2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
الان سونو جدیدم را نوشتم بالا هر دو ساک نیست یدونه نقطه مشکوک به خارج از رحمی است

وااااای عزیزم مگه دوتا انتقال ندادی سومی از کجا در اومد . یعنی بتا افت کرده از بین رفتن خیلی ناراحت شدم فدات نگران نباش خارج از رحمی نیست چون بتا داره افت میکنه و دو تا ساک کوچیک شدن ؟ درد یا خونریزی نداری 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

[QUOTE=52217981]روز انتقالم دکتر خودم نبود و یه دکتر دیگه برام انتقال داد،و قبل از انتقال گفت کمی عفونت داری و به ما ...[/QUOTE

اگر موردي از عفونت داشتي دكترت متوجه ميشد خودتو نگران نكن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جون عزیزم من قبلا خارج از رحمی باردار شدم بتا خیلی معمولی و خوب رشد میکرد ولی درد زیاد رفتم سونو متوجه شدم واسه شما فک نمیکنم باشه . اگه درد و خونریزی نداری ایشالا خدا به خیر بگذرونه

سلام دوستای گلم...توروخداراهنماییم کنیدک درصدموفقیتم بره بالاتر...میخام برم این ماه برای آی یو آی ...برم پیش دکترخودم برام انجام بده یابرم تومرکزناباروری????چیکارکنم قبلش ک خوب باشه???من خودم مشکلی ندارم...شوهرم مشکل داره....توروخداکمکم.کنید...دوساله انتظارکشیدم نشددیگه نمیتونم صبرکنم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
ساک حاملگی داخل رحم بود خواهریا

دیگه نگران نباشی فدات ساکت اندازش خوب بود ؟ یعنی با این بتا هم دیده میشه حالا نظر دکترت چی هست ؟ یه دونه ساک بود 

خيلي ناراحتم برات عزيزم خيليييي خدا ان شالله خدايي كنه معجزه شه بعدها برات ثمين و خوشبختم خبر ب ...

نمیشه بری دوتا پروژستون با هم بزنی ؟ 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘