2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست
سلام آنا جان خوبی شما دختر نازت خوبه  عزیزم من یه سوال داشتم شما توی بارداری انوکساپارین یا هپ ...

عزیزم من همو mthfr هم pai1م هتروزیگوت بود و به خاطر mthfr اگه اشتباه نکنم ب۶ و ب۱۲ و فولیک تجویز میشه و آسپرین و هپاربن و انوکسان و..... برا  جهش پای وان تجویز میشه......

اگه پای وانت جهش نداشته فکر نکنم جای نگرانی باشه........

من آسپرین چون بهم نمیساخت کلا نداضتم اما انوکسوپارینو تا چند روز قبل زایمان و ۶ هفته بعد خوب شدن زخم سزارینم داشتم......

پس احتمالا برات نیاز نیست دیگه داره قطع میکنه......

عزیزم احتیاطا اگه استرس داری با هماتولوژ مشورت کن......

یا راحله توکلی یا زر نانی!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم،من بعد از منفی شدنم الان دو روزه پری شدم؟بنظرتون کی میتونم دوباره انتقال بدم؟ اسفند ...

عزیزم اگه علت منفی شدنت پیدا نشده من توصیه شروع سیکل مجدد ندارم.......

سیکل نچرال یا هورمونی طبع شرایطته و برتری به هم ندارن......

باید ببینی برات کدوم مناسبه!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیییییلی سپاسگذارم که جوابمو دادی .آنا جان از راهنماییت ممنونم. راستی من تو انتقال قبلی شب اول و دوم ...

عزیزم فکر نکنم ربطی به سیلدنافیل داشته باشه......

باز باید ببینی دکترت در موردش چی میگه!!!!!!

انا جون  فقط یه چیزی........تو ام فکر میکنی خراب بوده بی بی چک

عزیزم من کلا تو بی بی تخصص ندارم و شدیدا متنفرم از بی بی برا همین قطعی نمیتونم چیزی بگم......

من بنا رو رو + میذارم ایشالله که خیره!!!!!!

مونا جون متاسفم،خیلی ناراحت شدم،خیلی حالم بد شد.نمیدونم چی بگم که یه کم آروم شی

فدای سرت من دیگه مقاوم شدم  به شکست فقط نمیدونم چه راهی برم دیگه چون جنینم ندارمم پولم دیگه ندارم باید بیخیال بشم فعلا 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

افسون و ثمین و مونا و رز عزیزایشالله امروز روز شادی هر چهارتاتون باشه......

اگه کسیو از قلم انداختم از الان معذرت میخوام......

امروز روز دعا برا سمی۷۱ عزیزه ولی نمیدونم انتقال یا آز یا مورد خاصی داشته یا نه!!!!!!

خلاصه برا تک تک دوستان خیر و خوشی و سلامتی و شادی آرزو میکنم........

ثمین جان حتما سونو داخلی برو لک بینی هنوز داری؟

نه بابا اصلا لک ندارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
افسون و ثمین و مونا و رز عزیزایشالله امروز روز شادی هر چهارتاتون باشه...... اگه کسیو از قلم انداختم ...

آنا جون این چه وضعیتیه به نظرت؟اعصابم داغونه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منوپیور خیلی قویه و ترکیب هر دو تا هرومون اف اس اچ و ال اچ هست امکان اینکه اون یکی تخمدان هم فولی ت ...

ممنون لاله جونم،آره عزیزم من همونم امروزم روز7سیکلمه دیرنیست؟ولی امیدوارم کردی انشاءالله هرچی ازخدامیخوای بهت بده 

سلام کسی اینجا لنفوسیت تراپی انجام داده و نتیجه گرفته باشه ؟ آنا جون شما میدونی تو سیکل انتقال جنی ...

عزیزم والا اخیرا ستایش جون میدونم انجام داده......

اما انتقالش یادم نیست فرش بود یا فریز فکر کنم فرش بود.......

شکر خدا مامان شد........

من افت بتا دارم دیگه

چقدر بتات افت کرده؟چقدر روز بدیه امروز من تا ساعت چهار دق مرگ میشم خیلی ناراحتم خیلیاااا