2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684642 پست
سلام عزیزم به سلامتی باشه انشاا.... نه یکبار ایرادی نداره اما از این به بعد یه تایمی رو در نظر بگیر ...

آتریسا جون من تزریق روز انتقال رو گفتم چون شبا میزنم بمونه گفتن نه ما میزنیم تو فرداش سر ساعتی که میتونی بزن.....

ولی بعد انتقال باید بزنیم.....

منم همینکارو کردم فرداش خودم طبق برنامه خودم زدم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بالاخره نامه اعمالمو گرفتم امروز و حسابی غمگین شدم..روز برفی با این شرایط رفت و آمد که چقدر سخت ...

عزیزم ادامه بده شاید بدنت جواب بده......

داروهات همونن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برا لک اضافه نکن استراحت کن اگه دیدی داره بیشتر میشه اضافه میکنی چون نمیشه که هی اضافه کنی.... ...

عزیزم من چند روز پیش ترشح ولک ثهوه ای داشتم دیگه نداشتم تا امروز که از ساعت ۵ تا الان ادامه داره رنگش از قهوه ای مایل به قرمز شده دیگه خیلی ترسیدم شیاف رو استفاده کردم خدا کنه قط بشه دیگه الان دوتا امپول و یه شیاف دارم دکتر گفت تا ده روز شیاف استفاده کن .

آنا جون من امپولم رو هر روز ساعت۵ عصر میزنم امروز شیاف رو ۷ غروب زدم میشه فردا ۱۲ ظهر شیاف رو استفاده کنم و ازین به بعد هم همون ۱۲ ظهر باشه؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم ادامه بده شاید بدنت جواب بده...... داروهات همونن؟

بله تغییری نداد دکتر گفتن که همینا رو ادامه بدم روزی 4 تا منوپبور و یک ستروتاید...به نظرتون کنسل کنم سیکل رو اینطوری فایده ای نداره درسته؟عجیبه که چرا اینطوری شد نمیدونم واقعا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
عزیزم من چند روز پیش ترشح ولک ثهوه ای داشتم دیگه نداشتم تا امروز که از ساعت ۵ تا الان ادامه داره رنگ ...

آره عزیزم میشه......

ایشالله خیره.....

عزیزم نه نمیدونم چیه من ایزوپرین داشتم شاید یه چیزی معادل اونه لاله بیاد بهتر میتونه کمکت کنه..... ...

آنا جون از کی ایزوپرین داشتی؟ شما مواقعی که لک داشتی دل درد کمر درد داشتی ؟ میشه بگی شما استفاده پروژسترون چطور بود و کی قط شد ممنون عزیزم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
آویشن اشکال نداره توی بارداری ؟؟

عزیزم اینا لیست کلیه سالسیلات داراست.....

برا همین تاکید میکنم ببینین کدوما میسازه.....

بیشتر مد نظرم میوه و سبزیجاته.....

دم نوش و ادویه جات برا بارداری توصیه نمیشه.....

چون من این لیستو برا قبل بحث انتقال و پانکچرم میفرستم.....

یا کسی که تو سیکل نیست.....

پس طبق شرایط ازش انتخاب میکنیم.....

آنا جون از کی ایزوپرین داشتی؟ شما مواقعی که لک داشتی دل درد کمر درد داشتی ؟ میشه بگی شما استفاده پرو ...

عزیزم دقیق نمیدونم اما فکر کنم بعد سونوی قلب ایزوپرین داشتم به خاطر دردا و انقباضاتم.....

روزی سه تا گاها دو تا و حتی بعضا یکی......

بسته به شرایطم کم و زیاد میشد.....

عزیزم من چون خونریزی داشتم به دو تا آمپولم دو تا شیاف اضافه شد.....

بعد آمپول تا هفته ۱۲ بود بعد شد هفته ای به پرولوتون تا هفته ۳۱....

شیافامم فکر کنم هفته ۱۵-۱۶ قطع شد......

مواد غذایی حاوی سالیسیلات عبارتند از:  بادام، سیب، زردآلو، کشمش، هلو، آلو، آلو بخارا، پرتقا ...

اینا رو باید بخورم دیگه درسته؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مواد غذایی حاوی سالیسیلات عبارتند از:  بادام، سیب، زردآلو، کشمش، هلو، آلو، آلو بخارا، پرتقا ...

ممنونم آنا جون 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بالاخره نامه اعمالمو گرفتم امروز و حسابی غمگین شدم..روز برفی با این شرایط رفت و آمد که چقدر سخت ...

آتریسا جان انشالله تا چهارشنبه رشد میکنه خواهری تازه امروز 1شنبه بود ناامید نشو 

سلام بچه ها من فرداساعت ده صبح انتقالمه دیروز و پریروز ساعت 8شب آمپول پروژسترونموزدم امروزم باید ساع ...

انشالله انتقال خوبی داشته باشی و با نینی هات برگردی خونت تا آخر 9ماهم به دلت بچسبن

عزیزم یه درمیان باشه بهتره یا اینکه مثل من دو تا آمپولتو با هم تو یه سرنگ بزن و شیافاتو هم هد هشت سا ...

راست میگیا اینجوری هم خوبه.