2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684597 پست
ایشالا.ایشالا قسمت همه ی انتظارها به حق بزرگی خدا

خونه پدر همسرم مهمان هستیم،در کمال ناامیدی یه سر اومدم تو سایت،یهو چشمم افتاد به بی بی تو،نمیدونی از خوشحالی نزدیک بود جیغ بزنم بپرم وسط قر بدم اساسی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خونه پدر همسرم مهمان هستیم،در کمال ناامیدی یه سر اومدم تو سایت،یهو چشمم افتاد به بی بی تو،نمیدونی از ...

قربونت بدم ولی نمیدونم چرا استرس دارم اشتباهی باشه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا گفته به هیچ عنوان نیاز نداری عزیزم؟ مگه با حدس و گمان میشه گفت اخه؟ تا کسی عکس رنگی نگیره اصلا ...

لاله جون دکترش دیگه اندش بوده........

ما این همه مینالیم دکترا آزهای تکمیلیو چرا نمینویسن........

دکتر کی عکس رنگیو گفته لازم نیست اون که دیگه جزء پیش پا افتاده ترین الزاماته که دیگه........

به خدا دیگه نمیدونم سرمو کجا بکوبممممممممممم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت بدم ولی نمیدونم چرا استرس دارم اشتباهی باشه

ایشالا که درسته عزیزم. از دست شماها،بی بی مثبت میشه استرس دارین،بی بی منفی میشه استرس دارین. بابا ایشالا مثبته برو حالشو ببر. فکر کن برای سیسمونی،اتاق بچه واکسن و چیزای دیگه.من که به خدا شاد شاد شدم.ایشالا همیشه شاد باشی که شادم کردی. خداکنه رز هم فردا بیاد شادمون کنه.

فدات شم دیگه بی بی ندارم میذارم سه شنبه یهو برم ازمازیش

پس حسابی مواظب خودت باش،،،،خودتو مامان بدون عزیزم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام دوستای گلم خوبین انشالله بارداری هممون باهم بلندبگو ان شااااااااالله

بچه ها لیست کامل کامل آزمایش های لازم برای ناباروری رو میخام کی میتونه کمکم کنه ممنو میشم

خدایا من و همسرم عاشق نی نی هستیم نکنه به دلمون بزاری هرکی دوسداره برامون دعا کنه ......
ایشالا که درسته عزیزم. از دست شماها،بی بی مثبت میشه استرس دارین،بی بی منفی میشه استرس دارین. بابا ای ...

اینجا بودی بوسه بارونت میکردم.اخه این بی بی که عین ادم نسون نداد هزار تا قر و ادفار در اورد ه واسم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
دوستان شما بعد انتقال فرم خاصی دراز میکشین یا میشین؟چهارزانو نشستن مشکل داره؟یا رو پهلو خابیدن؟

لی لی جون هر جوری احساس راحتی میکنی بشین و بخواب و راحت باش........

من چون کلا به پهلو خوابیدنو راحتترم به پهلو میخوابیدم و بالش لای پام میذاشتم.......

موقع نشستنم بالش گودی کمرم میذاشتم.......

چهارزانو هم کلا نمیشینم به خاطر زانوهام.......

اما بهتره جوری که به شکمت فشار بیاد نشینی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم ک جوابمو دادی ان شالله ک هرچی از خدا میخوای به زودی بهت بده  من یع بارداری پوچ و ی ...

عزیزم حتما کاملش کن چون جای ریسک نداره اصلا.......

منفیم غیر قابل تحمله چه برسه سقط.......

ببین من آزهای تکمیلیو برات میذارم چک کن هر چی انجام ندادی مجدد بده........

هموسیستئینتم مجدد بده و حواست باشه گوشت نوری روز قبلش........

اینجا بودی بوسه بارونت میکردم.اخه این بی بی که عین ادم نسون نداد هزار تا قر و ادفار در اورد ه واسم

فداااات قشنگم. یه عالمه بوس به لپ نرم نی نی هات. خدایی حق داری،انقد که این پروسه سخته.انشالله از این به بعدش برات راحت بگذره و خوش.

عزیزم حتما کاملش کن چون جای ریسک نداره اصلا....... منفیم غیر قابل تحمله چه برسه سقط....... ببین من ...

آنا جان میدونی هزینه فریز مجدد یک ساله یا 6 ماهه تو آبان چقدره؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
سلام دوستای گلم خوبین انشالله بارداری هممون باهم بلندبگو ان شااااااااالله بچه ها لیست کامل کامل آزم ...

عزیزم لیستشو آنا جون داره،حتما میاد براتون میذاره،،،،صفحات قبل چند بار گذاشتن،دقیق نمیدونم چه صفحه ای

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
آنا جان میدونی هزینه فریز مجدد یک ساله یا 6 ماهه تو آبان چقدره؟

منم خیلی دوست دارم قیمت های جدید آبان رو بدونم

عزیزم لیستشو آنا جون داره،حتما میاد براتون میذاره،،،،صفحات قبل چند بار گذاشتن،دقیق نمیدونم چه صفحه ا ...

مرسی عشقم

خدایا من و همسرم عاشق نی نی هستیم نکنه به دلمون بزاری هرکی دوسداره برامون دعا کنه ......
سلام دوستای گلم خوبین انشالله بارداری هممون باهم بلندبگو ان شااااااااالله بچه ها لیست کامل کامل آزم ...

دوستان کسی جواب منو نمیدونه