2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
آناجان من تست استرادیول روز ده سیکلم1235 شد همون روزم پنج تا فولی16و7تافولی 12تا13داشتم اینا بهم ربط ...

عزیزم تا جایی که میدونم البته اگه اشتباه نکنم سونوهای آخره که میشه نظر داد اونم تا حدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون همسرم جواب آزمایشمو گرفته داره میاره. تلفنی ازش پرسیدم جواب چطوره؟ گفت فقط cd16 یک واحد بالای ...

عزیزم خوب به دوتاییاتم ربط داره والا برا من ۱۳/۵ و۱/۵ بودن طبق نظر ایمونولوژم بالا بودن......

البته خوب رنج ماکزیمم برا این دوتاییها نسبیه باید ببینی نظر دکتر برا تو چیه اما خوب شاید تو سقطات موثر بوده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان خوبم من میخوام فردا واسه گرفتن دفترچه بیمه تامین اجتماعی اقدام کنم  میخوام بدونم هزینه ...

عزیزم تا زمانی که من تحت درمان بودم بیمه تامین فقط هزینه دارو میداد و هزینه عمل پانکچر و انتقال رو تقبل نمیکرد البته هیسترو و لاپرا و.... رو تقبل میکرد......

لااقل برا لاپرا هیستروی من بیمارستان که با تامین طرف قرارداد بود حدود دو و ششصد هفتصد کسر کرد......

برا تایید بیمه من همون روبروی سیزده آبان میرفتم البته برا داروها....

برا عمل فقط برا لاپرا هیسترو استفاده شد که اونم خود بیمه بیمارستان لحاظ و کسر کرد......

البته.اینم بگما دارو سهم عمده ای داشت چه.داروی تحریک تخمدان چه سرم و انوکسان و.....

برا من کمک خوبی بود......

والا تامین اجتماعی توی بیمارستان های خصوصی هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنه یعنی همشون آزادن  از سو ...

عزیزم خیلی از آزمایشگاههای خوب با تامین قراداد دارن اما خوب برا آزمایش فکر کنم سی درصد هزینه کسر میشه......

نیلو و آزمایشگاههای معتبر دیگه خیلی از آزهارو با بیمه انجام میدن.......

دوستان عزيزم من الان مطب دكتر هستم، دعا كنيد كيست از بين رفته باشه و سيكلم شروع بشه، خدايا كمك كن

ایشالله که خیره و رفع شده و به زودی زود خبر مامان شدنتو میدی.......

سلام خوبین همه مامانایه حال و آینده😍😍😍😘😘😘 میخاستم بدونم من سه روزه ال دی رو قطع کردم ولی هنوز ...

عزیزم.والا من خیلی به انتقال فریز اشراف ندارم اما مطمینا چند ووز قبل مشخص شدن روز انتقالت سونو داری.......

esr و crp بازم مثبته! دکتر آزمایشگاه و دوست ایمونولوژیست همسرم گفتن که cd 16  هم باحتمال زیاد ب ...

عزیزم والا من سر میکروی دوم تنها تستی که مورد داشت واسم همین ای اس آر بود که همین حدودا بود و دکتر زنانم به خاطرش تو اون سیکلم برام هپارین تجویز کرد......

دوستاي خوبم شكر خدا خبري از كيست نبود، دكتر ال دي داد و گفت ١٩ پري برم براي شروع سيكل، ميشه توضيح بد ...

عزیزم احتمالا ۱۹ پری بری سونوت کنه و بگه کی سوپرفکتتو شروع کنی.......

ولی احتیاطا بازم زنگ بزن بپرس اما حدسم اینه برات سیکل لانگ در نظر گرفته......

سلام دوستاي خوبم جواب ازمايش قند خونم گرفتم  قند ناشتا ١٠٢ قند بعد صبحانه ١٠٤ بعد ناهار ٩٠ و بع ...

عزیزم نگران نباش خیلی بالا نیست و ایشالله پایین میاد نهایتش برات انسولین تجویز میکنن این همه به خودت استرس نده بدتر میشه.......

دوستان عزيزم من فردا ميرم براي پانكچر چه چيزهايي با خودم ببرم؟ همونطور كه در جريانيد فردا كسي همراه ...

عزیزم کمپوت گلابی و هلو ببر و انجیر........

البته انجیر خیس کرده اگه ببریم بد نیست.......

پد و لباس و همینا فکر نکنم چیز دیگه ای لازم باشه......

من اینا به ذهنم رسیدن حالا باز دوستانی که اخیرا پانکچر شدن بهتر میتونن کمکت کنن......

آنا جان امشب 8 انتقالم رفتم دستشویی خون قرمز دیدم...بنظرتون سیکلم کنسله؟

نه عزیزم این چه فکریه؟

ایشالله لک لانه گزینیه........

بچه ها از اول شروع سیکل میکرو که روز دوم سوم پریودیه تا روز انتقال چند روز طول میکشه؟

عزیزم بستگی به نوع سیکلت و پاسخ بدنت به دارو داره.......

البته سوالت کلی بود......

نگفتی فریزه یا فرش......

در مورد نوع سیکلت یه اشاره ای نکردی مثلا الان تو چه مرحله ای هستی.....

ببخش اگه سوالم تکراریه چون دیگه حافظم یاری نمیکنه اطلاعات دوستان تو ذهنم بمونه!

ببین من خودم روز ۱۲_۱۳_۱۶ پانکچر داشتم......

یعنی برا من که یه فردم با یه بدن پانکچرام سه روز متفاوت بودن یعنی دقیق معلوم نمیشه بدن کی آماده میشه.......

عسل بعد انتقال قدقنه  عسل قاعده آور

عزیزم انتقال نیست پانکچره.......

فکر کنم برا منم بعد پانکچر چای عسل دادن اولین چیزی که خوردم.......

کسی بوده روز هشتم مثل من خونریزی داشته باشه..اصلن دیگه بچه ای میمونه؟؟

عزیزم انقدر منفی فکر نکن.......

عزیزم توکلت به خدا باشه.......

پس منی که سونوی قلبم رفته بودم به خونریزی افتادم اونم اساسی چی باید میگفتم؟

اینجور مواقع بهترین کار اول استراحته اگه حل شد فبها نه که با تجویز دکترت پروژسترون اضافه میکنی و به استراحت ادامه میدی.......

سریع با یه لک سرخود پروژسترون اضافه نکنین.......

ضمنا برا تو به احتمال ۹۹درصد لک لانه گزینیه!!!!

دوستانی که الان تو سیکل هستن لطفا نواب بدین شما آ اس آ میخورین با شروع داروهای گونال و هاش ام جی؟

عزیزم.بستگی به.نیاز داره......