2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام دوستان منم از 2 تا تخمکام یه دونش جنین شده نمیدونم خدا رو چطوری شاکر باشم😢😍

خدا رو شکر که یه دونه جنین شده عزیزم
امیدوارم با همین مامان بشی فدات شم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من ساعت 6 حدودا اومدم مطب عزیزم اون موقع حتما نبودی دیگه

نه عزیزم من اون ساعت تویه داروخونه بودم چون دقیقا 6:30 راه افتادم به طرف تالش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم نگاه کردم مال تو همه اش تو رنج هست فقط 56 و 56+16 لب مرزه ممکنه بعد از دیدن قلب بهت سرم ب ...

دکتر هم همینو گفت عزیزم.گفت بعد دیدن قلب جنین پردنیزولون رو تبدیل به سرم میکنه.به نظرت لازم نیست دیگه نگران باشم؟با پرد تنها مشکلی پیش نمیاد؟بعد ی سوال اون دکتر قلعه باغی چه روزایی مطب هستن ؟غیر حضوری میتونم نوبت بگیرم؟شلوغه مطبش؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
3 تا 5 خرما کافیه دیگه خیلی هم نخور مخصوصا اگه طبعت گرمه

ممنونم خواهری چشم.اره طبعم گرمه

آنا جون غیر از خرمایی که لاله ی سرخ عزیز بهم پیشنهاد دادن برا قلب جنین و رشدش  چیزی دیگه ای پیش ...

والا من چیزی به ذهنم نمیرسه.......

آب زیاد خوردن و به پهلوی چپ خوابیدن خونرسانیو بهتر میکنه......

انارم خوبه برا خونرسانی......

من طبعم سرد بود انار شیرین میخوردم......

انار ترش طبعش سرده.....

انار شیرین گرم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها، فکر کنم انتقال منم عقب افتاد نظر دکتر زر نا نی این بود، حالا دارم میرم رو یان ببینم چی ...

عقب افتادن بهتر از منفی شدنه عیبی نداره!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان...میگم عکس رنگی انجام بدم ضرری نداره??میترسم انجام بدم...خودم.مشکلی ندارم بازم لازمه انج ...

عزیزم عکس ننداخته از کجا میدونی مشکلی نداری؟

جیگر علم غیب داری؟

خیلیامون عکس رنگیم انداختیم و بازم ظاهرا مشکل نداشتیم اما کلکسیونر مشکل بودیم حالا تو بدون عکس رو چه حسابی میگی قطعا مشکل نداری؟

من نمیگم حتما مشکل داری ایشالله که نداری......

اما بذار روشنت کنم:

من تخمکگذاریم مرتب بود،پریودام منظم بودن، سونوهام نرمال بودن، عکس رنگیمن نرمال بود، حتی خیلی از آزهایی که مطمئنم تا الان ندادیم برا من نرمال بود حتی آزی که برا آندومتریوز میگیرن برا من نرمال بود حالا ببین با این همه نرمال چه قدر مشکل داشتم:

آندومتریوز داشتم.......

ژن غلظت خون داشتم.....

نقص ایمنی داشتم.....

عزیزم عکس رنگی نه تنها ضرر خاصی نداره حتی اگه لوله هات تا حدی بسته باشه باعث باز شدنشونم میشه و خیلیا بعد انداختن عکس رنگی طبیعیم باردار شدن......

فقط آنتی بیوتیک تجویزی برا عکس رنگیتو مرتب بخوری جای نگرانی نیست!!!!!

والا من چیزی به ذهنم نمیرسه....... آب زیاد خوردن و به پهلوی چپ خوابیدن خونرسانیو بهتر میکنه...... ...

ممنونم آنا جون

سلام دوستان روز همگی خوش امیدوارم روزی برسه هممون بياييم اینجا و فقط از غربالگری و زایمان این چیزها ...

والا راستشو بخوایی من ذخیرم بعد دو تا پانکچر یعنی ۱۲ تخمک بالغ اصلا نابالغهارو حساب نکردم از ۱/۴ رسید به ۱/۱۸ حالا فاصله زمانی یه سال پریود شدنم در نظر بگیر.......

نهایت ۰/۲۲ کم شده!!!!!

مال تو اصلا بگو ۱ احد یا اصلا دو واحد کم بشه الان تازه میرسیدی به حد نقطع شروع من!!!!!!!

علت باید چیز دیگه ای باشه!!!!!!

عزیزم عکس ننداخته از کجا میدونی مشکلی نداری؟ جیگر علم غیب داری؟ خیلیامون عکس رنگیم انداختیم و بازم ...

همونو بگو.منم اینقدر مطمئن بودم مشکل ندارم همش میگفتم بابا اگه جریان پلی کیستیک بودنمه که مهم نیست اخه چه ربطی داره به میکرویه ناموفق .ولی الان میبینم بله مشکلم ایمنی بوده

به خاطر لکه بینی نه بهار جون رفتم زر نا نی گفت نمیتونی انتقال بدی ،یه سری آز نوشت که انجام بدم،الان ...

عزیزم + فکر کن همینکه سرسری نفرستنت تو سیکل نعمتیه به خدا!!!!!

سلام دوستاي خوبم، من دكترم خيلي دوست دارم چون باهاش نتيجه گرفتم ولي خيلي سرش شلوغه و بد اخلاقه دكتر ...

عزیزم اتفاقا اگه غربالگریا و کنترل باردعری زیر نظر دکتری باشی که تو این زمینه دقتش بیشتره بدم نیست هر جا هم نیاز بود از دکتر ال یاسینمشاوره میگیری.......

باز فکراتو بکن ببین با کدوم راحتتری......

عزیزم + فکر کن همینکه سرسری نفرستنت تو سیکل نعمتیه به خدا!!!!!

آنا جان سلام، اجازه هست یه مطلبی رو اینجا عنوان کنم؟ البته به طور غیر مستقیم به میکرو ربط داره. در مورد هزینه میکرو هست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
والا راستشو بخوایی من ذخیرم بعد دو تا پانکچر یعنی ۱۲ تخمک بالغ اصلا نابالغهارو حساب نکردم از ۱/۴ رسی ...

انا جون مثلا چی علتی؟ بعد آل اچ م پایین بود به نظرت بده -؟تخمدان هام کوچولو شدن چرا؟ از کجا بفهمم. آین دکتر ها هم جواب درست حسابی به آدم نمی دن 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .