2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست

بچه ها امروز تولد شوهرمه.منم عصر میرم ازمایش میدم اگه مثبت بود واسه کادو تولدش.او را قران دعا کنید واسم.خیلییییییی احتیاج دارم.

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم منفی شدم 😢😢😢

متاسفم عزیزم
امروز چه روز بدیه
اعصاب خودم هم خورده حسابی
این خبرا هم که دیگه ادمو داغون میکنه
خدا خودش بهمون رحم کنه فقط

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون لاله جونم،آره عزیزم من همونم امروزم روز7سیکلمه دیرنیست؟ولی امیدوارم کردی انشاءالله هرچی ازخدام ...

دیر نیست
امید هست
اما کاش گوش میکردی حرفم رو و نمیگرفتی کارما رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزماگه بتا افت کنه قضیش فرق داره با اسنکه ریتمش درست نباشه بتات بالا رفته فقط کم بالا رفته. تو فر ...

آنا جون مامای مطب احتمال خارج رحمی میده .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بعد اینهمه سال بتات مثبت بشه بعدم بشه خارج رحمی. لولتم از دست بدی خیلی جالبه بخدا ادم چی بگه دیگه .در مورد سرم هم پرسیدم میگه اول باید مشخص بشه بارداریت داخل رحم هستش بعد پردنیزولون رو تبدیل به سرم میکنیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم من جات باشم انتقال نمیدم تا تستهای تکمیلیو انجام بدم........ عیدم بهتره سیکلتو نندازی چون تعط ...

آنا جون کمک

من نمیدونستم که پری شدم و شیاف سلیکوژست استفاده کردم.الان انگار قطع شد پری .مشکلی پیش نمیاد.لازم نیست کاری بکنم

بچه ها امروز تولد شوهرمه.منم عصر میرم ازمایش میدم اگه مثبت بود واسه کادو تولدش.او را قران دعا کنید و ...

ایشالله مامانی عزیزم.......

بهترین کادوی تولد میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان شیاف استفاده میکنم...کلی از موادش ریخته تو لباس زیرم...نیازه مجدد شیاف بزارم؟

نه عزیزم اگه حداقل بعد شیاف نیم ساعت دراز میکشی پروژسترونش جذب شده اون قسمت مومش که دفع میشه نگرانی نداره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون مامای مطب احتمال خارج رحمی میده .

عزیزم خارج رحمی که بتا بالا میره.....

باز لاله وارد تره اما من فکر نکنم خارج رحمی باشه......

روند درمانی تورک آنا ادامه: خلاصه کنم من چند قدم رو برا گرفتن نتیجه + انجام دادم: ۱. تشخیص مشکل ...

چه توضیح های خوبی 

عزیزم منم باد رحم دارم باید چیکار کرد من هیچ وقت نمیدونستم باید اسمش را چی بذارم یا اصلا چرا اینطوری میشه میترسیدم به کسی بگم بخنده این اتفاق مشکلی ایجاد میکنه ؟ 

و اینکه منم همیشه پوست بدنم مخصوصا دست و پاهام سرد هست باید برای گرم شدن رحمم چکار کنم 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
بعد اینهمه سال بتات مثبت بشه بعدم بشه خارج رحمی. لولتم از دست بدی خیلی جالبه بخدا ادم چی بگه دیگه .د ...

عزیزم نگران نباش فکرای خوب بکن......

ایشالله خارج رحمی نیست......

دردهای غیر عادی که نداری؟

مهم اینه دکترت در جریان باشه و کنترل کنه.....

آنا جون کمک من نمیدونستم که پری شدم و شیاف سلیکوژست استفاده کردم.الان انگار قطع شد پری .مشکلی پیش ن ...

نه عزیزم موردی نداره.......

نگران نباش اگه پری باشه شیاف دیگه نذاری میاد.....