2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047787 بازدید | 684625 پست
عزیزم منم مسافت خستم میکرد حتی تو خود تهرانم ترجیح میدادم دکتری که هم کارش خوبه هم بهم نزدیکتره رو ا ...

مرسی آناجون من فکر میکردم فقط خودم اینجوریم  یکم آروم شدم 

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
ثمین جون درسته رشدش کم بوده ولی رشد کرده ازون هفته تا حالا ایشالا خدا خودش بهت رحم کنه و به خیر بگذر ...

انشالله 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اول دو شیاف داشتم الان شده 3 تا...دکتر امپول خارجی گفت بزن که پیدا نکردم....ولی شیافها خارجیه.... ...

عزیزم مال تو لک لانه گزینی بوده به احتمال خیلی بالا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان میدونم زیاده خواهم ولی ازتون میخام با قلبهای پاکتون واسه نی نی ام دعا کنید....ارزو میکنم همه ...

عزیزم زیاده خواهی چیه؟

چی بهتر از اینکه واسه هم دعا کنیم؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بخاطر التهابی که دارم آسپرین گفتن بخورم. اما قبلا خوردم عوارضش اذیتم کرده. دیگه توکل بخدا فعلا نمیخو ...

عزیزم منم ای اس آرم بالا بود همون انوکسان کفایت میکنه نگران نباش......

منم به خاطر معدم کلا آسپرین بهم نمیساخت.......

عزیزم زیاده خواهی چیه؟ چی بهتر از اینکه واسه هم دعا کنیم؟

انا جون و دوستان مهربون پیج خوشحالم که همه شما رو کنارم دارم و واسه همتون آرزوی  سلامتی دارم....

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
سلام روزتون بخير خواهرهاي عزيزم من دارم بيمارستان براي پانكچر دفعه سومي كه دارم پانكچر ميكنم بعداز ...

عزیزم الان میدونم پانکچر شدی ایشالله صفحات بعد خبر تخمکا و جنینای تپل مپلتو بخونم......

دخترا کسی می دونه ضخامت آندومتر برای انتقال جنین چقدر باید باشه؟ 

حدودا ۸ تا ۱۲.....

بچه ها کسی بوده باذخیره تخمدان پایین ک با تخمک خودش باردار شده باشه؟من ذخیرم 1.04هست خیلی نگرانم نکن ...

عزیزم من قبل میکروی سوم ذخیرم ۱/۱۸ بود و ده تخمک عالی داشتم و مامانم شدم ذخیرت درست لب مرزه ولی خوبه نگران نباش.......

بچه ها شماهم جای تزریق پروژسترونتون دردمیگیره؟من ازدیشب درد دارم هنوزم بهترنشده راستی یه چیزدیگه ک ...

بله عزیزم باید تزریق از نوع عضلانی عمیق بشه که درد کمتر باشه......

سرسوزنشم بلند باشه!!!!!

عزیزم یه استامینوفن ساده هم عوارض داره چه برسه این داروها اما خوب با دقت و کنترل تکرارای بیخودی میشه ...

آنا جون حالا نمی دونم یبار دیگه آی یو آی کنم یا یراست برم واسه میکرو دودلم چون احساس می کنم میکرو بخوام بکنم برمیخورم به عید چون بهم ال دی داده ولی آی یو آی زودتر انجام میشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من اگه يادتون باشه دكتر بهم گفت ذخيره بده از روي اون تصميم بگيريم صبر كنيم يا زودتر وارد سيكل بشي، آ ...

عزیزم من با این ذخیره سه بار پانکچر شدم اصلا نگران نباش.......

سلام دوستان ایا میکرو اینجکشن همون ای وی اف هستش

عزیزم تقریبا یکین فقط تو مرحله لقاح فرق دارن.......

لقاح آی وی اف طبیعیه ولی میکرو با تزریق اسپرمه......

سلام دوستان آزمایش اسپرموگرام همسرم رو واستون میفرستم میشه واسم تفسیر کنین  ممنون ازتون

عزیزم برا میکرو خوبه.......

بازم دوستانی که وارد ترن به جزییات کمکت میکنن......

دوستان من همسرم دوبار تو ی آزمایشگاه آز اسپرم داده ک هر دو بار خوب بوده ممکنه اگه بره ی آزمایشگاه دی ...

عزیزم اگه آزمایشگاه ناباروری نبوده بله ممکمه فرق زیادی باشه.......

مراکز معمولی آز با کامپوتره ولی مراکز ناباروری توسط متخصص و با چشم مسلح و یه جورایی میشه گفت شمارش چشمیه......