2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
بتام 6 و نیم بود

واااای رز جونم از صبح تپش قلب دارم که نتیجه ت چی میشه.  همه ی اون روزهای پر استرس انتقال خودم امروز جلوی چشمام بود:(
واقعا نمی دونم چی بگم....
ولی منم طبق نظر آنا جون فکر میکنم دوباره تکرار کن. حتی یه آزمایشگاه دیگه اگه تونستی. انشالا که بالا بره عزیزم

خدایا شکررررررر
نه بابا بهار جون یکروز چیه خواهر بعدش مسافرتم میبرد منو اونجا هم زهرمار میکردم اینقدر گریه میکردم&nb ...

من اگه جای آقا پژمان بودم ی کتکی بهت میزدم😡 الان نه اون موقع ها الان ک دیگه مامان شدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیتونم جواب بدم یعنی راستش نمیخوام جواب بدم. با اینکه خودشون باعث میشن، اما معمولا عیب کسی رو به ...

منم همینجوری ام لی لا جون. اصلا نمیتونم دل کسی رو بشکونم حتی اگه دلمو شکونده باشه. وای بخصوص اگه دست روزگار براش بد هم آورده باشه و بدونم رنج زیادی هم کشیده. کلا تو بیشتر شرایط به آدمها حق میدم اگه حرفی بزنن و رفتاری داشته باش همیشه میگم شاید اگه منم تمام شرایط اونو داشتم اینجوری برخورد میکردم. من شدیدا اعتقاد دارم به کارما. و میدونم اگه چیزی بگم که دل کسی رو بشکونم حتما جای دیگه به نوع دیگه جوابشو میگیرم. بنابراین سعی میکنم بگذرم...

خدایا شکررررررر

من امشب مهمون دارم باید برم کارام انجام بدم الانم بیشتر ب خاطر جواب رز عزیزم اومدم خیلی دلم میخواست و خیلی دعا کرده بودم ک امروز دلش شاد بشه ولییییییییی.....باز ب نظرم جای امید هست یکبار دیگه رز جون آزمایشتو تکرار کن ....روز خوبی همگی داشته باشید

من اگه جای آقا پژمان بودم ی کتکی بهت میزدم😡 الان نه اون موقع ها الان ک دیگه مامان شدی

بیچاره پژمان .تازه یک بلایی سرش میاوردم انقدر گریه میکردم  مغزشو میخوردم ولی هیچی نمیگفت میگفت عیب نداره دختر میگذره تو هنوز دختر کوچولویی زوده برات مامان شدن با این حرفا منو اروم میکرد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

انا جون من هفته پیش یه ساک داشتم الان دو ساک دارم بتامم نسبت به هفته پیش دوبرابر شده دکترم می گه اگه جنین ضعیف شده بود بایدبتاش پایین می رفت نه بالا.خودمم وجدان درد گرفتم کاش سرم می زدم بعد مثبت شدن منکه نقص

ایمنی داشتم البته پرد می خورم بعلاوه لنفوسیت تراپی.از دیشب به خاطر استرس گروه و ثمین جون صدامو درنیاوردم

منم همینجوری ام لی لا جون. اصلا نمیتونم دل کسی رو بشکونم حتی اگه دلمو شکونده باشه. وای بخصوص اگه دست ...

عزیزم گذشتن خیلی خوبه و همه ما باید اینطور باشیم و هستیم ولی جایی ک ببینم داره بهم ظلم میشه ودارن ناراحتم میکنن نه من نمیتونم ساکت باشم و سعی میکنم مثل خودشون باهاشون رفتار کنم..حفظ کردن شخصیتم و آرامش خودم برام خیلی با ارزشتر از اینه ک پاسخ گستاخی طرفمو ندم چون اگه مقابله ب مثل نکنم یقینا طرف مقابل این جراتو ب خودش میده ک فراتر از حد خودش جلو بره پس من نمیزارم....البته بگم ک من خیلی دیر عصبانی میشم و همیشه سعی میکنم رفتار درست و خوش با اطرافیانم داشته باشم و همیشه خوب خواستم برای همه

Ati جون  خوبی عزیزم ،برای ضخامت اندومتر در کنار استرادیول بهت اکوئین هم داده؟

مرمر جون عزیزم من از اول روزی ۳ تا استرادیول بود تا روز ۸ پریودی که دید اندومترم خب رشد نکرده بعدش اکویین داد که از همون موقع دارم میخورم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

رزعزیزم نمیدونم چرا نمیخوام باورکنم که منفی شدی همش دنبال راهی میگردم برای امیدواری،به خودم میگم شاید آزمایشگاهش جای معتبری نبوده یاشاید خطایی رخ داده ببین این اتفاق برای خودمنم افتاده انتقال چهارمم بتام ۱۰۰۰شدولی۲روزبعدصفربود وقتی رفتم آزمایشگاه گفتم، خودش اعتراف کرد که آزمایشم بایکی دیگه که اتفاقا سقط مکررم داشته اشتباه شده حالا فکرشو بکن من که منفی شده بودم هیچی ولی اونکه بارداربوده چقدراذیت شده،پس لطفاً آزمایشتو دوباره دوروزدیگه تکرارکن عزیزم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

رز عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم بخدا خیلی ناراحت شدم عزیزم خیلی سخته این شرایط . کاش دوروز دیگه تکرار کنی داروهاتو قط نکن شاید کم بالا رفته ولی بالا بره . تورو خدا تکرار کن که بعدا حسرتی تو دلت نباشه پشیمون نشی توکه این همه سختی کشیدی دو روز دیگه تحمل کن

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉