2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047495 بازدید | 684604 پست
samin جون من شنیدم قرص پردنیزولون اضافه وزن می یاره برای شما هم به این صورت بود؟

مرمر جون دکتر من میگفت غذاهات کم نمک یا حتی بی نمک باشه آبم زیاد بخوری عوارض ورم کردن با پرد کمتر میشه.......

من رعایت کردم و کل بارداریم فقط ۷-۸ کیلو وزن اضافه کردم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ممنون از همگی بابت دعاهاتون

صبح واقعا توان امپول زدن نداشتم،یه بی بی زدم منفی بود منم امپولمو نزدم داروهامم نخوردم،آز دادم 12 میریم میگیریم...

حالم خیلی بده بچه ها....خیلی بد...اومدم سرکار ولی هی بغضم میترکه میرم سرویس بهداشتی... دلم میخواد ضجه بزنم...

ببخشید اگه اول صبحی حالتونو بد کردم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رز قشنگم من از کله ی سحر پاشدم صورتمو هم هنوز نشستم منتظرم بیای و خوشحالمون کنی .زود باش برو آز وقت ...

من هم تا بیدارشدم اومدم ببینم  رزسفید چکار کرده  ان شاءالله خدا برات بهترین روز برات امروز زده باشی

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
جالبه همون عمه ی پژمان خودش هرگز بچه دار نشده .45سالگی ازدواج کرد و تا هم ازدواج کرد فهمیدن ی توده ب ...

بعضی ها حرف ک میزنن قبلش فکر نمی کنن بنده خدا نمیدونه  این حرفی ک به شما زد بیشتر به خودش طعنه زده 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
ممنون از همگی بابت دعاهاتون صبح واقعا توان امپول زدن نداشتم،یه بی بی زدم منفی بود منم امپولمو نزدم ...

رز عزیزم نگوووووووووووو.......

لعنت به این بی بی مزخرف.........

عزیزم ایشالله بی بی خراب بوده.......

خدایا خواهش میکنم التماست میکنم رز عزیزمونو سورپرایز کن.......

خدایا یه کاری کن دیگه هیشکی سراغ بی بی نره........

یه بتای خوب براش رقم بخوره دیگه از این به بعد هیچ کس بی بی نخره........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از همگی بابت دعاهاتون صبح واقعا توان امپول زدن نداشتم،یه بی بی زدم منفی بود منم امپولمو نزدم ...

خیلی دلم میخواد ومشتاقم خدا امروز ظهر حال هرچی بی بی چکه رو بگیره 

و امروز معجزه برات رخ بده وبقول خودت روز مبادای خدات باشه 

رز جان آمپولت رو خواهشا بزن 🙏🙏🙏نمیدونم من اخلاقم اینکه کلا از امید خدا نا امید نمیشم حتی در بدترین شرایط

وای عشقم.اینقدر قدرت خدا بزرگه که تو ابهتش می مونی.ایشالا که بی بی مشکل داشته عزیز دلم.جواب ازت مثبته.و خدا دل مهربونت رو شاد میکنه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

ای وای چی میگی رز ؟یادته منم بیبی زدم ندیدم خطشو؟بعد ازمایشم مثثبت شد اومدم دوباره چک کردم دیدم ای وای این که خط داشت و من ندیدم .امیدوار باش دختر انشالله انشالله بتات بالاست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
رز جان آمپولت رو خواهشا بزن 🙏🙏🙏نمیدونم من اخلاقم اینکه کلا از امید خدا نا امید نمیشم حتی در بدتری ...

یه ساعت دیگه میرم دنبال آز،فوقش اگه معجزه ای رخ داد میزنمش،با یه تاخیر چیزی نمیشه.

تنم شبیه یه مجروح جنگیه از دست هپارینایی که بهم نساختن،دستم به تزریقش نرفت

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بعضی ها حرف ک میزنن قبلش فکر نمی کنن بنده خدا نمیدونه  این حرفی ک به شما زد بیشتر به خودش طعنه ...

همیشه به پژمان میگم که این عمت لال بشه لال  اونم میگه انشالله انشالله خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ای وای چی میگی رز ؟یادته منم بیبی زدم ندیدم خطشو؟بعد ازمایشم مثثبت شد اومدم دوباره چک کردم دیدم ای و ...

نداشت ثمین،نیم ساعت نگاش کردم منفی منفی بود

رز عزیزم نگوووووووووووو....... لعنت به این بی بی مزخرف......... عزیزم ایشالله بی بی خراب بوده..... ...

انا دارم میمیرم از غصه

یه ساعت دیگه میرم دنبال آز،فوقش اگه معجزه ای رخ داد میزنمش،با یه تاخیر چیزی نمیشه. تنم شبیه یه مجرو ...

میدونم خیلی بیبی خورد تویه ذوقت ولی بخدا قسم منم بیبی زدم اصلا ندیدم خطشو خیلی کمرنگ بود زنگ زدم به پژمان جواب رو نگیر منفیه لعنت به این زندگی/پژمان ی چی بهم گفت نفهمیدم چی گفت هنوزم وقت نکردم ازش بپرسم فحشم دادی یا دلداری .بعد 5دقیقه زنگ زد گفت ثمین بخدا قسم عدد داره بخدا مثبته منم اصلا باور نمیکردم گفتم تو داری بیشتر منو دق میدی اگه نرفتی نگرفتی نگیر دیگه انشالله تو هم ندیدی خطشو اصلا بیبیت خراب بوده 

نداشت ثمین،نیم ساعت نگاش کردم منفی منفی بود

ممکنه خراب بوده باشه به خدا امید داشته باش