2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047558 بازدید | 684609 پست
عزیزم آز تو هم فرداست؟

من امروز ذوز ۱۰انتقالم هست.چهارشنبه هفته دیگه موقع از من هست

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیشکی نیست.دوست جونی ها این وضعیت جنین ها من بودن بعنی چی

ببین من فقط فهمیدم  هچینگ روشون انجام شده، شکافتن پوسته جنین که راحت تر لانه گزینی کنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ببین من فقط فهمیدم  هچینگ روشون انجام شده، شکافتن پوسته جنین که راحت تر لانه گزینی کنه

مرسی عشقم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
من امروز ذوز ۱۰انتقالم هست.چهارشنبه هفته دیگه موقع از من هست

به سلامتی عزیزم.......

ببین وقتی میگن شاید جنینی دیر لانه گزینی کرده پس ممکنه جنین ۳ روزه همزمان یا زودتر از ۴-۵ روزه لانه گزینی کنه کلا بستگی به کیفیت جنینا داره و اینکه رشدشون چه طور باشه......

مثلا من جنین ف روزه مولارم داشتم جنین پنج روزه مولارم داشتم پس نمیشه گفت جنین مولار حتما از سه روزه زودتر لانه گزینی میکنه.......

مطمئنا کیفیت جنینی که چهار روزه مولار شده از جنینی که پنج روزه مولار شده بیشتره.......

خلاصه خیلی نمیشه رو این موارد زوم کرد......

فکرتو درگیر نکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هیشکی نیست.دوست جونی ها این وضعیت جنین ها من بودن بعنی چی

ببین اگه اشتباه نکنم چسب جنین هم استفاده کردن که نی نی هات بچسبن به دل مامانشون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دمت گرم، بهمون یاد دادی چه جوری وقت بگیریم. خودشون باعث میشن

لی لا جون والا حق داریم
چون من به دکتر گفتم وقت ندارم و الان 3 ماهه داریم دارو میخوریم، گفت فکر نکنم بشه
حالا آزهات اماده شه
بهش گفتم بعد از عید شوهرم باید عمل کنه
تو عید هم که خب دکترا نیستن هیچ کدوم ادم اواره میشه الکی

وقتی بگیم دکتر گفته دوم سوم پریودت بیا خب نمیتونن بگن نه
البته من عادت به دروغ گویی ندارم
اما چون میدونم برای شروع سیکل دکتر خواهد گفت روز دوم سوم بیا پیشاپیش همینو گفتم :))))))))))))))))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آخی، آره نمیدونم چرا برای آقایون سخت تره. من که اینقد حالم بد میشه و افسرده میشم بیچاره همسرم هی میا ...

مگه همسر شما هم مشکل داره آز اسپرمش؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
همسر منم یادمه یه بار سر میکروی دوم موقع تزریقام خیلی ناراحت شد و گفت دیگه نمیخوام ادامه بدی اگه خدا ...

انا جون درسته مشکل مشترکه
اما همیشه اونی جسمی مشکل داره از ناحیه خودش میبینه قطعا
چه زن چه مرد :((((

مرینا؟ یعنی چی؟ میگفتی زندگی مگه همش بچه است آخه؟ معذرت میخوام، خیلی ببخشیدا اما معمولا پدرا تو اینج ...

وای لی لا واقعا؟
عجبا
هنوزم این طور ادم وجود داره؟

نه عزیزم دست رو شکمم میزارم ناحیه رحم سرده با پاهام  با خوردن سردی هم لکه بینی میگیرم هم سردرد ...

فدات شم طبعت سرده اما تو بعضی نواحی مثلا دست ممکنه گرمای عضوی و ناحیه ای داشته باشی
وگرنه طبعت سرده
مخصوصا سر درد با خوردن سردی یکی از نشونه های طبع سرد هست