2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
عزیزم خدا نکنه....... عزیزم جواب هر چی باشه جون و تنت سلامت باشه........ میفهمم چه حالی داری اما ت ...

انتقال من وقتی منفی شد و داشتم با گریه ب مادرم میگفتم فقط بهم گفت عزیزم فدای سرت دفعه بعد انشالله بعد گفت جون خودت سلامت خداروشکر ک خودت سلامتی....حرف شمارو زد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون از بغل ثمین جون ولی امروز کمتر شده 

برا منم از بغله دقیقا .ولی کمتر نشده  هنوز دردش .عیب نداره من حاضرم تا اخر 9ماه درد بکشم فقط نینی سالم بیاد بغلم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

رز عزیز به خدا انگار خودم آز دادم........

اصلا نمیخوام قبول کنم منفیه.......

با خودم میگم بتا ۶/۵ هست یک دهم نیست که!!!!!!!

به خدا خودمم منگ و گیجم.......

من فقط و فقط و فقط منتظر + بودم......

خدا شاهده هنوزم منتظر معجزه هستم.......

اما ته تهش سلامتی تو برام مهمتره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا هم انگار خونه ی خودمونه خدا پرنسس آنا جون رو براش حفظ کنه انشالله .

دقیقا نمی دونم چه جور از آنا جون تشکر کنم که اینجا رو درست کرده و کنارمون مونده

از لاله عزیز و بقیه دوستان که الان تو ذهنم نیستن هم خیلی خیلی ممنونم که میان و بی چشم داشت اطلاعتشون رو در اختیار ما میذارن

انتقال من وقتی منفی شد و داشتم با گریه ب مادرم میگفتم فقط بهم گفت عزیزم فدای سرت دفعه بعد انشالله بع ...

دقیقا.بهار جون من تویه 11بار انتقالم اینقدر گریه و شیون میکردن انگار بلا بدور یکی از عزیزامو از دست دادم وقتی اطرافیانم میومدن دلداریم بدن فقط جیغ میزدم اینقدر تحت فشار عصبیه بدی بود بخدا هنوزم یاد اون روزا میوفتم اشکم در میاد .بار 12 انتقالم انگار نه انگار که منفیه که پژمان گریه کرد بجای من.خدا به هیچکس اونهمه بدبختی رو نشون نده 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
واقعا انگار میترسن بقیه فکر کنن لال تشریف دارن حرف نزنن مزخرفا منم از هیچیکی نمی خورم سریع میزنم د ...

عشقم شما حرص نخور😂منم جواب میدم کم نمیارم...ی بار مادر شوهرم همش میگفت الهی بچه دار بشی بچه کار خرابی کنی رو مبلات و الهی ک بچه بیاد این کریستالات بشکنه آخه من خیلی وسواسیم تو کار خونه😊بعد بهش با خنده گفتم مامان دعا میکنی یا نفرین

دقیقا.بهار جون من تویه 11بار انتقالم اینقدر گریه و شیون میکردن انگار بلا بدور یکی از عزیزامو از دست ...

عشقم خدارو شکر ک مامان شدی الان فقط شادی کن و بزن و برقص....البته من همون ی روز آزمایشم ناراحت بودم و گریه کردم بعدش نه سریع برگشتم ب منوال روزانه زندگیم حتی قوی تر

عشقم خدارو شکر ک مامان شدی الان فقط شادی کن و بزن و برقص....البته من همون ی روز آزمایشم ناراحت بودم ...

نه بابا بهار جون یکروز چیه خواهر بعدش مسافرتم میبرد منو اونجا هم زهرمار میکردم اینقدر گریه میکردم 

جالبه همون عمه ی پژمان خودش هرگز بچه دار نشده .45سالگی ازدواج کرد و تا هم ازدواج کرد فهمیدن ی توده ب ...

من نمیتونم جواب بدم یعنی راستش نمیخوام جواب بدم. با اینکه خودشون باعث میشن، اما معمولا عیب کسی رو به روش نمیارم هرچقدم دلمو شکونده باشه. شدیدا از شکستن دل آدما واهمه دارم. البته من کار بدتری میکنم، برای اینکه خودمو آروم کنم میسپارمشون به خدا. میگم خدایا تو شاهدی پس واگذار میکنم به خودت. و متاسفانه چیزی که تا حالا دیدم و بهم ثابت شده اینکه خداوند بدتر انتقام میگیره جوری که منم دلم براشون میسوزه. حالا دارم رو خودم کار میکنم که ببخشم و بگذرم. برام دعا کنین که بتونم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم