2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
لی لا جونم دلم برا همسرت کباب شد عزیزم یاد چشای علی افتادم وقتی تو همچین شرایطی گیر می افته چه شکلی ...

😭😭😭😭 آره دیدی بنده خداها چه شکلی میشن؟ منم کلی غصه میخورم، کلی مظلوم میشن.همسرم که قشنگ اینجور وقتا لبش رنگ صورتش سفید میشه فشارش قشنگ میوفته. چقد جوابت چسبید، آخ که آدم بتونه به موقع همچین جوابی بده.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
😭😭😭😭 آره دیدی بنده خداها چه شکلی میشن؟ منم کلی غصه میخورم، کلی مظلوم میشن.همسرم که قشنگ اینجور و ...

اره بنده خداها
حالا شرایط علی سخت تر هم هست
چون مشکل از خودشه و حتما خیلی احساس بدی بهش دست میده وقتی به من گیر میدن

شنبه که رفتیم آز دادو و ظهر جوابش رو گرفتیم انگار از اسمون هفتم پرت شد پایین
اولش من خیلی ناراحت و درمونده بودم
بعد یهو به خودم اومدم گفتم داری چه کار میکنی
خودتو جمع کن بذار علی این قدر اذیت نشه
اون قدر تا چند روز گفتم بهش که تعدادت رفته بالا ، تحرک هم ممکنه خیلی بدتر شده بوده تو این دو سال که الان با این دارو ها رفته بالا
اون قدر انرژی مثبت دادم تا یه کم رو به راه شد 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭😭 آره دیدی بنده خداها چه شکلی میشن؟ منم کلی غصه میخورم، کلی مظلوم میشن.همسرم که قشنگ اینجور و ...

خخخخخخخخخخخ والا من خودم نمیتونم دل عمل این طور جواب بدم
ادم این جور مواقع زبونش قفل میشه انگار

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها یه خبر من پریود شدم 😒😒😒😒😒 فولی 20 میلی این ماه هم به کارم نیومد منم زنگ زدم مطب در کم ...

دمت گرم، بهمون یاد دادی چه جوری وقت بگیریم. خودشون باعث میشن

اره بنده خداها حالا شرایط علی سخت تر هم هست چون مشکل از خودشه و حتما خیلی احساس بدی بهش دست میده و ...

آخی، آره نمیدونم چرا برای آقایون سخت تره. من که اینقد حالم بد میشه و افسرده میشم بیچاره همسرم هی میاد عذرخواهی میکنه میگه ببخشید همش تقصیر منه، فقط نمیدونم چرا این حرف رو میزنه؟!

آخی، آره نمیدونم چرا برای آقایون سخت تره. من که اینقد حالم بد میشه و افسرده میشم بیچاره همسرم هی میا ...

همسر منم یادمه یه بار سر میکروی دوم موقع تزریقام خیلی ناراحت شد و گفت دیگه نمیخوام ادامه بدی اگه خدای نکرده اتفاقی برات بیفته خودمو نمیبخشم......

اما به نظرم این مشکل مشترکه.....

مشکل اسپرم مشکل زوجه، تخمکم همینطور.......

خلاصه زندگی و مشکلات مشترکن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همسر منم یادمه یه بار سر میکروی دوم موقع تزریقام خیلی ناراحت شد و گفت دیگه نمیخوام ادامه بدی اگه خدا ...

آخی، خدا برای هم و برای دخملیت حفظتون کنه. دقیقا همینطوره. الان که دارم فکر میکنم اگه این حرفارو بهمون نزنن، من یکی که قوت قلبم رو از دست میدم. انگار آدم اینجوری برای ادامه امید پیدا میکنه 

سلام دوستان  گل   چند روزی خیلی دپرس بودم پدر شوهر در عین ناباوری بهم گفت اگه بچه دار نشی ...

مرینا؟ یعنی چی؟ میگفتی زندگی مگه همش بچه است آخه؟ معذرت میخوام، خیلی ببخشیدا اما معمولا پدرا تو اینجور مسائل دخالت نمیکنن، این حرفا یه کم خانومانست. ولی عجب جوابی دادی، حالا من بودم درجا میزدم زیر گریه. البته خانواده همسر من خبر ندارن، اما یه حدسایی میزنن و چون ما هیچی نمیگیم بهشون، احتمال میدن بیشتر که مشکل از پسرشون باشه وگرنه تا حالا منو طلاق داده بودن. حالا طلاق رو شاید اغراق کرده باشم اما همسرم رو دیوونه میکردن که برو یه زن دیگه بگیر ما بچه تو روهم ببینیم

عزیزم طبعت سرد باشه قاعدتا دست و پاهاتم باید یخ باشه........ اینجوری که گفتی حدسم اینه شاید طبعت گر ...

نه عزیزم دست رو شکمم میزارم ناحیه رحم سرده با پاهام  با خوردن سردی هم لکه بینی میگیرم هم سردرد میشم  

کم پیدایی دیگه میخواستم صدات کنم ک کجایی☺

محبت داری ،آره عزیزم، چند روزه کارم زیاد شده، حتی نمیتونم گوشی رو دستم بگیرم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

منو یادتونه 15روز پیش انتقال داشتم.چند روزه پهلوی چپم خیلی خیلی درد داره.از اول انتقال بود ولی کم  و زیاد میشد الان چند روزه یکسره درد دارم.دلیلش رو میدونید

لی لا جون قشنگ درکت میکنم در مورد دخالت خانواده ها و اشناها یه سری هاشون واقعا از رو دوست داشتن این ...

عزیزمممم، درکت میکنم

ان شاءالله به زودی خدا دل ماها رو هم شاد میکنه و دیگه این روزهای بد و نمیبینیم...

راستی عزیزم اسمت مثل اسم منه که...     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
منو یادتونه 15روز پیش انتقال داشتم.چند روزه پهلوی چپم خیلی خیلی درد داره.از اول انتقال بود ولی کم &n ...

ان شاءالله نشانه بارداریه عزیزم...

لی لا جون قشنگ درکت میکنم در مورد دخالت خانواده ها و اشناها یه سری هاشون واقعا از رو دوست داشتن این ...

خدا رو به بزرگیش قسم میدم اینبار دلتو شاد کنه تا هر کس و ناکسی به خودش این حق رو نده در موردت اظهار نظر کنه دقیقا عین این جملات عمه خانم رو عمه ی پژمان به من گفت .تویه مراسم چهلم پدر بزرگه پژمان تویه جمع رو به من کرد گفت تو برو برو تو بی عرضه ای توانایی نداری ی بچه بهمون بدی ولی حدیث (جاریم)رو ببین تا اومد باردار شد حالا فکر کن تو 33سالته اینو ببین 17سالشه .این ی نمونه از کل 10سال و 7ماه انتظارم بود فقط میگم خدایا اینا رو به مرگ طبیعی نکش اول لالشون کن بعد بکششون تا نتونم دل هیچ بندتو بسوزونن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان، بازم من اومدم با تاسف و استرس.. دوستان گلم اگر يادتون باشه من بعد هیسترو مشکل اندمتر پی ...

سها جان من شما رو از تاپيك اهواز ميشناسم، واقعا متاسفم از جوابي كه گرفتي، ولي اين ذخيره و يايسگي به نظرم منطقي نيست، يه آز ذخيره جديد بده و پيش چند دكتر برو، نااميد نشو، خدا بزرگه و دلش رحيم، عزيزم فقط متكي به رزاقي نباش

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم