2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست

سلام دوستای گل

استارترجان بااجازه شما

لطفاتاپیک من بیاید هرکس دوست داشت

برام صلوات بفرستید

ممنونم ازهمه دلای پاک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1586210/ختم-صلوات-برای-شفای-من?postId=52275825

سایت گروه تحقیقاتی عباس منش برای هر مشکلی عالیه
مبارکت باشه عزیزم........ یعنی اگه همین جوری به شکر گذاری و حس خوبت ادامه بدی خدارو چه دیدی شاید با ...

ممنون آنا جون ان شاءالله میگم چرا بهم گفته بار دوم که پریود شدی بیا

خدایا شکرت😙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جان اجازه هست یه مطلبی رو اینجا عنوان کنم؟ البته به طور غیر مستقیم به میکرو ربط داره. در مورد هز ...

عزیزم بگو عزیزم.......

هر چیزی که بهمون کمک کنه میتونی بگی عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من فک کنم ی کوچولوعفونت دارم میترسم برم بدتربشم...ازخوردن انتی بیوتیکم دیگه خسته شدم...یعنی نرم عکس ...

عزیزم مگه میشه قبل عکس رنگی بری آی یو آی؟ یه درصد احتمال بده که خدای نکرده چسبندگی لوله داشته باشی، اونوقت الکی دارو و هزینه. من دوبار عکس رنگی گرفتم، هیچ بارش هم عفونت نگرفتم خدارو شکر. البته بلافاصله بعد عکس رنگی آنتی بیوتیک میدن. بعدم تو عکس رنگی خیلی چیزا مشخص میشه. و ضعیت رحم و لوله ها. که کجن؟ راستن؟ عقبن؟ جلو ان؟ سپتوم؟ فیبروم و ....

شما از کجا میدونی که مشکلی نداری؟

الکی وقتت رو تلف نکن و جاهایی که باید، حساسیت به خرح بده،نه واسه عکس رنگی که جزء ملزوماته عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انا جون مثلا چی علتی؟ بعد آل اچ م پایین بود به نظرت بده -؟تخمدان هام کوچولو شدن چرا؟ از کجا بفهمم. آ ...

عزیزم اطلاعاتم در این زمینه خیلی کمه اما بذار ببینم میتونم چیزی بفهمم.......

پس ال هاشت پایینه!!!!!!

ببینم معنیش چی میتونه باشه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنا جون ان شاءالله میگم چرا بهم گفته بار دوم که پریود شدی بیا

خوب میخواد بدنت به روال عادی برگرده واسه همینه........

سلام دوستای گل استارترجان بااجازه شما لطفاتاپیک من بیاید هرکس دوست داشت برام صلوات بفرستید ممنون ...

عزیزم کار خوبی کردی......

ایشالله به زودی خبرای خوبتو میشنویم.......

عزیزم بگو عزیزم....... هر چیزی که بهمون کمک کنه میتونی بگی عزیزم......

سلام به همه دوستان. امیدوارم این پیشنهادم کسی رو نرنجونه. چون من خیلی وقتا به هزینه ها فکر میکنم و از اونجا که وقتی تو مسیر میکرو بیوفتی، هی ممکنه چیزای جدید و عجیب غریب پیش بیاد که هزینه های میکرو رو مضاعف کنه راجع به کار در منزل تحقیق کردم، مخصوصا برای دوستان شهرستان چون تو تهران این کارا در دسترس ترن. مثلا خانومایی که شاغل نیستن یا به هرصورت همسرشون موافق کار کردنشون نیستن، میتونن تو خونه این کار رو انجام بدن. مثل درست کردن جعبه کادویی، شمع، گل مصنوعی، کلیپس و..... بدون هیچ سرمایه ای و با یک آموزش ابتدایی. و تسویه به صورت هفتگی هست و تو تهران معمولا هفته ای 900 هزارتومان برای یه تعداد کار مشخص. اینجوری سریع تر و همچنین بی استرس میشه تو سیکل میکرو رفت که اگر یهو یه آزمایش جدید پیش اومد، یا اینکه خدای نکرده میکرو منفی شد، برای میکروی بعدی دیگه نگران تامین پول نباشه. من خیلی گشتم و یه جایی رو پیدا کردم که به شهرستان هم کار میفرستن. حتما جاهای دیگه هم هستن که این کار رو انجام بدن.البته تمام شرایط رو بسنجید چون من این کارگاه رو از تو روزنامه پیدا کردم و شناختی بهشون ندارم یا شرایط کارشون دقیق نمیدونم چیه. یه شماره ت لگ رام داره برای دوستان شهرستان که الان میذارم و دوستان تهرانی میتونن تو روزنامه همشهری بخش کار در منزل رو ببینن و متناسب با سلیقه اشون انتخاب کنن. البته من خودم انجام ندادم، شاغلم و چیزی از کارای هنری هم سردرنمیارم

09306250151 ظاهرا این شماره فقط برای ت ل گ ر ا م هست. 

ببخشید که طولانی شد

برای میکرو سلامت لوله ها مهم هستن؟

نه حتی اگه لوله هم نداشته باشه آدم، به میکرو تاثیری نداره. اصلا یکی از دلایل میکرو مشکل تو لوله هاست. فقط میدونم تو لوله مایع سمی نباید باشه، الان اسمش یادم نیست. هیدرو سالپینکس فکر کنم، یه چیزی تو این مایه هاست اسمش. فقط همین. چون جنین رو میکشه یا کلا مانع لانه گزینی میشه. البته اگه خفیف باشه معمولا با آنتی بیوتیک مهار میکنن دیگه لوله رو برنمی دارن

نه حتی اگه لوله هم نداشته باشه آدم، به میکرو تاثیری نداره. اصلا یکی از دلایل میکرو مشکل تو لوله هاست ...

از کجا میشه فهمید.من دو بار باردار شدم و منجر به سقط شد یکی 7 هفته و یکی8 بعد از تشکیل قلب.ممکنه به این دلیل باشه.من عکس رنگی نگرفتم

نه دیگه نگران نباش و به خدا توکل کن دکتر قلعه باغی شنبه تا سه شنبه هست تلفنی هم نوبت میدن عزیزم ا ...

شمارشو دادی بهم عزیزم ممنونتم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....