2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047795 بازدید | 684626 پست
عززم بهتره هر روز سر وقت مشخصی بزنی اما حالا یه روز این ور و اون ور شد به خودت استرس نده....... من ...

آنا جون پس کی به پست من میرسی ؟خیلی داغونم .فکر نکنم از غصه تا صبح زنده بمونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان یه سوال. مثلا من امروز حوالی ساعت 3 یا 4 عصر پریود میشوم. فردا را روز اول پریودی میگیرم ...

عزیزم درستش اینه هر ۲۴ ساعت یه روز محسوب بشه یعنی از لحظه پری تا ۲۴ ساعت بعدت روز اوله.......

چون وقتی عصر پریودی قسمت عمده روز بعدت جزء روز اوله واسه همین میگن فردا روز اوله وگرنه روز پریتم جزء روز اولت بوده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دقیقا 1ماهه انتقال دادم دقیقا 7دی.اخرین پریودمم 21 آذر بود .روز 17 سیکلم انتقالم بود.اخه چرا اینق ...

عزيزم همين دوستمون efsibi كه ديگه چيزي به زايمانش نمونده بعد از يك ماه كه رفت سونو قلب رو نديده بودن ولي بعد دوباره دو هفته بعدش كه رفت قلب هم ديده شد پس نميشه كلا هم نااميد باشي ، ديگه بگذار دو هفته بعد بري سونو ، معجزه خدا هميشه ميتونه پيش بياد .

سلام..منم میخوام برم برای میکرو....ولی اطلاعاتم خیلی کمه.اول تاپیکم حوندما نفهمیدم.این مدت قبلش شاید ...

عزیزم ببین رژیم خاص هر کسی منحصر به خودشه اول طبعتو شناسایی کن و بر اساس اون رژیم غذاییتو تعریف کن......

اگه طبعت سرده سردی نخور و سعی کن با خوردن گرمی طبعتو اصلاح کنی و رو به اعتدال ببری.....

اما اگه طبعت گرمه سردی و گرمیو توامان بخور که اعتدال حفظ بشه.....

خلاصه از کسی تقلید نکم چون ممکنه چیزی برا یکی خوب باشه و برا تو بد......

یا برعکس.....

ضمنا به جمعمون خوش اومدی عزیزم ایشالله جشن مامانشدنتو بگیریم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما من قبل ازمایش یهو لرز شدید گرفتم طوری که دوتا پتو انداختم باز لرز داشتم . الان دو شب پیش دوبار ...

احتمالا از گودی باشه.....

به دکترت بگو.....

راستی هفته چندی؟

هفته های بالاتر حتما بگو برات کمربند بارداری تجویز کنه......

سلام بچه ها خوبین؟ببخشید تو سیکل میکرو برا پانکچر و انتقال درد هم داره؟باید حتما کسی همراهت باشه؟

عزیزم همسرت باشه کافیه......

خانوما آی وی اف یا میکرو عوارض داره ؟من بخاطر عوارضش تا الان نرفتم  الانم دودلم نمی دونم چیکار ...

عزیزم یه استامینوفن ساده هم عوارض داره چه برسه این داروها اما خوب با دقت و کنترل تکرارای بیخودی میشه با عوارض کمتری به هدف رسید.......

آنا جون پس کی به پست من میرسی ؟خیلی داغونم .فکر نکنم از غصه تا صبح زنده بمونم

ای وای آخه این چه روزگاریه ما داریم با هزار مکافات مثبت میشه اونوقت یه خانم دکتر با درک و با کمالات بدون ذره ای احساس (هر چند که الان روبات هم پاسخ میده به احساسات آدمها) در جواب یه آدم دل نگران چه حرفی میزنه...اصلا زبونم لال که همین باشه یه مقدمه چینی یه امیدواری...مگه خداست استغفرا...

قربونت برم زندگی خیلی سخته ما باید سخت تر از اون باشیم تا بتونیم شکستش بدیم و به آرزوهامون برسیم..

پس توروخدااا تو که این همه صبر کردی این یه هفته هم روش با همه توانی که داری پیش برو و از خدا کمک بخواه که بهترین اتفاق بیفته واست و خیر و صلاحت باشه.. قوی باش تو بیشتر از یک ماه تجربه کردی یه حس جدید رو پس امیدوار باش که حتما از پسش بر میای...خدااایااا خودت کمک کن و آرامش بده...آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ممنونم عزیزم،بعده عید میخوام برم واسه دومین میکرو واسه همین دارم پرس و جو میکنم که رویان اردبیل ادام ...

عزیزم منم مسافت خستم میکرد حتی تو خود تهرانم ترجیح میدادم دکتری که هم کارش خوبه هم بهم نزدیکتره رو انتخاب کنم چون رفت و آمد خودش خیلی انرژی میخواد......

عزيزم همين دوستمون efsibi كه ديگه چيزي به زايمانش نمونده بعد از يك ماه كه رفت سونو قلب رو نديده بودن ...

مامان سبحان اخه چطوری میشه من هفته ی پیش شنبه 4هفتم باشه بعد 7روز بشم 6هفته؟نمیتونم تویه مغز دکترم اینو حالی کنم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من لک بینی ندارم اصلا.حتی با وجود سونو واژینال که هر دفعه میکنه.هپارین دقیقا برا چیه؟اصلا مگه میشه آ ...

وااای ثمین جون بخدا اشکم دراومد واست خیلی ناراحت شدم عزیزم ولی دکترت اشتباه کرده آخه این چه حرفیه زده ‌به نظر من که ساک رشد کرده درسته کم بوده ولی داره رشد میکنه بعدشم شما میگی یک ماهه انتقال دادی خوب حساب کنی ۶ هفته درسته چرا گفته کمه . کلا دکترا واسه کسای که ای وی اف انجام میدن روز پریودی رو در نظر نمیگیرن روز انتقال رو حساب میکنن . امیدت به خدا باشه اگه لکه بینیت قط شده نگران نباش حتما رشد میکنه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خوبی عزیزم شما چیکار کردی گفتن خارج از رحمی بوده؟ رفتی سونو ساک رشد کرده چرا از خودت خبر نمیدی 

عزیزم خبر دادم هفته ی پیش رفتم گفت خارج رحمی فرستاد پیش ی سونو گراف خیلی حاذق گفت نه ساک حاملگی داخل رحم دیده شد 2م.م و ساک حاملگی برابر 4هفته بارداری.امروز بعد 1هفته رفتم پیش دکترم سونو کرد گفت اصلا خوب نیست ساک 5م.م و 6هفته.تویه 7روز ی دفعه من از 4هفته پریدم تویه 6هفته.تازه میگه دوشنبه ی اینده بیا اگر به همین روال باشه ختم بارداری رو اعلام میکنم این فایده نداره

عزیزم یه استامینوفن ساده هم عوارض داره چه برسه این داروها اما خوب با دقت و کنترل تکرارای بیخودی میشه ...

آنا جون من tsh 3 هست دکتر زنانم گفت مشکلی نیست به نظرت برم پیش دکتر غدد

خدایا شکرت😙
ای وای آخه این چه روزگاریه ما داریم با هزار مکافات مثبت میشه اونوقت یه خانم دکتر با درک و با کمالات ...

نمیدونم والا چی بگم.اینقدر رک بهم گفت که شوکه شدم .بدبختی نمیتونم راجع بهش دوباره با همسرم حرف بزنم چون فقط اشکم در میاد .من خودمو نینی رو سپردم بخدا ولی خدا چرا باهام اینجوری میکنه بخدا خیلی ناراحتم