2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
سلام صبحتون بخیر ثمین جان خیلی خوشحال شدم بخدا تا صفحه هارو خوندم اصلا داشتم سکته میکردم! انشاله هرچ ...

ممنونم سارای عزیز.خیلی روز سختی بود برا خودم انشالله دیگه هیچکس استرس دیروز من براش پیش نیاد واقعا روز بدی بود خداروشکر تهش خوب بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها ببخشین بنظرتون من با شرایطی ک گفتم آی یو آی برام جواب میده یا باید آی وی اف کنم حتما؟دار ...

عزیزم به نظرم با توضیحاتیکه دادی بهترین کار همون میکرو هست هم وقت از دست نمیدی هم اینکه تخمک هر دو تخمدانت به درد میخوره........

ذخیرتم هدر نمیره!!!!!!!!

این همه دارو بگیری بعد به درد نخوره تخمکات خوب حیفه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستاي خوبم سلام ثمين جون تبريك، من قندم لب مرزه ، نميدونم چيكار كنم هيچي هم نميشه خورد همش گشنمه كس ...

سلام عزیزم ممنونم عزیزم توروخدا برام دعا کن دیگه این استرس هایه لعنتی دست از سرم بردارن.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان منم از 2 تا تخمکام یه دونش جنین شده نمیدونم خدا رو چطوری شاکر باشم😢😍

بازم خداروشکر .جنین چند روزه شد؟

آنا جون غیر از خرمایی که لاله ی سرخ عزیز بهم پیشنهاد دادن برا قلب جنین و رشدش  چیزی دیگه ای پیشنهاد میدید بهم یا چیزی نیست؟

سلام بچه ها، فکر کنم انتقال منم عقب افتاد

نظر دکتر زر نا نی این بود، حالا دارم میرم رو یان ببینم چی میگن...

یه سری ازمایش برام نوشته گفت جوابش و آوردی نظر قطعی میدم..

بچه ها دعا کنید برام...لطفا

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

فقط نمیدونم ال دی رو خوردم الکی لکه بینی هم گرفتم ،حالا باید بپرسم ،

اگر رو یان نظر دکتر رو نپذیره چی ؟

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بچه ها ما هم امروز بعد از کلی فراز و نشیب رفتیم دکتر هم نوبت ایمونولوژی داشتم هم زنان اولش که ماشین ...

سلام لاله جون، خوشخالم كه همه چيز امروز خوب پيش رفت، نميدونم منو يادتون هست يا نه؟ من قرار بود وارد سيكل بشم كه كيست پنج سانتي زدم، دكتر گفت اين ماه بگذره اگه با پري از بين نرفت ال دي ميده، كه انشاالله از بين ميره، بعدش قرار شد هيسترو و خراش و شروع سيكل باشه، ولي من بعد ازماجراي سها ستاره جون كه بعد از هيسترو آندومترش رشد نكرد، ميخواستم از دكتر بخوام بدون هيسترو سيكل رو شروع كنه، خوشحال ميشم نظرت رو درباره هيسترو بدونم؟

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام بچه ها ببخشین بنظرتون من با شرایطی ک گفتم آی یو آی برام جواب میده یا باید آی وی اف کنم حتما؟دار ...

عزیزم با توجه ب اینکه 4 سال اقدام کردید و نشده بهتره وقتتو ب هدر ندی و بری برای ای وی اف انشالله ک نتیجه میگیری و مادر میشی

سلام دوستان...میگم عکس رنگی انجام بدم ضرری نداره??میترسم انجام بدم...خودم.مشکلی ندارم بازم لازمه انج ...

سلام دوستم...عزیزم عکس رنگی بهتره انجام بدی اگه مشکلی باشه چه از لحاظ ساختار رحم و بسته بودن لوله توی عکس مشخص میشه