2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست

دوستان ميخوام يه چيزي بهتون بگم يعني راستش يه كاري كه خودم انجام ميدم و هميشه برام جواب داده دوست دارم شما هم بدونين شايد بدردتون بخوره

من يه دفترچه دارم به اسم دفتر شكرگزاري هر روز چندتا جمله شكرگزاري مربوط به اون روز رو توش مينويسم و بخاطرش خداروشكر ميكنم. جملات خيلي كوتاه و ساده

وبعد هم يه ارزويي كه برام مهمه رو مينويسم و پيشاپيش بخاطر براورده شدنش خداروشكر ميكنم. 

واقعا معجزه ميكنه محاله خدا شاكر بودن بنده اش رو جواب نده. من هرشب تو دفترم مينويسم خدايا از اينكه منو لايق دوباره مادر شدن دونستي و يه بچه ي سالم و صالح بهم ميدي ازت سپاسگزارم. حتما انجام بديد شك نكنيد كه خدا بهترين ها رو براتون رقم ميزنه

من یه بارم با انا نود و چهار حامله بودم قلب نداست البته همه جنینام پی جی اس کرده بودم و سالمه کذوموز ...

چقدر بد.یعنی بخاطر سرم اینجوری میشه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ميخوام يه چيزي بهتون بگم يعني راستش يه كاري كه خودم انجام ميدم و هميشه برام جواب داده دوست دا ...

من حتما انجام ميدم، من اعتقاد دارم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام خانما خوبید من اومدم . بخدا چون دیدم چند تا از خانما ازمایششون منفی شده و از اتفاقی که واسه افس ...

واي عاطفه جون مباركت باشه خانمي ، ان شا الله كه به سلامتي باشه عزيزم ، خيلي خيلي خوشحال شدم . 

نه سونو گرافی رفتم دکترم این سونوگراف رو قبول داشت منم رفتم اونجا .والا نوشته ساک حاملگی 2م.م   ...

ثمين جون خدا رو شكر خانمي ، ديگه تو رو خدا استرس نداشته باش ، همه چيز رو بسپار به خدا ان شا الله كه همه چيز خوب پيش ميره برات .

راستش حرفتوگوش کردم ولی خیلی نگشتم فقط دوتاداروخونه گشتم واسه مرک آلمان ولی نداشتن همون کارماهم مجبو ...

سلام عزیزم
من تازه الان رسیدم خونه و دارم تو پستا دنبال پیام ثمین میگردم بگردم ببینم چی شد بلاخره

اخرش کارایی که امروز تو مطب کردیم و تصمیمی که گرفتیم هم مینویسم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دکتر گف مشخص نیس تنبلیه یا نارسایی یا یائسگی زودرس.من پریودام خیلی منظمه پرمویی و چاقی و اینام ندارم ...

عزیزم تو تنبلی اف اس اچ بالا نمیره!!
ال اچ بالا میره

یائسگی و نارسایی هم هر دو یکی هستن

دکترت کیه گلم؟ که این جوری راهنمایی کرده؟
یا خودت بد متوجه شدی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم ازم منفی شد.دارم میترکم.میشه زود رفته باشم

عزیزم زود رفتی
مگه 3 شنبه نباید از بدی اخه
اشتباه کردی عزیزم
بمون تا روز ازت

سلام خانما خوبید من اومدم . بخدا چون دیدم چند تا از خانما ازمایششون منفی شده و از اتفاقی که واسه افس ...

خدا رو شکر
خدا رو به اندازه ی همه ی قدرت و رحمت و بزرگیش شکر که خوش خبر اومدی
امیدوارم طلسم رو شکسته باشی و از این به بعد همیشه خبرهای خوب تو گروه باشه

ذخیرت خوبه ولی اف اس هاش بالاست........ من همین ذخیره حدود یک رو داشتم اما اف اس هاش ۹ یه کم از مرز ...

عدد ذخیره رو به یائسگی هست یا همون نارسایی تخمدان
اف اس اچ هم برای همین بالاتر از رنج هست
البته عدد ذخیره خوبه برای همین با سیکل مناسب حتما تخمک های خوبی خواهد داشت

آنا جون بحث سرم رو باهاش کردم میگه باید اول بارداریت تثبیت شه بفهمیم قلبش تشکیل شده بعد سرم رو میزنی ...

ثمین من امروز دیگه مردم و زنده شدم خداییش
هر کسی تو مطب دیدم که قد بلند و هیکلی بود گفتم ثمینه یعنی؟
دلم میخواست از مامای دکتر بپرسم اون خانمی که بار 13 ام انتقالش هست امروز اومد چی شد
اما تحمل کردم تا بیام خونه و ببینم

فدات شم خدا رو شکر که ساک داخل رحم هست
امیدوارم صدای قلبش هم بشنوی

عدد سی دی 19 و 56 و 56+16و 19+5 رو بگو ببینم چند بودن
تا ببینم چقدر با من تفاوت داشتن و واقعا نیاز به سرم داشتی یا نه