2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
عزیزم خارج رحمی که بتا بالا میره..... باز لاله وارد تره اما من فکر نکنم خارج رحمی باشه......

چه میدونم منم شنیده بودم بتا یهو میره بالا ولی این میگه بتای مورچه ای هم از عوامل خارج رحمیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم نگران نباش فکرای خوب بکن...... ایشالله خارج رحمی نیست...... دردهای غیر عادی که نداری؟ مهم ا ...

الان حس درد دارم تویه شکمم ولی مثل درد پریودیه نه بیشتر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه توضیح های خوبی  عزیزم منم باد رحم دارم باید چیکار کرد من هیچ وقت نمیدونستم باید اسمش را چی ...

عزیزم باد واژن طبق تجربیات من دو تا علت داره اما ممکنه دلایل دیگه هم داشته باشه که من فعلا دو تارو میدونم......

۱. شل بودن عضلات واژن و دهانه رحم که با تمرینات کگل قابل درمانه.......

یکی از تمرینات کلگ اینه:

فرض کن میخوایی ادرارت خارج بشه بعد نگهض دار بعد ول کن بعد باز نگه دار......

این منقبض و منبسط کردن اون عضلات رو تقویت میکنه......

تمرین راحتیم هست مقتی درعز کشیدی و نشستیم میتونی انجام بدی حتی سر کارتم میتونی انجام بدی هیشکیم متوجه نمیشه!!!!!

اگه باد واژن با این تمریماتحل بشه معلومه از شل بودن عضلات و ضعفشون بوده......

۲. سرد بودن رحم:

برا درمان رحم سرد دو حالت داره......

طبع سرد با رحم سرد

طبع گرم با رحم سرد......

اون طور که متوجه شدم شما طبعت سرده و رحمتم اگه سرد باشه معمولا واژن و زیر شکت سرده......

یعنی علاوه بر دست و پاهات زیر شکم و واژنتم سرده خصوصا موقع پری......

موقع پری لک هم داری؟

برا درمان طبع سرد باید سردیجاتو کنار بذاری آب سرد و یخم نخوری......

برا درمان رحم سردم شال و جوراب و کمربند پشم بپوشی و موقع پری حموم نری و خودتو نشوری......

بعد نزد یکی بلافاصله خودتو نشوری......

بعد حموم و نز دیکی آب نخوری.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الان حس درد دارم تویه شکمم ولی مثل درد پریودیه نه بیشتر

عزیزم والا اینطور که از دوستان دیدم درد خارج رحمی غیر قابل تحمله.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا اینطور که از دوستان دیدم درد خارج رحمی غیر قابل تحمله.......

حتما برا من.اولشه .رفته رفته قراره بیشتر شه نمیدونم والا

حتما برا من.اولشه .رفته رفته قراره بیشتر شه نمیدونم والا

عزیزم حالا مگه ثابت شده اینطوری آماده قبول کردنی؟

بیام بزنمت دختر؟

مامانا باید قوی باشن!!!!!!!

همین اولش میخوایی رفوزه بشی؟

میدونم راه سختی رو طی کردی اما دیگه داری به هدف نزدیک میشی......

به کائنات انرژی + بفرست.......

بعد اینهمه سال بتات مثبت بشه بعدم بشه خارج رحمی. لولتم از دست بدی خیلی جالبه بخدا ادم چی بگه دیگه .د ...

چی شده ثمین جون ؟!!!       :-(

آز دومت مگه افت داشته ؟؟

عکس آز رو گذاشتی صفحه چنده برم ببینم

دیر نیست امید هست اما کاش گوش میکردی حرفم رو و نمیگرفتی کارما رو

راستش حرفتوگوش کردم ولی خیلی نگشتم فقط دوتاداروخونه گشتم واسه مرک آلمان ولی نداشتن همون کارماهم مجبورشدن سفارش بدن،امیدبخدا

لاله جان خودت چیکارکردی؟کی سیکلت شروع میشه انشاءالله؟

سلام 

خعلی ناراحتم

قراربوداین سری روز سوم پری برم که دکتر طرازی بهم امپول بده و برم واسه پانکچرکه متاسفانه بیمه تامین ما چون یکسال پرداخت نکردهبودیم بهمون دفترچه نداد و گفت ک باید دوباره ازمایش بده شوهرم ک داد ووقت کمیسون دادن برای 17بهمن ک 20بهمن احتمالادفترچه بدن ....خب چ فایده من الان روز اول پری هستم دورروز دیگ اگ برم همه چی باید ازاد بدم تازه سرم ای وی جی هم دارم رسما بدبخت میشم از طرفی هم بیفته واسه برج بعد خعلی بده تو اسفند خونه تکونی و عید و وای اعصابم خورده اگ این مشکل درس نمیشد تا اخر بهمن نتیجه مثبت یا منفی میکرو مشخص میشد الان بااین اوضاع میفته تو عید و جایی هم نمیتونم برم خعلی ناراحتم چ بهانه ای بیارم اخه ب فامیل   

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
عزیزم حالا مگه ثابت شده اینطوری آماده قبول کردنی؟ بیام بزنمت دختر؟ مامانا باید قوی باشن!!!!!!! هم ...

دکتر گفت حتما خارج رحمیه.فرستاد سونوی اورژانسی.تویه نوبتم

عزیزم باد واژن طبق تجربیات من دو تا علت داره اما ممکنه دلایل دیگه هم داشته باشه که من فعلا دو تارو م ...

چه جالب 

اره لک دارم 

وای مت خیلی تو پریودی حموم میرم 

مرسی رعایت میکنم دیگه 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین