2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اتریسا جان دکتر نصر دکتر خوبیه انصافا جنین های بچه هایی که میرن پیشش هم همیشه کیفیت خوب داشته چه اون ...

عزيزم من بيمار دكتر نصر  هستم  امروز هم داروهامو برام نوشتن اصلا هم بهم نگفتن كجا برم داروهامو بگيرم حتي ازمايشم كه نوشتن پزشكهاي ديگه اسم ازمايشگاه رو ميگفتن ايشون نگفتن  خودم گفتم برم دنا بدم گفتن برو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من تپش قلب گرفتم 😢😢😢😢😢😢 دارم خجالت میکشم از اینکه اینجا به هر کسی استرس داشت دلداری میدادم ...

ای وای لاله جون مگه سیکلت شروع شده؟
عزیزم ذخیره ت بالاست قطعا تعداد تخمکهات هم زیاده. انشالا تخمکهات همه باکیفیت هست و جنین های خوب برات ساخته میشه و با اولین انتقالت مامان دوقلوها میشی:*
روز چندمی؟ من چندروزه کامل نخوندم تاپیکو 

خدایا شکررررررر
دوستانی که تجربه بارداری دارن میشه بگن تو سیکل انتقالشون خونریزی داشتن؟ این خونریزی ضرری به جنین وا ...

دوست خوبم انقد به خودت استرس نده، يه تاپيك هست استارترش خانم پيشواست، با اي وي اف باردار شده، مثل شما دقيقا روز ٧يا ٨ خونريزي داشته، و الان  چهارماهشه، خيلي دور از ذهن نيست كه ممكنه لانه گزيني باشه، اسم تاپيكش تجربيات من از iui تا ivf,، برو بخون خيالت راحت بشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
لیستریا رو مرزه دقیقا ، مثبت نیست اما بردر لاینه اما تبخال تناسلی مثبته قبلا این مشکل رو داشتین یا ...

اخه دکتر زنان منو معاینه کرد گفت تبخال تناسلی نداری فقط تو خونت هست که باید بری دکتر عفونی حالا چیکا ر کنم پیش کدوم دکتر برم؟ 

منظورم اسم دكتر زناني كه ميرين؟ اهواز هستين درسته؟

اره خودم اهوازم ولی برای ازمایشهای ایمنی انعقادی رو رفتم تهران و معلوم شد آندومتریز هستم باید عمل بشم و اونجا معلوم شد که لیستریا و... دارم دکتر پادمهر که دیدش گفت باید بری غفونی

اره خودم اهوازم ولی برای ازمایشهای ایمنی انعقادی رو رفتم تهران و معلوم شد آندومتریز هستم باید عمل بش ...

عزیزم اسم آزمایشا چی بود که انجام دادی؟که اندومتریوز مشخص شده، ممنگن میشم بهم بگی،خودت علایم ظاهری خاصی داشتی؟؟

وای من تپش قلب گرفتم 😢😢😢😢😢😢 دارم خجالت میکشم از اینکه اینجا به هر کسی استرس داشت دلداری میدادم ...

استرس نداشته باش لاله جون بسپار به خدا منو نمیگی دو تا تخمک داشتم یه دونه جنین شد بازم سپردم بخدا که با همین یه دونه مادر بشم ای خدا 😔

خدایا شکرت😙
من سری پیش ٢٣ماه پریود شدم وششم ماه بعد پانکچر شدم و دهم انتقال داشتم  ولی اینسری فریز دارم سو ...

انشالابسلامتی .باامیدخدامثبت میشی

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.