2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
نوبت؟نه بابا دکتر نامه داد بردم فرداش پانکچر شدم .اره عزیزم این نینیه توی دلی رو از همون مرکز آموزشی ...

ثمین جون از اول باید بگم کدوم مرکز میخوام پانکچر بشم؟

من برا فردا نوبت گرفتم
قراره از 21 پریود استرادیول شروع کنم
فردا روز 14 سیکلم هست
سونو میکنه ؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من نمیدونم این دکتری که من میرم چرا هیچ داروی مکملی یا تقویتی بهم نمیده شما از اول بارداری میخوردین؟ ...

ایزوپرین مثل هر داروی دیگه عوارض داره و فقط زمانی که نیازه باید خورده بشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا آزی جون من تجربه هایپری ندارم اما یادمه وقتی پردنیزولونمو شروع میکردم دکتر تاکید کرد که غذاهام ...

دقیقا درسته
بهتره با مصرف تخم مرغ مانع از شیفت اب داخل شکم بشیم
با مصرف مایعات خون رو رقیق نگه داریم
با این کار تعادل سدیم پتاسیم هم به هم نمیخوره

اما از وقتی اب شروع کرد به شیفت کردن داخل شکم ، قطعا سدیم پتاسیم  به هم میریزه وباید مصرف نمک زیاد تر بشه تا مقدار سدیم و پتاسیم به تعادل برسه

چطوری جدی بگیرم آنا جون.به دکتر خودم که تا حرف میزنم میگه ختم بارداری و بیا سونو.الان به نظرت قرصی چ ...

نه عزیزم نگفتم استرس بگیری.....

والا دقیق نمیدونم چه جوری میشه چک کرد......

شاید با سی بی سی و هموسیستئین و..... بشه آزمایش داد......

کاش با همین خانوم دکتر خوبی که رفتی پیشش مشورت کنی.....

بگی غلظت خونتو چک کنه و براش آزمایش بنویسه......

اگه نتیجه آزمایش نشون داد بعد بارداری غلظت خونت بالا رفته برات سلکسان یا مشابهشو تجویز کنه.....

اصلا بعد بارداریت چکاپ کامل دادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پریا جان فک نکنم درست تعدادش مشخص باشه اخه برا من گفتن 7 یا 8 تا ولی روز پانکچر 25 تا گرفتن!

تعدادش مشخصه
گاهی دکترا از عمد نمیگن
گاهی هم سر سری جواب میدن
وگرنه تعدادش مشخصه کاملا
من دکترم از اول گفت 21 دونه بالغ داری
همون هم شد

ثمین جون از اول باید بگم کدوم مرکز میخوام پانکچر بشم؟ من برا فردا نوبت گرفتم قراره از 21 پریود است ...

نه لاله جون موقعی که میخواد نامه بده برا بیمارستان میگی میخوام برم فلان مرکز.اره سونو میکنه 1درصد فکر کن سونو نکنه.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم نگفتم استرس بگیری..... والا دقیق نمیدونم چه جوری میشه چک کرد...... شاید با سی بی سی و همو ...

نه آنا جون هیچ چکاپی نشدم گفتم که بار اول رفتم گفت خارج رحمی بار دوم رفتم گفت ختم بارداری.متاسفانه ازمایش انعقادیا رو اینجا انجام نمیدن و من حتما باید برم رشت و دقیقا 10روز طول میکشه جوابش بیاد خیلی روزا رو از دست میدم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

الان زنگ زدم به یکی از آشناها که بزنگه به ی دکتر دیگه .اصلا نمیدونم چیکار کنم به هیچ قیمتی نمیتونم دست روی دست بذارم و این بچه رو از دست بدم .دلم اروم نمیشه اصلا

نه آنا جون هیچ چکاپی نشدم گفتم که بار اول رفتم گفت خارج رحمی بار دوم رفتم گفت ختم بارداری.متاسفانه ا ...

عزیزم پس به این دکتر خوبه بگو یه چکاپ کامل برات بنویسه.....

من که سر خود رفتم دادم یه دکتر عمومی برام یه چکاپ کامل نوشت......

میخوایی لیستی که خودم آز دادمو واست بذارم.....

البته من حتی تست مدفوع و کشتش رو هم دادم دیگه محکم کاری کرده بودم......

حالا باز برات پیدا کنم میذارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

تستهای انجام شده به محض + شدن نتیجه بارداری:

CBC

T4

T3 UP

T3

TSH

Free T4

Ferritin

GTT60

GTT120

GTT180

FBS

Blood Urea

Creatinine

Cholestrol

Triglycerides

HDL

LDL

Calcium

Phosphorus

Sodium

Potassium

IRON

Hb A1C

Vitamin D (25 OH)

Urine Analysis

Urine Culture & Sens

Stool Culture f Sens

Stool Exam (1)

Stpol Exam (2)

Stool Exam (3)

البته شاید به نظر بیاد خیلی دیگه زیادیه اما محض آرامش خیال بد نیست انجام بشن!!!!!

@microinjection

الان زنگ زدم به یکی از آشناها که بزنگه به ی دکتر دیگه .اصلا نمیدونم چیکار کنم به هیچ قیمتی نمیتونم د ...

ثمین جون من این تستهارو به محض + شدن انجام دادم حالا ببین کدوما واجبه انجام بده من چون وسواس داشتم همه رو انجام دادم......

نه لاله جون موقعی که میخواد نامه بده برا بیمارستان میگی میخوام برم فلان مرکز.اره سونو میکنه 1درصد فک ...

اره میدونم این دکترا هر کاری پولش میره تو جیب خودشون رو تند تند انجام میدن!!

بچه ها من استرس دارم واسه انتقال هنوز انتقال ندادم اما اگه نگیره چیکار کنم توروخدا بگین که میگیره 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
انا جون هویج پخته برا خانوما خوبه برا مردا چی؟ هر چی فکر میکنم یادم نمیاد که

والا لاله جون من شخصا فکر نکنم بد باشه....

نمیدونم میدونی یا نه اما خورشت هویج از اصلیترین غذاهای ما تبریزیاس حتی جزء غذاهای مجلسیمونه.....

شاید شماها بیست کیلو بیست کیلو باقالی پاک کنین فریز کنین ماها بیست کیلو بیست کیلو هویج خلالی سرخ میکنیم فریز میکنیم......

دقیقا شکل پیاز خلالی.....

حتی براش رنده مخصوص داریم.....

البته من شخصا زیاد فریز نمیکنم و تازه تازه ترحیح میدم ضمنا ما رژیمی کار میکنیم و آب پزشو استفاده میمنیم.....

اما برا مهمونیا سرخکرده استفاده میشه......

اگه اینطور بود که تبریزیا باید همه نابارور میبودن.....