2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
عزیزم من چند روز پیش ترشح ولک ثهوه ای داشتم دیگه نداشتم تا امروز که از ساعت ۵ تا الان ادامه داره رنگ ...

عاطی جون دکتر من گفت طبق برنامه بزن این شیافا رو .ی روز 7 نزن ی روز 9 بدن واکنش عکس نشون میده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاطی جون دکتر من گفت طبق برنامه بزن این شیافا رو .ی روز 7 نزن ی روز 9 بدن واکنش عکس نشون میده

اخه چون امپول ۵ میزنم نمیشه شیاف ۷ دیگه از فردا سر همون ساعت ادامه میدم . ثمین جون شما بعد چند روز که شیاف سوم رو اضافه کردی لکه بینی قط شد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اخه چون امپول ۵ میزنم نمیشه شیاف ۷ دیگه از فردا سر همون ساعت ادامه میدم . ثمین جون شما بعد چند روز ک ...

3روز به نظرم.الان اصلا لک ندارم .خداروشکر.فقط مشکل رشد کم جنین هستش اوووووووووف

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

روزی 11تا قرص میخورم +2تا شیاف +2تا امپول خدا خودش بهم رحم کنه و این نینی رو برام نگهداره

عزیزم دقیق نمیدونم اما فکر کنم بعد سونوی قلب ایزوپرین داشتم به خاطر دردا و انقباضاتم..... روزی سه ت ...

آنا جون ببخش همش زحمت میندازمت من روزی سه تا استرادیول و یه اویبن استروژن دارم ترس قط کردن این قرص هارو از الان دارم مخصوصا این اکویبن رو که بعدش خدای نکرده خونریزی زیاد نشه

3روز به نظرم.الان اصلا لک ندارم .خداروشکر.فقط مشکل رشد کم جنین هستش اوووووووووف

خدا کنه منم با این شیاف که اضافه کردم قط بشه کمردردم خیلی اذیتم میکنه . ثمین جون ایشالا که داره رشد میکنه 

اینا رو باید بخورم دیگه درسته؟

همه رو نه هر کدومو که به طبعت و شرایطت میسازه.....

و اینکه بارداری.....

ببین کدوماش خوبه بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نانا جان من با دوستمون که دلخور بودن از پبگیری گاندی پرسیدم گفتش که گویا روز پانكچر فقط تعداد تخمكها ...

اكثر مراكز همينطورن روز پانكچر فقط تعداد جنينو ميگن 

من بيمارستان مهر سري قبل پانكچر  شدم روز پانكچر تعدادو گفتن فرداش هم هزينه فريزو واريز كردم و كارت جنين دادن ،بيمارستان مهر اصلا گريد جنينا رو هم بهم نگفتن و اينكه دكتر اقصي جنيناي كيفيت پايينو فريز نميكنه ولي بهمن كه دوستام بودن گريد همه جنينا رو بهشون داده بودن

ذخيرت چنده عزيزم؟

روزی 11تا قرص میخورم +2تا شیاف +2تا امپول خدا خودش بهم رحم کنه و این نینی رو برام نگهداره

ثمین عزیزم استرس واست خوب نیست..از امام رضا(ع) میخام ک بخاطر جوادش دوردونتو واست حفظ کنه و سالم و سلامت بغلش بگیری..توکلت بخدا باشه و یادت باشه ک دوردونت مامانه قوی میخاد..ایشالله ک خدا دلتو واسه همیشه شاد نگه میداره..واسه دوردونت آیت الکرسی خوندم😍😍😍😘😘😘

همه رو نه هر کدومو که به طبعت و شرایطت میسازه..... و اینکه بارداری..... ببین کدوماش خوبه بخور.....

متوجه شدم آنا جون ممنونم 

ثمین عزیزم استرس واست خوب نیست..از امام رضا(ع) میخام ک بخاطر جوادش دوردونتو واست حفظ کنه و سالم و سل ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده انشالله نینیم برام بمونه و منم شاد بشم و شما هم به هرچی دوست دارید برسید

بله تغییری نداد دکتر گفتن که همینا رو ادامه بدم روزی 4 تا منوپبور و یک ستروتاید...به نظرتون کنسل کنم ...

اتريسا جون امپولهاتو ادامه بده اگهديدي تغييري نداشتن فوليكات اونموقع تصميم بگير