2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047192 بازدید | 684581 پست
سلام بچه ها ببخشین بنظرتون من با شرایطی ک گفتم آی یو آی برام جواب میده یا باید آی وی اف کنم حتما؟دار ...

عزیزم به نظر میاد با توجه به اینکه عدد ذخیره شما لب مرزه از طرفی لوله ی راست هم مسدوده ، بهتره ای وی اف کنین تازمان از دست نره و عدد ذخیره شما کمتر نشه
اما حتما قبلش یه دوره 3 ماه تقویت کنین تخمک هاتون رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزترینم امیدوارم همه ی کارات به خوبی پیش بره .خداروشکر آز همسرت بهتر شده این خودش خیلی جایه شکر دا ...

فدات ثمین خوشکلم
ان شاء ا... از این به بعد اینجا فقط خبرای خوب و خوش داشته باشیم
رز و کل و مونا هم معجزه ی الهی شامل حالشون بشه و با خبر یه بارداری طبیعی اینجا رو از شادی منفجر کنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام لاله جون، خوشخالم كه همه چيز امروز خوب پيش رفت، نميدونم منو يادتون هست يا نه؟ من قرار بود وارد ...

ممنون عزیزم
اره گلم یادم هست شرایط شما رو
والا تا جایی که میدونم هیسترو وقتی کار خاصی انجام نشه رو اندومتر ، مثلا برداشتن پولیپ یا فیبرو یا سپتوم و...... باعث مشکلی نمیشه
یعنی تا حالا این جوری بوده و این جوری دیدم من
خودم هم که میخوام انجام بدم این ماه
ان شاء ا... نتیجه اش رو میام میگم

فدات ثمین خوشکلم ان شاء ا... از این به بعد اینجا فقط خبرای خوب و خوش داشته باشیم رز و کل و مونا هم ...

مرسی خواهری انشالله انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله جون خدارو شکر ک روال کار درمانیت داره خوب پیش میره...در مورد ال دی گفتین اتفاقا منم همش میگم دک ...

ممنون عزیزم
اره اتفاقا خودم دیشب به علی همینو گفتم ، گفتم این ماه هم شانس بارداری وجود داره
جالبه بعد از 7 سال هنوز این امید تو وجوم هست و از رو نمیرم!!

من فک کنم ی کوچولوعفونت دارم میترسم برم بدتربشم...ازخوردن انتی بیوتیکم دیگه خسته شدم...یعنی نرم عکس ...

عزیزم قاعدتا نباید قبول کنن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان روز همگی خوش امیدوارم روزی برسه هممون بياييم اینجا و فقط از غربالگری و زایمان این چیزها ...

عزیزم با توجه به اینکه دکتر گفته در معرض یائسگی، بهتره هم اف اس اچ رو تکرار کنی هم عدد ذخیره
این جوری دستت میاد شرایط چطوره

ممنون عزیزم اره اتفاقا خودم دیشب به علی همینو گفتم ، گفتم این ماه هم شانس بارداری وجود داره جالبه ...

خداروچه دیدی خواهری.امید داشتن به نظرم بالاترین چیز تویه دنیاست مطمئنم مطمئنا به همین زودی ی خبر توپ بهمون میدی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستاي خوبم سلام ثمين جون تبريك، من قندم لب مرزه ، نميدونم چيكار كنم هيچي هم نميشه خورد همش گشنمه كس ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، خانمي من هم اولين قند ناشتام ١٠٣ بود كه بيشتر فكر كنم به اين خاطر بود كه من زياد بستني و شكلات صبحانه خورده بودم بيشتر البته بستني ولي بعد يه يك ماهي رعايت كردم اصلا لب به شيرينيجات مصنوعي نزدم دوباره موقع غربالگري اول آزمايش قند ناشتا دادم كه شده بود ٨٨ ، ديگه كلا هم لب به شيرينيجات مصنوعي نزدم و برنج هم فقط در حد يك وعده اون هم نه زياد ميخوردم كه هفته ٢٧ كه آزمايش دادم قند ناشتام خوب بود همون ٨٨ ولي با تحمل گلوكز بعد از يك ساعت يه مقدار بالا بود كه آزمايش قند دو ساعت بعد از صبحانه و دو ساعت بعد از نهار رو دادم كه اون خوب بود رنج نرمالش زير ١٢٠ هست كه براي من مشكلي نداشت كه دكتر بهم گفته رعايت كنم ان شا الله مشكلي پيش نياد برام ، عزيزم بيشتر سعي كن پروتيين بخوري استرس هم نداشته باش كه خودش تنظيم قند رو به هم ميزنه ، من الان فقط نگران اضافه نشدن وزنم هستم كه ميگم نكنه به قندم مربوط بشه البته وزن دخترم خدا رو شكر خوبه ، ديگه بايد همه چيز رو بسپاريم به خدا واقعا .

ممنون عزیزم اره گلم یادم هست شرایط شما رو والا تا جایی که میدونم هیسترو وقتی کار خاصی انجام نشه رو ...

ممنون از راهنماييت، انشاالله همين ماه طبيعي باردار بشي، دوست من دوبار وارد سيكل شد، يه بار اي وي اف شد كه منفي بود، قرار بود براي سومين بار وارد سيكل بشه كه خدا لطفش رو نشون داد و باردار شد طبيعي، اميدوارم رحمت خدا نصيبت بشه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
ممنون عزیزم اره اتفاقا خودم دیشب به علی همینو گفتم ، گفتم این ماه هم شانس بارداری وجود داره جالبه ...

آدمی با امید زنده س دیگه...ثمین اگه امید نداشت ب نظرت 13 بار انتقال میداد...انشالله ک همین ماه طبیعی باردار بشی با توجه ب اینکه همه چیز شما و همسرتون اوکی شده

انا جون لنفوسیت برای جنینهای فرش انجام می شه یا جنینهای فریز هم انجام می شه؟

فکر کنم هر دو بشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر هم همینو گفت عزیزم.گفت بعد دیدن قلب جنین پردنیزولون رو تبدیل به سرم میکنه.به نظرت لازم نیست دیگ ...

نه دیگه نگران نباش و به خدا توکل کن
دکتر قلعه باغی شنبه تا سه شنبه هست
تلفنی هم نوبت میدن عزیزم

اگه خواستی بگو شماره اش رو بدم

عزیزم عکس ننداخته از کجا میدونی مشکلی نداری؟ جیگر علم غیب داری؟ خیلیامون عکس رنگیم انداختیم و بازم ...

انا جون الان که اینا رو خوندم میبینم من این چند سال این همه خرج کردم و هر کاری بوده از دکتر خواستم انجام بدم
همه اش هزینه الکی بود :)))))))))))))))))
البته الکی هم نبود چون بزرگترین حسنش اینه که خیالم الان راحته دیگه