2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست
والا به نظر من دکترا تقریبا در یه حدن....... دکتر من طر ازی بود....... من نسبتا قبولش دارم چون هم ...

مرسی عشقم میشه آدرسشو حدودی بهم بگی مترو خور هست ممنونم

خدایا من و همسرم عاشق نی نی هستیم نکنه به دلمون بزاری هرکی دوسداره برامون دعا کنه ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون،دكترم كساييانه ،دكتر خوبيه ؟؟گفت اگه دو شاخ باشه بايد عمل كني 

اسمشوشنیدم ولی نمیشناسمش،انشاءالله ک نیست ولی اگرم بودخداروشکرک باعمل خوب میشه دیگه هم نگران نباش عزیزم

ما شيراز زندگي نميكنيم،رفت وامد هم برامون ي ذره مشكله از اون طرف هم خدايي نكرده مشكلي باشه ،خانواده شوهر درك ندارن ومدام دنبال حرف وچقدهم شوهر بچه دوس داره،همين حالاش هم بعضي وقتا سركوفتش رو ميزنه

سلام خانوما، متاسفم براي دوستاني كه آز منفي داشتن، خوشحالم براي آتي و ثمين جون كه اول سكته دادن بعدش شكر خدا خبر خوش دادن، فقط من يه سوال دارم اين سرم كه ثمين جون بايد بزنه، همه اي وي افيا ميزنن؟ من وارد سيكل نشدم فقط ميخوام بدونم كه اگه دكتر تجويز نكرد ازش بخوام بنويسه، ممنون ميشم جواب بدين

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
ما شيراز زندگي نميكنيم،رفت وامد هم برامون ي ذره مشكله از اون طرف هم خدايي نكرده مشكلي باشه ،خانواده ...

میدونم درک میکنم ولی لازم نیست خونواده شوهرتون چیزی بدونن،باهمسرتونم صحبت کنید وبگیدک این مسیله یه مشکل مشترکه وهمه چیزب هردوطرف بستگی داره حتمادرک میکنن

شوهرتونم آزمایش داده؟مشکلی نداشتن؟

ممنون،دكترم كساييانه ،دكتر خوبيه ؟؟گفت اگه دو شاخ باشه بايد عمل كني 

نه اصلا عمل نکنی ها .. منم مشکوک به دوشاخه بودم بعد رفتم پیش آصف جاه لاپرا شدم تشخیص سپتوم داد اتقاقا دوشاخه اصلا نباید عمل شه لطفا برو تاپیک رحم دو شاخ باد .. .. .. .. از اول بخون اگر ميشه عکس رحم ت بفرست ببینم دوشاخ هستی چون من دو سال دنبال این موضوع بودم ديگه تشخیص ميدم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
بخدا شرمنده ی همتونم.اصلا دوست ندارم استرسمو بهتون منتقل کنم ولی ببین چقدر درمونده میشم میام بیان می ...

ثمین جونم اشتباه برداشت کردی،من نمیگم چرا به ما میگی.اصلا هدف آنا جون از این تاپیک همینه.ما همه میگیم استرس برات سمه عزیزم. میگیم خودت استرس نداشته باش،وگرنه اینجا مطرح میکنی حداقل اینه که کمک میکنه سرت گرم میشه استرست کم میشه.

تازه زایمان کنی کل گروه میایم تالش،تلافی اینارو سرت درمیاریم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ثمین جونم اشتباه برداشت کردی،من نمیگم چرا به ما میگی.اصلا هدف آنا جون از این تاپیک همینه.ما همه میگی ...

فدات بشم خواهری.لی لا جون متن سونومو بذارم میبینی؟زیرش ی چی نوشته دوباره بهم ریختم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جونم زنگیدم طرازی گفت ک سه روزهروز یدونه پردنیزلون بخوربعدش یک روز درمیون کن وبعد قطع کن من نفهم ...

عزیزم خوب الان دو تا داری از فردا تا سه روز یکی بخور.......

بعد سه روزم نصف کن بخور.......

بعد سه روزم همون نصف رو یه روز در میون بخور......

نگران نباش باید اینجوری کم کنی بعد قطع کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه اصلا عمل نکنی ها .. منم مشکوک به دوشاخه بودم بعد رفتم پیش آصف جاه لاپرا شدم تشخیص سپتوم داد اتقاق ...

امروز همش اون تايپيك بودم ديدم بچها گفتن حتما بيان اينجا هم ي سر بزنين، اومدم،ممنون بابت راهنمايي هاتون ،اصف جاه تهرانه؟؟من هنوز عكس رنگي نگرفتم

تویه سونوم نوشته :در داخل کاویتی رحم یک ساک حاملگی مشکوک به قطر 2 م م معادل حاملگی 4هفته دیده میشود.سونوی مجدد یک هفته بعد جهت تایید حاملگی داخل رحمی توصیه میشود.ضایعه فضاگیر در آدنکسها به چشم نمیخورد.مایع ازاد در لگن مشهود نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دكترم گفته احتمالا رحمم دوشاخه😥

عزیزم  خیلی رخم دوشاخ دیدم تا هقته چهل بچه رو نگه داشتن اتفاقا دوشاخ عمل نداره در واقع دوتا رحم داری .. ولی بعضی از دکتر ها یعنی بیشتر شون رحم گه وسطش سپت وم داره رو می گن دو شاخ .. برو اون تاپیک کامل بخون اطلاعات بالا ميره در این بااره 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .