2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
از کجا میشه فهمید.من دو بار باردار شدم و منجر به سقط شد یکی 7 هفته و یکی8 بعد از تشکیل قلب.ممکنه به ...

یعنی چی عکس رنگی نگرفتی؟ مگه میشه؟ یعنی دکترت هیچ وقت نخواسته؟ پس چه جوری رفتی تو سیکل میکرو، بدون بررسی؟!  آنا جان بیا که دکتر کل دسته گل به آب داده. ممکنه عزیزم، بعید هم نیست. الان آنا جان یا لاله جان میان دقیق راهنماییت میکنن. آزمایش های تکمیلی دیگه رو انجام دادی؟ البته شاید با سونو یا هیسترو اون مشکل قابل تشخیص باشه. هیسترو کردی شما؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
از کجا میشه فهمید.من دو بار باردار شدم و منجر به سقط شد یکی 7 هفته و یکی8 بعد از تشکیل قلب.ممکنه به ...

عزیزم شاید سقط شما ربطی ب لوله نداشته باشه آزمایشات ایمنی و انعقادی شما انجام ندادی؟ اگه مشکل ایمنی انعقادی داشته باشید منجر ب سقط میشه البته در بعضی مواقع....یا مشکل رحمی یا آندومتریوز و خیلی مشکلات دیگه بهتره ک دکترتون شما رو بررسی کامل انجام بدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کار خوبی کردی...... ایشالله به زودی خبرای خوبتو میشنویم.......

آنا جون میدونی که من روزی 1دونه امپول پروژسترون داشتم +3تا شیاف سیکلوژست.دیروز از دکتر پرسیدم فرقی داره امپول بزنم یا شیاف گفت نه همشون مثل هم هستن حالا من دیروز کلا آمپول رو نزدم و 4تا شیاف سیکلوژست زدم یعنی حال نداشتم دیگه با اون احوال خرابم درد امپولم تحمل کنم به نظرت مشکلی که نداره به جایه 3تا شیاف و 1دونه امپول کلا 4تاشم شیاف بزنم؟شیافام 400 هستن سیکلوژست خارجی ان.امپول هم پروژسترون 50

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

خواهر جونیا هر کدومتون اطلاع داری از این شیافا و امپول نظرشو بده بهم بی زحمت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم عکس ننداخته از کجا میدونی مشکلی نداری؟ جیگر علم غیب داری؟ خیلیامون عکس رنگیم انداختیم و بازم ...

انا جون آزمایشی که برای تشخیص اندومتریوز انجام میدن اسمش چیه ؟

من تا حالا عکس رنگی نگرفتم  آیا برای میکرو هم عکس رنگی نیازه؟ تا حالا هیچ دکتری نگفته بیا بگیر چون مشکلی نداشتم؟

علایم اندومتریوز چی هستن اگر باشه؟

سلام  من پاك گيج شدم طول سرويكسم بعد دوهفته استراحت از٢٨شد ٢٩دكتر كفت سركلاژ نميخاد ولي با دكتر نازاييت مشورت كن حالا شوهرم پروندمو برده ببينه چي ميكه يه جا ديكه پيش يه متخصص خوب سونو كردم واژينال اون كفت٣٣هست نميدونم كدومو باور كنم ولي استراحتم همچنان هست التماس دعا

سلام  من پاك گيج شدم طول سرويكسم بعد دوهفته استراحت از٢٨شد ٢٩دكتر كفت سركلاژ نميخاد ولي با دكتر ...

انشالله همه چیز خوب پیش میره نگران نباش استراحتت رو داشته باش به نظرم

عزیزم شاید سقط شما ربطی ب لوله نداشته باشه آزمایشات ایمنی و انعقادی شما انجام ندادی؟ اگه مشکل ایمنی ...

آزمایش های ایمنی رو انجام دادم ولی نمیدونم چقدر کامل بودن.درباره آندومتریوز هم نمیدونم دارم یا نه

آزمایش های ایمنی رو انجام دادم ولی نمیدونم چقدر کامل بودن.درباره آندومتریوز هم نمیدونم دارم یا نه

بببین عزیزم دکترت باید بررسی های کاملو برای شما انجام بده تا ببینه مشکل از کجاست ...خیلی کارا هس ک میشه انجام داد و پی ب مشکلات احتمالی برد ولی اینو دکتر باید تشخیص بده و بگه ک شما باید چ کارهایی انجام بدید...هیسترو ..لاپرا...عکس رنگی..آزمایشات مختلف برای خودتون و همسرتون..حتما ب دکترت بگو عمیق بررسی کنه

انشالله همه چیز خوب پیش میره نگران نباش استراحتت رو داشته باش به نظرم

شوهرم از دكتر ناباروريم اوند كفت كفته نميخاد سركلاژ يه دفع با سركلاژ بدتر تحريك ميشه همينطور استراحت كنه

بچه ها ما هم امروز بعد از کلی فراز و نشیب رفتیم دکتر هم نوبت ایمونولوژی داشتم هم زنان اولش که ماشین ...

لاله جون خدارو شکر که شرایط همسرت خوب شده.
یه سوال. روزی که برای هیسترو به شما وقت داده روز چندم سیکلت میشه؟

منم امروز زنگ زدم مطب پرسیدم اچ دی بخورم این ماه؟ گفت نه سیکلی که ماه بعدش میخوای انتقال بدی نباید ماه قبلش اچ دی بخوری باید تخمک گذاری داشته باشی.
البته من به خاطر اندومتریوز میخواستم بخورم چون با همین اچ دی مهارش کرده بودم. میترسم با اون امپولهایی که ماه پیش برای پانکچرم زدم دوباره فعال شده باشه.

خدایا شکررررررر
تماس گرفتم چند روز قبل مامای دکتر گفت روزی دو تا دوفاستون داشتی ده روز... همون کار پروژسترون رو می ک ...

افسون جون رفتی سونو خبر بده به منم
ضخامتت چند بود؟ بدون پریود انتقال میده برات؟

خدایا شکررررررر