2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
آنا جون و دوستان سوال دارم.‌یادتون باشه من ۹۴ خیلی بد جور جای پروژستون هام آبسه کرد. این سری از اول ...

چرا شیافا رو رکتال نزدی؟راحت تر نیست؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جان دقیقا گفت از اول روز پریودت شروع کن به زدن ولی وقتشو نمیدونم.

عزیزم اگه مطمئنی که از روز اول پریود گفته ، و فقط زمانش رو نمیدونی ، اصولا ضد انعقادی ها رو شب تزریق میکنن یا بعد از ظهر
اونایی که هپارین دارن و روزی دو تاست ، صبح و شب

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام خانم ها،من امروز اولین آمپولمو زدم،،،،بچه ها به من فقط تا روز هفت پریود که میرم پیش دکترم بهم پ ...

عزیزم پرگووریس 150 واحد اف اس اچ داره + 75 واحد ال اچ
یعنی هر یه دونه پرگووریس مساویه با یه دونه مریونال (منوپیور) + یه دونه گونال
خب شما دو تا پرگو داری در واقع دو تا مریونال داری با دو تا گونال

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه لاله جون با این جملت که آدم نباید چیزی بدونه موافق نیستم اگر من از جریان این ازمایشهایه تکمیلی و ...

ثمین جون خودمم به این چیزی که گفتم اعتقاد ندارم 😂😂😂😂😂😂 الکی یه چیزی گفتم از اعصاب ِ خراب و حال و روز ِ زار
کاملا درست میگی
من خودم معتقدم ادم الان تو این دوره زمونه باید خودش هم حتما اطلاعات داشته باشه تا اگه گیر دکتر کم سواد یا از خدا بی خبر افتاد، جونش به خطر نیوفته

اما خب اینکه اطلاعات داشتن استرس و اعصاب خوردی داره هم حقیقتیه که نمیشه انکار کرد

نه لاله جون با این جملت که آدم نباید چیزی بدونه موافق نیستم اگر من از جریان این ازمایشهایه تکمیلی و ...

عزیزم دلم همه خوشکلی و جوونیت بر میگرده با اومدن و دیدن خنده های عزیز دردونه ات فدات شم
موهای سفید هم که کار یه دست رنگه دیگه غصه نخور خواهر

ممنون عزیزم. جواب آز بتا 271 بود!

خب پس تیتر انجام داده دیگه گلم

مبارکت باشه عزیزم
خیلی عالیه
ان شاء ا... شنبه هم دو برابر میشه حتی بیشتر و خیالت راحت میشه
توکل به خدای بزرگ

👍🏻 ممكنه نميدونم شايد واقعا همينطور باشه من خودم با استرس خريد كردم اينهمه هزينه كني اخرشم ندوني ...

شما که 13 آبان خریدین عزیزم
اینجا مورد تایید دکتر نصر هست
پس دیگه استرس بابت تقلبی بودنش نداشته باش فدات شم

آنا جون و دوستان سوال دارم.‌یادتون باشه من ۹۴ خیلی بد جور جای پروژستون هام آبسه کرد. این سری از اول ...

سوگل جان دوستی داشتم که مثل شما شده بود و دیگه امپول هاش جذب نمیشد
دکتر گفت فقط شیاف استفاده کنه
فقط تعدادش رو بیشتر کرد
مثلا اگه دو تا امپول داشت، به جاش کردش3 تا شیاف
و حتما هم رکتال باید باشه چون جذب رکتال بیشتره

بذار ی چیزی رو رک بهت بگم لاله ی عزیزم.دکتر ظهیری 98درصد بیماراش بار اول نتیجه میگیرن.اگر میخوای نتی ...

ثمین جان ببخشید شمارو هم خسته میکنم با سوالام میشه بگی نحوه نوبت دهی الزهرا چه جوره واگه بخوام دکتر ظهیری ویزیتم کنه روزای خاصی هست اگه راهنماییم کنی ممنون میشم

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
شما که 13 آبان خریدین عزیزم اینجا مورد تایید دکتر نصر هست پس دیگه استرس بابت تقلبی بودنش نداشته با ...

نه عزيزم اصلا به من نگفتن كه از كجا بايد بخرم داروهامو

هميشه داروهامو از داروخانه فتح ميخرم 

رفتم از اونجا خريدم 

سوگل جان منم امپول ميزدم كردمش دوتا شياف اولش بدن عكس العمل نشون داد خونريزي شد ولي رقيق كننده رو قطع كردم كم كم بدن به شياف عادت كرد نميدونم رقيق كنتده داري يا نه 

چرا شیافا رو رکتال نزدی؟راحت تر نیست؟

فدات شم درد یکی دوتا که نیست. من شقاق یا فیشر دادم شیاف رکتال تا سه تا می زارم تو چهارمی انگار زخم می شه و خون و درد دارم . من کلا شیاف هیچوقت استفاده نکردم حالا نمی دونم واقعا به خاطر مشکل خودمه یا پروژسترون به من نمی سازه

اره عزیزم یادمه الان چند تا فولیکول داری؟ داروهای شما چی بودن؟ و چه دوزی؟ شما هم ستروتاید داری؟ وا ...

من روز ده سیکلم بعداز زدن ده تا کارما،8تامونوگان و5تامریونال(فکرکنم همشم 75واحدی بودن) 5تا فولی سایز16و7تا12تا13داشتم،بعداز سونوی آخرمم 3تا مریونال داشتم،ستروتایدم داشتم عزیزم

منم فکرمیکردم صددرصد هایپرمیشم ولی خوشحالم ک نشدم چون همین الانم ک زیز دلم تیرمیکشه خیلی اذیتم

فرداساعت نه وقت پانکچرمه ازهمه ی دوستان خواهش میکنم برام دعا کنید تخمکای عالی وانشاءالله جنینای عالی داشته باشم