2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سري اول زولادكس داشتم  سري دوم ديفرلين اين امپولا براي مهار تخمك گذاري چرا انقدر نگراني؟ ضرري ...

نميدونم چرا خوشم نمياد از دكا، به دكترم گفتم بعد گفتش يعني تو سيكل قبليت نداشتي ؟؟؟؟ گفتم نه ! خيلي تعجب كزد گفت پس اندو رو چجوري ميخواستن كنترل كنن ؟ به نظر من جزيي از سيكل شماست... بعد سيكلت خوب پيش رفت كلا؟ دكترم گفت بايد هركاري كه ممكنه بهت كمك بكنه رو انجام بديم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نميدونم چرا خوشم نمياد از دكا، به دكترم گفتم بعد گفتش يعني تو سيكل قبليت نداشتي ؟؟؟؟ گفتم نه ! خيلي ...

تو مطب اقصي بيمارارو كه ميديدم به همه ميدادن دكارو قبل انتقال 

بعد كه به من زولادكس دادن پرسيدم چرا به من دكا نداديد گفت فرقي نميكنه مثل همه حالا تفاوتشو نميدونم ولي خوب من هر دوبارم منفي شدم😔

تو مطب اقصي بيمارارو كه ميديدم به همه ميدادن دكارو قبل انتقال  بعد كه به من زولادكس دادن پرسيد ...

عزيزم يادمه منفي شدي، به قول دكترم ما همه كارارو ميكنيم ولي ١٠٠٪؜ اي وجود نداره متاسفانه... كاش اينم مثل بقيه چيزا مشخص بود نتيجه اش و انقد شانسي نبود...

مرسي دوستم از راهنماييت خيالم راحت شد يه كم

خيالت راحت باشه عزيزم 

تو مطب اقصي يه برگه كه قبل انتقال به بيمارا ميدن ديفرلين براي همه تجويز ميكنن

روز چندمه پريوديت بايد تزريق كني؟

سلام ثمین جان خوبی؟عزیزم تنها چیزی که باعث میشه بارداری ادامه پیدا کنه پروژسترون این حرف را دکتر معی ...

سلام عزیزم ممنونم .دارم روزی 2تا امپول میزنم انشالله نتیجه داشته باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خيالت راحت باشه عزيزم  تو مطب اقصي يه برگه كه قبل انتقال به بيمارا ميدن ديفرلين براي همه تجويز ...

واسم نوشته دكتر ولي يادم نيست چون وسط سيكل ميفتاد توي تعطيلات عيد گفت فعلا ال دي بخور نميدونم از چندمش آمپول بزن ، ماه بعدشم فلان روز ، بعد ١٥ روز بعد از دومين آمپول ، داروهاي اي وي اف شروع ميشه

مرسی عزیزم دل تو شاد شه ما هم شاد و امیدوار میشیم

انشالله که خدا ی شادی بزرگ با نگهداشتن این بچه بهم بده 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله که خدا ی شادی بزرگ با نگهداشتن این بچه بهم بده 

عزيزم منم جريانو امشب فهميدم، تو اين دو هفته اي كه سايت نبودم خيلي به فكرت بودم، همش آرزو ميكردم هنه چي واست خوب پيش بره... خودتو نباز ان شاءالله كه همه چي ختم به خير ميشه و دل خودت و همسرت شاد ميشه ما هم به خوشحاليمون واست ادامه ميديم

واسم نوشته دكتر ولي يادم نيست چون وسط سيكل ميفتاد توي تعطيلات عيد گفت فعلا ال دي بخور نميدونم از چند ...

برات ارزو ميكنم سيكل موفقي رو داشته باشي با يه عالمه تخمك تپلي 🙏😍😍😍😍

من كه خيلي استرس دارم  روز شماري ميكنم منتظر پريم، صدبارم انجام بدي عادي نميشه برات اين پروسه😔😔 

عزيزم منم جريانو امشب فهميدم، تو اين دو هفته اي كه سايت نبودم خيلي به فكرت بودم، همش آرزو ميكردم هنه ...

مرسی خواهری

اره باید در ظاهر خوب باشی خیلی خوب که نتوونن ازت آتو بگیرن و بخوان دعوا درست کنن، در ظاهر خوب باش ولی کار خودت رو بکنن اینجوری تحت هیچ شرایطی نمیتونن ازت آتو بگیرن که بخوان دعوا کنن، تازه اگر دعوا کنن خودشون پیش شوهرت شرمنده میشن چون از تو هیچ چیزی ندارن که بگن و فقط خودشونو خراب کردن و اگه بگن مثلا کا  نکردی بگی من که داشتم سالاد درست میکردم یا نماز میخوندم یا دختر ت که باهام حرف میرد زشت بود بلند بشم و..... کلا بهانه ای ندازن

ثمین عزیز این مطلب رو بخون، ثمین من از وقتی که خودم و یادمه ادم ناشکری بوذم همیشه قر چیزهایی رو میزدم که نداشتم، تا به این جریان ای وی اف رسیدم تو این سه سال باز دو سالش رو قر میزدم به خدا و ناشکری و.... ولی شیش ماهه تصمیم گرفتم فقط شکر خدا بگم از صبح که از خواب پا میشم میگم خدایا شکرت به خاطر همه چیز، حتی ای وی اف که منفی شد چند ماهه پیش تا دیدم منفیه همون لحظه گفتم خدایا شکرت خدایا تو صلاحمو بهتر میدونی 

به خاطر نفس کشیدنم شکر میکنم تو لحظات سخت حتی میگم ای وی اف منفی شکر کردم، از روزی که شکر گذاری میکنم به خاطر حس بویایی حس شنوایی و چیزهایی که دارم حتی چیزهایی که ندارم چون خدا صلاح دیده که نداشته باشم خیلی زندگی برام بهتر شده و احساس میکنم خدا نعمتش رو داره اضافه میکنه هم روحیه ام خیلی بهتر شده هم خدا خیلی لطفش رو تو زندگیم بیشتز کرده و واقعا حسش میکنم