2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047188 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حتما مصلحت و حکمتی بوده ناراحت نباش انشالله ک بعد از عید با ی بدن عالی میری واسه انتقال😙

قربونت عزیزم، دعا کن

ان شاءالله... 

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام دوستم...عزیزم عکس رنگی بهتره انجام بدی اگه مشکلی باشه چه از لحاظ ساختار رحم و بسته بودن لوله تو ...

من فک کنم ی کوچولوعفونت دارم میترسم برم بدتربشم...ازخوردن انتی بیوتیکم دیگه خسته شدم...یعنی نرم عکس رنگی بگیرم برم ای یو ای قبول میکنن?یاحتمن بایدانجام بدی?

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
سلام خرگوشکی جون عزیزم اگه از ترشحات نمونه بخوان بگیرن باید حتما روز تخمک گذاریت باشه ولی اگه خون بگ ...

مرسی دوستم

خدایا من و همسرم عاشق نی نی هستیم نکنه به دلمون بزاری هرکی دوسداره برامون دعا کنه ......
من فک کنم ی کوچولوعفونت دارم میترسم برم بدتربشم...ازخوردن انتی بیوتیکم دیگه خسته شدم...یعنی نرم عکس ...

ببین عزیز من دو سه روز قبل از عکس بهت آنتی بیوتیک میدن و از عفونت احتمالی جلوگیری میکنن ای یو ای هم بخوای بری حتما قبلش ازت عکس میخوان ک ببینن لوله هات بازن چون برای نتیجه گرفتن ای یو ای باید لوله هات باز باشن...من اگه ب جای شما بودم اصلا وقتمو و هزینه برای ای یو ای ب هدر نمیدادم و میرفتم برای ای وی اف ...انشالله ک شما با ای یو ای نتیجه بگیری

سلام گلم، لاله ی عزیز خداروشکر که جواب ازمایشهاتون خوب بوده، جریان دعوا رو درست متوجه نشدم؟! یعنی خد ...

سلام عزیزم
بله شکر خدا خوب هستن ازهامون
و میتونیم وارد سیکل بشیم

مامانم یه همسایه داره خیلی بی ادب و نفهم هستن!!
والا به هر بهونه ای میاد زنگ مامانم رو میزنه
مثلا چرا پمپ شما صدا میخوره، چرا راه میرین ، چرا جارو برقی میکشی و..........
اصلا نمیفهمه اینجا روستا نیست و خونه های اپارتمانی هر چقدر هم اروم باشی باز سر و صدا هست
تازه مامانم اینا اصلا سر و صدا ندارن ، این همسایه چون خونه اش هم کف هست و تمام لوله های فاضلاب و دست شویی و اینا از رو سقف اون رد شده ، پمپ هم کنار دیوار اتاق خوابش هست
برای همین صدا خیلی تو نه اش زیاده
اما این که تقصیر مامان من نیست !! خودش وقتی داشت میخرید باید حواسش رو جمع میکرد و میدونست که خونه هم کف سر و صداش زیاده !!

تهمت نزده فدات شم اما شوهرش کلی فحش های رکیک داد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون از توضیحاتت...... پس ظاهرا ال دی داره از پروتکلها حذف میشه....... آنتا هم گل سرسبد مجلس شده. ...

اره انا جون انگار این جوریاس
حالا باز تو پروسه هر چیز جدیدی یاد گرفتم میام میگم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون یعنی برای انتقال فریز هم سیکل نچرال بهتره ؟ من آزمایشات هورمونیم همه نرماله،میتونم نچرال ان ...

انتقال فریز رو نپرسیدم
یعنی تو ذهنم نبود
اما چون گفته شانس لانه گزینی رو کم میکنه احتمال میدم تو انتقال جنین هم همین طور باشه
حالا شاید تو سیکل انتقال مثلا استروژن کونژوگه بدن تا تخمک گ اتفاق نیوفته
شاید هم نچرال انتقال بدن
بعضی دکترا از پارسال این روش رو امتحان میکنن
فک کنم بستگی به خود دکتر داره

چون همین الان هم اکثر دکترا باز با ال دی سیکل رو شروع میکنن

دوستاي خوبم سلام ثمين جون تبريك، من قندم لب مرزه ، نميدونم چيكار كنم هيچي هم نميشه خورد همش گشنمه كس ...

عزیزم بهت گلوکوفاژ ندادن؟

عزیزم مرسی که به فکرم بودی والا منم دوست داشتم ببینمت.من بین ساعت 3تا 5/5 مطب بودم البته همش در رفت ...

من ساعت 6 حدودا اومدم مطب عزیزم
اون موقع حتما نبودی دیگه

dual cd 5+19هستش 1.1%     dual cd 16+56 اونم 13.0% method همشون هم flow هستش  ببخشید ...

فدات شم نگاه کردم
مال تو همه اش تو رنج هست
فقط 56 و 56+16 لب مرزه
ممکنه بعد از دیدن قلب بهت سرم بده

جدی میگی؟خدا از دهنت بشنوه خداکنه همینطور باشه .فقط روزی 3تا؟بیشتر نشه؟

3 تا 5 خرما کافیه
دیگه خیلی هم نخور مخصوصا اگه طبعت گرمه