2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
خانمای باردار میشه بگید تا چند هفتگی داروها قط میشه من الان روزی ۳ تا استرادیول و دو تا پروژسترون و ...

عزیزم والا من استرادیولم هفته ۱۴ کم و قطع شد، پروژسترونم هفته ۱۲ تبدیل به پرولوتون شد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب الان دو تا داری از فردا تا سه روز یکی بخور....... بعد سه روزم نصف کن بخور....... بعد سه ...

ینی انا جونم سه روز اخر ک نصف قرص رو یک روز درمیون خوردم بعدش دیه نخورم؟

بلاخره اونی ک باید میاد و... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون قسمت مشکوک و اون یک هفته بعد .

خوب تا وقتی که قلب جنین تشکیل نشه و مخلفاتش علنا خودی نشون ندن مشکوک محسوب میشه دیگه.......

خوب چون سونو زود بوده باید برا تایید قطعی بارداری یه هفته بعد بری این جاش نگرانی داشت؟

میخواستی دست و پاهاشم نشون بده یا حتی انگشتاشو؟

تعارف نکنیا!!!!!!

مژه هاشو چی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من امروز روز هشتم سيكلم بود دارو گونال اف و پرگوريس و اورگالوتران ميزدم  رفتم سونو دكتر ...

اره عزیزم خوبه ایشالا این چند روز بزرگتر میشن ضخامتت واسه روز هشت خیلی خوبه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
دوستان آدرس مطب خانوم دکتر ط ر ا ز ی اینه: روزها ویزیت ظاهرا از اول آبان ۹۶ تغییر کرده و شده: ساعت ...

مررررررسی واقعا ممنون نمیدونم چی بگم بابت زحمات بی چشم داشتت

خدایا من و همسرم عاشق نی نی هستیم نکنه به دلمون بزاری هرکی دوسداره برامون دعا کنه ......
الهی فدات.دقیقا، خودش از استرس بیچاره شد،هلاک کرد خودشو این دختر. سوگل میگفت استرسی هستم،اما فکر کنم ...

دقیقا.......

الان سوگل جون تو مسابقات جسارت شرکت کرده.......

مدالم آورده.......

بنده خدا الان بیاد ببینه غیبشتو میکنیم گوشمونو میکشه!!!!!!!

منم از ترس همه غلافم.امروز هی زور زدم یکم گریه کنم نشد گریه هام تموم شده سشمین بارم بود.

فدات بشم افسون جون.......

عزیزم میدونم سخته اما توروخدا بچسب به زندگیت عزیزم......

از زندگیت لذت ببر.......

لحظه هاتو از دست نده!!!!!

به خدا همون یکی به دونت دنیاته!!!!!!

خب خداروشكر. خيلي نگران بودم اخه فكر ميكردم اگه اوضاع خوبه چرا دوباره اينهمه دارو داده

عزیزم بعضی وقتا روز ۱۲ سیکل هم دارو میدن حتی تا ۱۶ هم من شنیدم باید فولیکول ها به او اندازه ای که میخان برسن . به نظر من واسه روز ۸ مال شما خوب بوده ایشالا احتمالا پانکچرت ۱۲.۱۳ سیکلت باشه . به امید خدا بعدش واست انتقال بدن . مشکلت چیه فدات ؟

فعلا یه هفته بعد می رم سونو که مشکوک به حاملگی خارج از رحم نباشم

افسون جان خیلی متاسفم برات

برای خوشبختم خیلی ناراحت شدم

تولد همسرش بود😢😢

افسون شما تپ این چند بار که گفتید

بار اول بود مثبت شدید؟. یا سابقه سقط دارید؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
بچه ها من امروز روز هشتم سيكلم بود دارو گونال اف و پرگوريس و اورگالوتران ميزدم  رفتم سونو دكتر ...

عالیه عزیزم.......

ایشالله کلی تخمک عالی و جنین تپل مپل خواهی داشت......

عزیزم آب زیاد بخور......

کار سنگین نکن.....

جارو نکش.......

روزی یکی دو تا سفیده تخم مرغم بخور برا تقویت تخمکاتم خوبه......

گوشت و مرغ و ماهیم بخور.......

فعلا یه هفته بعد می رم سونو که مشکوک به حاملگی خارج از رحم نباشم

ایشالا که نیستی خدا کنه رشد کنه یکیشون عزیزم اگه هم رشد نکنه بتا داره خودش پایین میاد جای نگرانی نیست