2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
عزیزم علت بالا رفتنش کاملا منطقیه چون دردونت چند ماه اول غده تیروئید نداره و بارش میفته رو دوش مادر. ...

کاش همونطور که زود رفته بالا، زودم بیاد پایین! امروز خیلی استرس داشتم تاجواب آزمایشم آماده بشه. نمیدونم چرا آدم نمیتونه تو این هفته های اول منطقی باشه و زندگی عادیشو داشته باشه!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من امروز رفتم پیش ی دکتر دیگه.تموم مدارکمو گذاشتم جلوش نگاه کرد گفت شما 6هفته ای ولی ساک بار ...

چه دکتر باوجدانی! من دستشو میبوسم! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ثمین الان داروهات و شیاف چی استفاده میکمی؟ 

من دوتا شیاف سیکلوژست میزنم +2تا آمپول پروژسترون +2تا پردنیزولون +3تا استرادیول +1دونه یدوفولیک+1دونه کلسی پاور +1دونه مولتی پریناتال +3تا هیوسین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چه دکتر باوجدانی! من دستشو میبوسم! 

اره خدایی خدا حفظش کنه.دکتر دیروزم که نکبت کاری کرد تا امروز ظهر گریه کنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اره خدایی خدا حفظش کنه.دکتر دیروزم که نکبت کاری کرد تا امروز ظهر گریه کنم

خدا خیر بده به این دکتر فهمیده, دیدی ثمین جون گفتم به نظر یه دکتر اکتفا نکن, اون دکتر قبلیت که اصلا انگار یه حالی بود نمیدونم چرا بعضی دکترا انگار لجشون میگیره ماها باردار بشیم واقعا که, ان شائ الله به لطف خدا وبا روحیه خوب و داروهایی که بهت داده نینی جان برای مامانش میمونه و با سلامتی و به موقع به دنیا میاد

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

منم امروز روز 14 اناقالم بود آزمایش بتا دادم منفی شد عددش زیر 1 بود,اما به دکترم که اطلاع دادم گفت داروها رو سه روز دیگه ادامه بده و دوباره آزمایش خون بده. احساس میکنم بیهوده ست اما چون گفته ادامه میدم, آخه مگه میشه زیر 1 یهو زیاد بشه حالا اگه تو ناحیه مشکوک بود یه چیزی, امروزم که به گریه گذشت اما همش میگم کاش سریهای بعدی تعداد بیشتری جنین برام تشکیل بشه کمتر بخوام هر سری دارو استفاده کنم و کلی پول خرج کنم, الان دوباره میکرو کردم هر سری حدود 5 تا 6 میلیون هزینه و هر سری فقط یه جنین! که اونم نگرفت, ذخیره تخمدانم 2 هست به نظرتون این تعداد جنین منطقیه یا با این ذخیره بیشتر هم میتونم تو یه دوره جنین داشته باشم, اگه اینجوره باید دکترم رو عوض کنم

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
خدا خیر بده به این دکتر فهمیده, دیدی ثمین جون گفتم به نظر یه دکتر اکتفا نکن, اون دکتر قبلیت که اصلا ...

ممنونم عزیزم انشالله.

منم امروز روز 14 اناقالم بود آزمایش بتا دادم منفی شد عددش زیر 1 بود,اما به دکترم که اطلاع دادم گفت د ...

ای خدا چقدر ناراحت شدم برات گلم.حتما دکترت ی منطقی برا گفتش داره دیگه اینقدر که داروهاتو مصرف کردی 3روزم روش.امیدوارم دلت شاد شه

سلام ثمین جان خوبی؟عزیزم تنها چیزی که باعث میشه بارداری ادامه پیدا کنه پروژسترون این حرف را دکتر معینی به من زد پس مطمئن باش نظر دکتر جدیدی که رفتی درسته فقط به خود خدا توکل کن و بسپار به خودش سعی کن استرست را هم کم کنی 

آبان جان با این ذخیره این تعداد جنین اصلا منطقی نیست دکترت را حتما  عوض کن

سلام ثمین جان خوبی؟عزیزم تنها چیزی که باعث میشه بارداری ادامه پیدا کنه پروژسترون این حرف را دکتر معی ...

آره باید همین کار رو بکنم, من ساکن اصفهانم قبلا تهران پیش دکتر معینی اومدم دستش خیلییییی خوبه من که بهش اعتقاد دارم چون سری قبل با یه بار دارو گرفتن طبیعی باردار شدم که البته با دکتری تو اصفهان بارداریمو گذروندم و خدا نخواست و تو هفت ماهگی از دستش دادم. به نظرتون بیام تهران پیشش دارو بگیرم و اصفهان پانکچر کنم, میشه این کار رو کرد؟

ای خدا چقدر ناراحت شدم برات گلم.حتما دکترت ی منطقی برا گفتش داره دیگه اینقدر که داروهاتو مصرف کردی 3 ...

مرسی عزیزم دل تو شاد شه ما هم شاد و امیدوار میشیم

واسه چي به شما دادن ؟ چنتا داشتي ؟ عوارض نداشت ؟

سري اول زولادكس داشتم  سري دوم ديفرلين اين امپولا براي مهار تخمك گذاري چرا انقدر نگراني؟

ضرري نداره

ديفرلين يه امپوله چند كارست من كه خيلي دوستش دارم😍🤪

من مشكل امنوره ثانويه دارم چند سال پيش كه متوجه مشكلم شدم اف اس اچم صدو خورده ايي بود نميدوني چه حال بدي داشتم از گرگرفتگي شديد احساس خفگي ميكردم

رفتم پيش دكتر بزرگ علوي خدا حفظش كنه به من ديفرلين داد هورمونام نرمال شد 

باور ميكني صارم يا هرجا كه ميرفتم ميگفتن چجوري هورمونات زير ده شده مگه ممكنه اصلا امكان نداره!!!😬