2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
خوشبخت عزیز خدا رو شکر چقدر برات خوشحال شدم دیگه داشتم دق میکردم از منفی های پشت سر هم راستی تو را خ ...

قربونت برم.اره سینه ها که شل شدن کلا.ولی راستش به بی بی یه کم شک دارم.اخه اول یه خط بود بعد که گریه م افتاد و یه دل سیر گریه کردم دیدم قسمت تی شکل یه هاله پهن افتاده قشنگ یه خط صاف نبود.یعضی بچه ها میگفتن خراب بوده والا خودمم گیجم .ایشالا که تو مثبت مثبتی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

صبح همگی بخیر .من باز امروز صبح آز بتا دارم و استرس شدید .از استرس تهوع گرفتم خداجون ی بتای توپ میخوام ازت.توروخدا بازم دعام کنید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارکه یه حاله افتاده فقط یه چیزی........ عزیزم ایشالله +شده لاک ماک تعطیله ها!!!!!!!!!

انا جون 

فقط یه چیزی........تو ام فکر میکنی خراب بوده بی بی چک

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
خانمها من از دیروز که تخمک کشی کردم از دیشب گردن درد گرفتم انگار رو گردنم جای محو کبودی باشه خیلی در ...

سلام نادی جان .انشاله که جنین های عالی برات تشکیل میشه.دکتر بهتون گفته چندم پریودی دوم برا انتقال برین؟؟

به سلامتی همه امروز با آز تپل دل خوش بیان

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

بچه ها من همین الان سونوشدم ولی تخمدون چپم ک اصلا فولی نداشت راستمم پنج شیش تابیشترنداشتم اونم سایزکوچیک امروزهفتم پریمه وده تا آمپول کارمازدم دکترک راضی نبود برام یه آمپول دیگه نوشت ک امروز 4تاشوزدم فرداهم 4تابایدبزنم عضلانی،خییییلی ناراحتم دوشنبه باید دوباره سونوشم

بنظرتون امکان داره فولیا زیادشه؟یاتخمدون چپمم تخمک تولیدکنه؟یادیگه امیدی نیست؟

اسم آمپولی هم ک برام نوشته منوپیوره،کسی چیزی درموردش میدونه؟من خیلی استرس دارم لطفازودجوابموبدین ممن ...

عزیزم نگران نباش .به منم گفتن تخنک نداری لمپول زدم تا روز تخمک کشی م ۹ تا تخمک داشتم اخر دست که ۷ تا کشیدن ازم.با امپولا خوب میشن ایشالا

ممنون عزیزم ک جوابمو دادی ان شالله ک هرچی از خدا میخوای به زودی بهت بده  من یع بارداری پوچ و ی ...

ممنون عزیزم
به نظرم روتین ها رو انجام بدین

فعلا سی دی ها و ژن غلظت رو صبر کنین
خودتون و همسرتون ازهای مربوطه رو انجام بدین

چون جنینی که قلبش تشکیل نمیشه یا بارداری پوچ اصولا به خاطر ضعف تخمک و اسپرم هست
قبل از بارداری خودتون رو تقویت کرده بودین؟
مکمل چی داشتین؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو