2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست

اگه باردار باشی باید روز ۱۲ بی بی چک نشون بده نه؟بازم واسه من منفی شده.یعنی هیچی به هیچی.ای خدا

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تو را خدا نگاه کنید الان این بی بی من شد.انگار یه خط کم رنگ اومده ولی انگار کلفت خطه.نمیدونم.تو را قران ببینید این چیه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
تو را خدا چرا کسی نیست.دارم میترکم

مثبت عزیزم تبریک این.کلفتیش هم اشکال نداره ان شاءالله به سلامتی

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
بچه ها تو را خدا نگاه کنید الان این بی بی من شد.انگار یه خط کم رنگ اومده ولی انگار کلفت خطه.نمیدونم. ...

روز چندم انتقال  هستی؟

چند تا جنین انتقال دادی عزیزم

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
من طاقت ندارم تا سه شنبه صبر کنم شنبه میرم سونو شش هفتگی واژینال به نطرتون قلب رو نشون میده 

احتمالش زیاده اما اگه نشون نداد ناامید نشو چون اخیرا چند تا از دوستامون دیرتر شنیدن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من کف پاهام داغه شبا باید بیرون از پتو باشه  اما قسمت جلو رونهام و اطراف نافم خیلی سرده & ...

عزیزم درمان رحم سرد زمان میبره........

فقطم نخوردن سری نیست که.........

موقع پری نباید حموم بری یا خودتو بشوری......

بعد حموم و نز دیکی نباید بلافاصله آب بخوری.....

بعد نز دیکی بلافاصله نباید خودتو بشوری.......

شال و کمر و جوراب پشم ترجیحا باید مدت طولانی بپوشی......

من حتی تابستونم تنم بود.....

آب سرد و یخ رو باید حذف کنی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
روز چندم انتقال  هستی؟ چند تا جنین انتقال دادی عزیزم

۱۲ هستم.دو تا جنین ۳ روزه عزیزم.تو را خدا دعا کن واسم

۱۲ هستم.دو تا جنین ۳ روزه عزیزم.تو را خدا دعا کن واسم

ان شاءالله مثبت شده به سلامتی  

خوشحال شدم برات 

دوستان به نظرتون کامل بوده آزمایشاتم  چکاپم واسط سقط بوده

عزیزم همه چی خوب بود حتی آنتی بادی سرخچه رو هم بدنت داره.......

عزیزم ظاهرا ایمنیارو نداری.......

سی دی مارکرارو ندادی.......

اما در مشکلی نداری.......

کاش ایمنیارو کامل بدی شاید سقطت به ایمنی ربط داره........

جنین رو بعد سقط برا پاتالوژی نفرستادی؟