2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
آنا جون عزیزم من اونسری رفتم سونو گفت ۴ هفته الان بعد دو هفته رفتم سن بارداری رو زده ۷هفته +_ ۵ روز& ...

عاطی جون تویه 4هفته اندازه ساکت چند بود؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوب این کجاش بد بود عزیز؟

اون قسمت مشکوک و اون یک هفته بعد .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با لی لا جون هم عقیدم....... اینجا هستیم کنار هم باشیم و فشار همو کم کنیم...... عزیزم ببین نمی ...

الهی فدات.دقیقا، خودش از استرس بیچاره شد،هلاک کرد خودشو این دختر. سوگل میگفت استرسی هستم،اما فکر کنم ثمین رو دیده،غلاف کرده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خخخخخ الانم که جوابش خوبه باز نگرانه

من خلم بابا

رو ز سیزده بود.خو دکترم روز هفده از نوشته بود.بتام یک بود.نمیدونم چیکار کنم بازم برم از یا دیگه امپو ...

چرا آمپولات رو نزنی؟! حالا کو تا هفدهم،نکنی یه وقت اینکارو ها،که کشتمت.

آنا جون عزیزم من اونسری رفتم سونو گفت ۴ هفته الان بعد دو هفته رفتم سن بارداری رو زده ۷هفته +_ ۵ روز& ...

عزیزم میشه ۷ هفته اون پنج مثبت منفیم تلرانسشه یعنی یه بازه ده روزه تلرانس داده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عاطی جون تویه 4هفته اندازه ساکت چند بود؟

عزیزم من اندازش فک کنم ۶ میلی بود البته دکتر سونو اشتباه گفت ۴  هفته انگار بیشتر بودم چون الان بعد دو هفته رفتم زده ۷ هفته و چند روز احتمالا اونموقع ۵ هفته بودم . عزیزم نگران نباش شما افت بتا نداشتی پس حتما داره رشد میکنه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
انا به خداااااااا عشقییییییی مهرررربوووونم 

فدات جیگررررررر

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من هر لحظه دعا میکنم از خدا هر چی میخوای بهت بده، ایشالله در اینده داماد گل و نوه های تپل مپل 

عزیزمی........

ایشالله جشن مامان شدن تک تکتونو ببینم........

منم با لی لا جون هم عقیدم....... اینجا هستیم کنار هم باشیم و فشار همو کم کنیم...... عزیزم ببین نمی ...

مرسی آنا جون بخدا با دونه دونهی کلماتت اروم میشم.بخدا من اصلا آدمی نیستم که هی نق و نوق کنم و غربزنم.امروز وسط خیابون چنان زاری میزدم که همسرمم نمیتونست آرومم کنه .دلم میخواست در ماشین رو باز کنم خودمو پرت کنم بیرون.خیلی روز بدی بود خیلی خیلی زیاد.بازم معذرت میخوام استرستون رو بردم بالا شرمنده ی تک تکتون هستم بخدا دست خودم نبود .

بچه ها من امروز روز هشتم سيكلم بود دارو گونال اف و پرگوريس و اورگالوتران ميزدم  رفتم سونو دكتر گفت سه تا فوليكول ١٤ سه تا ١٣ و پنج تا ١٢ دارم و اندومتر ٨ سه خط

به نظرتون خوبه؟گفته داروها رو تا دوشنبه ادامه بدم يكشنبه برم سونوي مجدد

من خلم بابا

دور از جونت. به قول آنا جون حق داری بعد اینهمه منفی.اما عزیزم اون روزا گذشت،حالا که نینی تو دلته، ساکشم که بسته. به خدا هم درحق خودت هم بچت هم همسرت داری ظلم میکنی.راستی لباساش رو بیار کیف کن،به جای اینهمه استرس روزی یه عکس از لباس نی نیت بذار مام کیف کنیم

خخخخخ الانم که جوابش خوبه باز نگرانه

دیگه چی بگم........

به خدای روی سوگل جون اون زمان رو سفید کرده اساسی!!!!!!!!

سوگل جون این زمان که دیگه مامان جسوری شده.......

خدا گل پسرشو صحیح و سالم بذاره بغلش........