2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047258 بازدید | 684583 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تحرکش 70درصد...مورفولوژیش هم نرماله..فقط تعداد18ملیونهیواگفتن ای یوای

اگه این تست اسپرم رو مرکز ناباروری داده آی یو آی هم یه راه حله ولی من کلا آی یو آی رو برا خانومایی که مشکل تخمکگذاری دارن مناسب میدونم......

خوب اگه اینطور بود که طبیعیم باردار میشدی......

باز یه بار امتحان کن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم ازم منفی شد.دارم میترکم.میشه زود رفته باشم

واقعا باور نمیشه بتات چند بود؟

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
اگه این تست اسپرم رو مرکز ناباروری داده آی یو آی هم یه راه حله ولی من کلا آی یو آی رو برا خانومایی ک ...

همینطوریه...تومراکزناباروری انجام دادیم مشکل اینحاست ک تعداده ثابت نمیمونه واسه همین طبیعی نشده...این راهم امتحان میکنم تاببینم خدابازمیخادچجوری امتحانم کنه...کاش حداقل بهم صبروطاقت داده بودباای همه مشکل...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
ببین فکر کنم بهتره سرم رو اگه قراره بعد قلب بده الان بده خوب....... دقیق نمیدونم چی بگم اما خوب پرد ...

باشه عزیزم ممنونم.نمیدونم چه اصراری داره سرم رو نده بابا من میخوام بخرمش اه انگار میخوام بگم خانم دکتر این سرم رو برام بخر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان نگفت کی دوباره بری؟

اون جسم خارجی تویه محوطه ی خارج رحم نگفت چیه/.؟چقدر امروز روز بدی بود خیلی داغون شدم هنوزم به خودم نیومدم پاهام به شدت درد میکنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جووونم میشه بدون دکترتون کی بوده وچه کسیو بیشتر قبول داری؟

والا به نظر من دکترا تقریبا در یه حدن.......

دکتر من طر ازی بود.......

من نسبتا قبولش دارم چون هم میتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم هم برا مریض وقت میذاره هم تکی ویزیت میکنه و ضمنا زودتر از خیلی از دکترا به بررسیهای تکمیلی اهمیت میده......

اما خودمم خیلی حوایم بود و سعی میکردم کورکورانه جلو نرفتم و مطلق مطلق تسلیم نباشم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خيلي نگرانم ،شيرازيا لطفا ي جاي خوب معرفي كنين🙏🙏

سلام عزیزم،نگران چرا؟من برای عکس رنگی رفتم رادیولوژی وسونوگرافی دکترمنصوریان توی بلوارزند،حدفاصل باغشاه و20متری،ساختمون 490

دکترم معرفی کرده بود 

ی سوال؟مگه نمیگن با بتایه زیر 1000 ساک دیده نمیشه ؟پس بتای 409من چطوری ساک 2م.م به این کوچیکی دیده ش ...

عزیزم گفتنارو ول کن خیلی به این اعداد و ارقام فکر نکن!!!!!!

به هر حال تو سونو دیده از خودش که نمیگه......

ممکنه چیزی باشه نبینن اما چیزیو که دیدن دیگه دیدن!!!!!!!

اون وقت کسی که بتای پایین باردار شده حالا حالا نهقلب میبینه نه ساک......

بتا خیلیم به این جور مسائل ربط نداره!!!!!