2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
همینطوریه...تومراکزناباروری انجام دادیم مشکل اینحاست ک تعداده ثابت نمیمونه واسه همین طبیعی نشده...ای ...

عزیزم ۱۸ میلیون کم نیستا.......

ایشالله جواب میگیرین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز همش اون تايپيك بودم ديدم بچها گفتن حتما بيان اينجا هم ي سر بزنين، اومدم،ممنون بابت راهنما ...

آره آصف تهران .. عکس رنگی بگیر .. احتمالا سپ سپتوم باشی .. و همون شهرت يه عمل ساده نیم ساعته هست اصلا نگران نباش 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عشقم میشه آدرسشو حدودی بهم بگی مترو خور هست ممنونم

عزیزم صفحه پنج آدرس حتی کروکی مطب رو گذاشتم الان مسیرهای مترو خورشم میذارم واست........

اینم شمارش:

22315955

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان آدرس مطب خانوم دکتر ط ر ا ز ی اینه:

روزها ویزیت ظاهرا از اول آبان ۹۶ تغییر کرده و شده:

ساعت کاری مطب خانوم دکتر از اول آبان شنبه یکشنبه و سه شنبه شده

بزرگراه رسالت، نبش خیابون همایی یا همون ۱۶ متری اول مجیدیه جنوبی، ساختمان پردیس همون ساختمانی که نبشش بانک انصاره، طبقه اول

کروکی مطب رو صفحه ۵ تاپیکمون (تاپیک بارداری با میکرواینجکشن) گذاشتم شاید به دردتون بخوره!!!!!

و اما مسیر مترو خور!!!!

قبلا فقط دو تا خط بودن، خط فرهنگسرا صادقیه و خط حرم تجریش هر دو مناسب بودن برا اومدن به مطب!!!!

۱. خط فرهنگسرا صادقیه که ایستگاه سرسبز پیاده بشی بعدش سوار بی آر تی های علم و صنعت-بیهقی به سمت بیهقی بشی ایستگاه ۱۶متری پیاده بشی طبق کروکی میرسی به مطب!!!!

۲. خط حرم-تحریش ایستگاه مصلی پیاده بشی این دفعه بی آرتی بیهقی علم و صنعت و به سمت علم و صنعت سوار شی ایستگاه ۱۶ متری پیاده شی طبق کروکی میرسی مطب!!!!

۳. یه خط جدید هست فکر کنم برا اونایی که از راه آهن میان به درد میخوره!!!!

راه آهن سوار مترو میشن ایستگاه خواجه عبداله پیاده شن یکم پیاده روی داره تا مطب....

از خواجه عبداله در امتداد بنی هاشم به سمت جنوب بیایین میرسین به بزرگراه رسالت بعد برین اون سمت بزرگراه و به سمت شرق برین بعد استاد حسن بنا میرسین به ۱۶ متری و بانک انصارو که ببینین ساختمون بغلش مطبه!!!!

به نظرم برا کسایی که با اتوبوسای بین شهری آرژانتین (ترمینال بیهقی) میان نیازی به مترو نیست همون داخل ترمینال سوار بی آرتی های بیهقی علم و صنعت بشن ایستگاه ۱۶متری پیاده شن یه راست طبق کروکی میرسن مطب!!!!

آنا جون عزیزم من اونسری رفتم سونو گفت ۴ هفته الان بعد دو هفته رفتم سن بارداری رو زده ۷هفته +_ ۵ روز 

من ۳۰ آذر جنین ۵ روزه انتقال دادم الان درسته دیگه ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام خانوما، متاسفم براي دوستاني كه آز منفي داشتن، خوشحالم براي آتي و ثمين جون كه اول سكته دادن بعدش ...

نه عزیزم همه نمیزنن و واسه همه هم خوب نیست.......

میبینی برا ثمین جونم که نقص ایمنی داره هنوز تجویز نکرده.....

عزیزم منم سرم رو تا ماه ۶ بارداری داشتم به خاطر نقص ایمنیم......

تویه سونوم نوشته :در داخل کاویتی رحم یک ساک حاملگی مشکوک به قطر 2 م م معادل حاملگی 4هفته دیده میشود. ...

چرا بهم ریختی؟ همش خوبه که. بعدم خیالت رو راحت کنم این دکترا با هیچکس تعارف ندارن،وقتی گفته خوبه،حتما خوبه وضعیت.بعدم من کاملا با آنا جان موافقم برای سرم زودتر با یه ایمونولوژ مشورت کن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم اون قسمتشو یه سکته زدم به خدا....... جرات نمیکردم بقیه شو بخونم........ خدارو شکر که خبر خوبی ...

دور از جونت،منم به خدا.خداروشکر بخیر گذشت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ثمین جونم اشتباه برداشت کردی،من نمیگم چرا به ما میگی.اصلا هدف آنا جون از این تاپیک همینه.ما همه میگی ...

منم با لی لا جون هم عقیدم.......

اینجا هستیم کنار هم باشیم و فشار همو کم کنیم......

عزیزم ببین نمیدونم اون پستمو دیدی یا نه.......

لی لا جون دنبال راه تنبیه واست بود البته به شوخی.......

من گفتم خودآزاری ثمین جون بدترین تنبیه واسشه......

عزیزم حرف ما اینه خودتو انقدر آزار نده......

ببین ماها خیلیامون امروز استرستو داشتیم اما میتونم قسم بخورم یه هزارم استرسی که کشیدی نیست چون هیچ کس نمیتونه درک کنه بعد ۱۲ بار منفی حالا + شدی و هر آن استرس از دست دادنشو داری یعنی چی.....

اینو هیشکی به اندازه خودت نمیتونه تصور کنه......

ماها یه جورایی درد مشترک داریم اما امروز تو بودی که بیشترین و سنگین ترین فشارو داشتی......

منظورمون اینه به خودت رحم کن!!!!!!

خانمای باردار میشه بگید تا چند هفتگی داروها قط میشه من الان روزی ۳ تا استرادیول و دو تا پروژسترون و اکویین دارم همچنین متفورمین و ا اس آ و فولیک اسید ‌. 

از مامان کتایون و رز عزیز امروز خبری نبود   

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
تویه سونوم نوشته :در داخل کاویتی رحم یک ساک حاملگی مشکوک به قطر 2 م م معادل حاملگی 4هفته دیده میشود. ...

خوب این کجاش بد بود عزیز؟