2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام یه سوال ببخشید میشه بگین وقتی دکتر میگه روز اول پریود بیا مطب چیکار میکنه غیر از سونو؟ دارو هم ...

عزیزم نمیدونم تو چه مرحله ای هستی.......

اگه نوع پروتکلت امتخاب شده و روز اول تا سوم که سونو بشی داروی تحریک تخمدان میگیری بله دارو میدن نه که ال دی بخواد برات شروع کنه خوب اونو شروع میکنه و نیاز باشه سینافکت یا مشابهاتشو میده.......

دقیق نمیدونم تو چه مرحله ای هستی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوپرفکت میزنم امروز یازدهمی را زدم خیلی علایم پریودی دارم همین ۵شنبه یا جمعه که دکترم نیس پریود میشم ...

بله عزیزم سونو رو روز اول تا سوم میتونی بری فقط برا داروهات نیاز به تایید داشته باشی بهتره زودتر باشه......

اگه نرسیدی تایید بگیری برو داروخونه ای که با بیمت قرارداد داره داروی یکی دو روزو علی الحساب آزاد بگیر بهش بگو نسخمو تایید کنم میام بقیه رو میگیرم اینجوری اون یکی دو روزم بعد که نسخه رو تایید کنی با بیمه برات حساب میکنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیدونم تو چه مرحله ای هستی....... اگه نوع پروتکلت امتخاب شده و روز اول تا سوم که سونو بشی دا ...

قراره همین سیکل میکرو کنم یعنی سوپرفکت میزنم قراره پریود بشم داروی تحریک تخمک بهم بده خودش گف روز اول بیا ولی روز اولم مطب تعطیله منشی گف برو مرکز حتی از دکتر هم نپرسید من میخوام ببینم اگه لزومی نداره روز اول باشه من روز دوم یا سوم برم مطب 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
سلام بچه ها کسی هست.من دیروز روز 16 بازم آز دادم منفی بود به دکترم زنگ زدم گفت تا شنبه آمپولاتا بزن ...

عزیزم ناراحت شدم.......

شاید روال کار دکترت اینه......

عزیزم داروهات اگه فقط همین پروژسترونه یهویی قطع میکنی اما پرد و داروی خاص دیگه داشته باشی به مرور قطع میکنی باید بدونم چیا داری.......

من اصلا بیمه نیستم پس از لحاظ دارو مشکلی ندارم فقط میخواستم مطمئن بشم روز دوم یا سوم مشکلی نباشه برم ...

عزيزم منم شنيده بودم روز دوم يا سوم بايد بريم ولي دكترم گفت روز اول يا دوم بيا. من روز دوم رفتم سونو شدم و داروهام رو شروع كردم

لاله جونم یه چیزی میخوام بگم! نمیدونم باردارم یانه! آخه هنوز پری نیومده! من چیکارکنم! زنگ زدم آزمایش ...

یاس عزیز متوجه نشدم........

یعنی ایشالله به سلامتی طبیعی مامان شدی؟

ایشالله که اینطوره.......

چرا حالا نگرانی؟

عزیزم ناراحت شدم....... شاید روال کار دکترت اینه...... عزیزم داروهات اگه فقط همین پروژسترونه یهویی ...

سلام آنا جون

من دیروز 16 پری آز دادم که منفی بود با بتای 1.دکتر گفت آز دومت را بده وای الان لکه های قهوه ی دارم.آمپولهام فقط پروژسترونه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
و یه سوال دیگه وقتی پریود شدم تا زمانی که میرم پیش دکترم باید سوپرفکت را ادامه بدم ؟

اره تا یه شب قبل از هاش سی جی باید بزنی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
الهی خاله قربون اون دستای قشنگش بره

خدا نکنه عزیزم.......

خدا خاله هاشو به زودی مامان کنه........

قراره همین سیکل میکرو کنم یعنی سوپرفکت میزنم قراره پریود بشم داروی تحریک تخمک بهم بده خودش گف روز او ...

نه عزیزم روز دوم سومم میتونی بری فقط بابت داروها اگه دیدی تایید لازم داره و وقت اداری گذشته به روالی که گفتم تهیه کن.......

یاس عزیز متوجه نشدم........ یعنی ایشالله به سلامتی طبیعی مامان شدی؟ ایشالله که اینطوره....... چرا ...

قربونت برم آناجون. دلم آشوبه! آره دیگه چندبار قبل از تخمکگذاری اقدام داشتیم. همسرم قبلش 10 روز لوتیروکسین و یه بار یا دوبار داستینکس برای پرولاکتینش خورده بود. که خیلی رو حجم م ن ی،  و میل ج ن س ی تاثیر مثبت داشت! اگه بشه واقعا تاثیر و اهمیت آزمایش هورمونی همسرم مشخص میشه. من چشمم از دوتا سقطی که داشتم ترسیده! علایم قابل توجهی هم ندارم! برای ایناست که نگرانم! ساعت 4 بعدازظهر زنگ میزنم آزمایشگاه. خودشون گفتن باز بپرسم. چون گفتن احتمالا امروز جوابم میاد. از صبح برای همه دوستای منتظرم دعا میکنم که زود دامنشون سبز بشه. منم خیلی التماس دعادارم که اگه باردار باشم برام بمونه!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷