2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
فدای مهربونیات😍😍ندیده بودم پیامتون رو چون به ترتیب میخونم و به محض اینکه پیام رز عزیز رو دیدم ...

عزیزم این چه حرفیه؟

بخشش واسه چی؟

ممنون بابت تاکسید و دقتت عزیزم.........

چه قدر خوبه که حواسمون پیش همدیگه باشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مال من بيشتر يه طرفه يه طرفمم خيليييي كم يه وقتايي تير ميكشه كه دردشم خيلي كمتره .تخمدانمم نيست ...

عزی م تا یه حدی طبیعیهاما احتیاطا شرایطت و علایمتو با دکترت در میون بذار نیاز باشه سونوت کنه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم حتما عزیزم  مممنون به خاطر راهنماییت واقعا کمک کننده بود راهنمایی همگیتون

عزیزم اینم آزهای تکمیلی.......

نسخه۳ و ۴ رو نگاه کن هر کدومو انجام ندادی انجام بده.......

نسخه ۴ دو تای آخرو نیاز نیست......

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

HLA-DR

HLA DQ alpha

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

نسخه چهارم سی دی های دوتایی CD16+CD56 و CD5+CD19 رو من از نیلو پرسیدم داشتن!!!!

من دوتاییا بعلاوه تکیاشون رو بعدا ابن سینا مجدد انجام دادم!!!!

سی دی ۶۹ رو نداشت و من آزمایشگاه آرژانتین دادم!!!!

دو مورد آخرنسخه ۴ که مربوط به آلوایمیون هستن من چون انجام ندادم نمیدونم نیلو داره یا نه حالا احتیاطا میری نداشت بعدا انجام میدین!!!!

فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!!

در ضمن به نظرم یه سری آزهای هورمونیم بهتره قبل شروع سیکل داده بشه، مثل تیروئید و پرولاکتین و ....

هورمونیا باید تو یه نسخه جدا نوشته بشن، چون باید روز ۲-۳ پری بدی!!!!

البته اگه اخیرا انجام دادین نیازی نیست انجام بدی!!!!

ظاهرا دو آیتم نسخه چهارم که مربوط به آلوایمیونه هزینش خیلی زیاده....

اون طور که رز سفید عزیز گفتن فقط آیتم آخر تو نیلو با بیمه تامین حدود ۴۰۰ هزار تومنه!!!!

اگه خواستین میتونین این دو آیتم رو فعلا کنار بذارین!!!!

آز شکست دی ان ای اسپرم هم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

این خلاصه اطلاعات و جمع بندیام در مورد آزهای تکمیلی!!!!!

در ضمن چیزایی که یادمه در مورد شرایط دادن آز:

۱- شب قبل انعقادیا گوشت نخورین

۲- از آسپرین و داروهای انعقادی یکی دو هفته بگذره

دوستان ظاهرا انجام igg و igm برا تایید سرم لازمه!!!!

اخیرا یکی از دوستان برا تایید سرم رفته بود بهش گفتن این آیتما لازمه!!!!

دوستای گلم چند تا نکته در مورد نوشتن نسخه ها و نوع دکتر با توجه به تجربه دوستان:

۱- ظاهرا کاریوتایپ رو متخصص باید بنویسه و دکتر عمومی بنویسه آزاد حساب میشه اما نمیدونم متخصص اورولوژی باشه هم میشه یا نه، اما متخصص زنان بنویسه ۱۰۰% با بیمه حساب میشه!!!!

۲-بعضی دوستان میگفتن اگه دکتر عمومی آزارو بنویسه گرونتر حساب میکنن تا اینکه متخصص بنویسه بازم از آزمایشگاهی که میرین قبلش تماس بگیرین بپرسین!!!!

تجربه جدید یکی از دوستان در مورد دو آیتم آخر نسخه ۴:

آذر ۹۵:

اون دو مورد آخر نسخه چهارم نیاز به تایید تامین اجتماعی داشت و نسخه جدا میخواد برای اون، که اونا رو انجام ندادم.

راستی خواستم آزاد انجام بدم که منشی آزمایشگاه زنگ زد پرسید آزادش میشد سه میلیون و ششصد و با دفترچه و تاییدش میشد یک و نیم میلیون!!!!!

اگه باردار باشی باید روز ۱۲ بی بی چک نشون بده نه؟بازم واسه من منفی شده.یعنی هیچی به هیچی.ای خدا

عزیزم معلوم نمیشه.......

بچه ها تو را خدا نگاه کنید الان این بی بی من شد.انگار یه خط کم رنگ اومده ولی انگار کلفت خطه.نمیدونم. ...

عزیزم مبارکه یه حاله افتاده فقط یه چیزی........

عزیزم ایشالله +شده لاک ماک تعطیله ها!!!!!!!!!

سلام دوستان آزمایش تیرویید و پرولاکتین میشه هر روزی از سیکله پریودی بری یا باید حتما ۳ پریودی رفت؟

عزیزم تیروئیدو قطعا هر روزی میدونم میشه داد.......

پرولاکتینم فکر کنم بشه اما مطمئن نیستم.......

تو کانال عضوی؟

یه فایل پی دی اف گذاشتم به اسم آزهای هورمونی اونو پیدا کنی شرایط این آزها دقیق توش هست.......

سلام دوستان آزمایش تیرویید و پرولاکتین میشه هر روزی از سیکله پریودی بری یا باید حتما ۳ پریودی رفت؟

عزیرم نگاه کردم پرولاکتینم هر روزی میتونی بدی فقط ۳-۴ ساعت بعد بیدار شدن باید باشه!!!!!!

سلام  یه سوال  ببخشید تزریق سوپرفکت تاثیری تو زمان پریود شدن داره؟ یعنی عقب یا جلو میندا ...

بستگی به بدنت و رفلکش به دارو داره.......

بعضیا تاخیر دارن بعضیان ندارن.......

سلام . دوست خوبم چندتا سوال داشتم:هزینه تمدید فریز مجدد یک ساله تو آبان میدونی چقدره بدون بیمه؟ و ه ...

عزیزم والا من خودم جنینامو تمدید نکردم......

برا همین از هزینش اطلاع ندارم.......

هزینه آزهای تکمیلی اگه دکتر برات کامل بنویسه حدودای یک و دویست یا کمی کمتر یا بیشتره........

عزیزم والا بستگی داره خانوم دکتر برات بنویسه یا نه.......

بهش بگو که تصمیمت اینه تا همه چی بررسینگ نشه ادامه ندی چون در این صورت توان تکرار نداری و ازش بخواه هر چی لازمه بنویسه.......

اگه کم کسری داشت میدی یه دکتر دیگه واست مینویسه.......

چون فریز داری فقط نسخه ۳و ۴ البته به جز دو مورد،آخر نسخه ۴ رو انجام بده.......

یکی دو صفحه قبل گذاشتم نسخ آزهای تکمیلیو!!!!

فقط حواست باشه خانوم دکتر خیلی حس خوبی به نی نی سایت نداره!!!

خانمها من از دیروز که تخمک کشی کردم از دیشب گردن درد گرفتم انگار رو گردنم جای محو کبودی باشه خیلی در ...

عزیزم بهتره به دکترت بگی شاید به بیهوشی حساسی نشون دادی ......

عزیزم والا من خودم جنینامو تمدید نکردم...... برا همین از هزینش اطلاع ندارم....... هزینه آزهای تکمی ...

خیییییلی سپاسگذارم که جوابمو دادی .آنا جان از راهنماییت ممنونم. راستی من تو انتقال قبلی شب اول و دوم بعد از انتقال ،اشتباها قرص سیلدنافیل رو واژینال استفاده کردم ولی باید قطع میکردم ،نمیدونستم. بعد صبح روز بعدش یه چیز سفید شبیه پنیر نه شل نه سفت به اندازه یکی دو سانت ازم دفع شد. میتونه علت منفی شدنم واسه این قرص باشه؟؟؟

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
اخی عزیزم چقدر تو ماهی 😍😍راستی شما بودی از من گز میخواستی ؟ اگه اره خوشبخت بهت میده چون اونم اصفها ...

خودم مخلص همه ی بچه ها گروه هستم.اگه مثبت شد.

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
عزیزم مبارکه یه حاله افتاده فقط یه چیزی........ عزیزم ایشالله +شده لاک ماک تعطیله ها!!!!!!!!!

چشم سرورم مثبت باشه کلا وسیله آرایشو تعطیل میکنم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان