده. اونم انجام داد گفت 4.15 هست.گفتم برو دکتر داخلی. اونروز دیدم تاپیک زده قلب جنینم تشکیل شده. رفتم بهش تبریک گفتم. گفتم برا تیرویید چیکار کردی، گفت دکتر داخلی برام دارو داد. هفته ای 4 تا لووتیروکسین 50 میکروگرم. بعدش پرسیدم سونوی قلب رفتی سن جنین چطور بود. گفت ایندفعه فقط یه روز با تاریخ پریودم فرق داشت! ان شالله شماهم دارو بخوری رشدش خوب میشه. فقط وقت رو از دست نده. تا دکتر بری یکی دو روز داروتو زودتر شروع کن. لووتیروکسین کاملا داروی بی خطریه برای بارداری. فقط سعی کن هر روز تو ساعت مشخص مصرف کنی. و ناشتا باشی و حداقل نیمساعت بعدش چیزی نخوری.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آزاد بدون نسخه میدن این قرص رو؟

آره عزیزم. حالا اگه خارجی نبود فعلا ایرانی بخور. اما در اسرع وقت خارجیشو پیدا کنین عکس قوطیشو برات میذارم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دکتر میگه داروهامو ادامه بدم و 48 بعد تست بتا بدم....مگه معجزه میخاد رخ بده....مگه امکان داره؟؟؟؟؟؟؟ ...

بله امکان داره چون همچین اتفاقایی افتاده.....

شاید برا همه اتفاق نیفته اما غیر ممکن نیست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ان شالله باهمین مشکلت حل میشه. تمام موهای بدنم سیخ شده! تو همین نی نی سایت یه خانومی گفت تو سو ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده حتما از فردا صبح شروع میکنم خداکنه منم ببینم قلب نینی میتپه .خیلی دعاتون میکنم  فداتون بشم

آره عزیزم. حالا اگه خارجی نبود فعلا ایرانی بخور. اما در اسرع وقت خارجیشو پیدا کنین عکس قوطیشو برات م ...

مرسی عزیزم .باشه حتما امشب اگه خارجیش نبود ایرانیشو میخرم فردا شوهرمو میفرستم رشت برام تهیه میکنه

بعد درمانش جی هست. باید چکار کنم؟ آیا ای وی اف جواب ميده

اگه تهراني برو پيش دكتر بزرگ علوي بهترين متخصص تو اين زمينه ايشون هستند البته اگه ذخيرت بالاي يك باشه

با امپول  جواب ميگيري 

سلام خانم ها،،من امروز روز هفت سیکل بودم رفتم سونو،،،فقط دو تا فولی ده داشتم،،،خیلی داغون شدم،،،دکتر ...

عزیزم ایشالله بهتر میشه.....

برا ترس از هایپری کاری نکردی که؟

دوغ موغ نخوردی که؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میخورم بخدا نمیدونم دیگه

عزیزم من نتونستم تی اس هاشتو بخونم......

سلام شبتون بخیر

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا